Moder Maria via Linda Dillon, 10 oktober 2019

Moder Maria via Linda Dillon

10 oktober 2019

Mor, Vad Ska Jag Fira?

Modern (som hon här antyder) inkarnerade som Maria, Jesu Moder

Kanaliserad Pärla: Universella Modern Maria: ”Mor, vad ska jag fira?

https://counciloflove.com/2019/09/universal-mother-mary-mother-what-shall-i-celebrate/

På Moderns befallning delar Susan denna vackra kanaliserade pärla från sin personliga läsning med Linda Dillon.

Universella Modern Maria: Hälsningar, jag är Maria, jag är Oceanen, Universell Moder, Hoppets Moder, Kärlekens Moder, Moder av Ett, Moder av Allt – och ja, Susans Moder. Välkommen älskade.

Susan: Välkommen!

UMM: Och ja, jag kommer tillsammans med, bredvid, framför Mi-ka-el, för du frågar, ”Mor, vad ska jag fira?”

Först av allt, fira ditt hjärta, fira din kärlek, men också, min kära, fira alla genombrott, alla öppningar, den omvandling av visioner, av hopp, av drömmar, av uppvaknande som sker över hela er planet.

Vi har ofta talat om hur kaoset, missbruket, kontrollen, bristen på kärlek – hur detta har stigit till ytan och hur det har blivit, och blir, exponerat på sätt som är obestridliga.

För du känner också till, söta du, människans kapacitet för skygglappar, för förnekelse, för människor – och jag menar alla människor, alla bekännelser, alla raser, alla kulturer, alla samhällen – vill ofta… och det är inte något dåligt… de vill se hoppet; de vill se förändringen.

Och, i att vilja det, i att drömma om det – och jag opponerar mig inte mot det, för att önska och drömma är del mitt synsätt; det är en del av Skapelsen, men bara en del av Skapelsen – men i att vilja och hoppas och drömma i det mänskliga kollektivet, har det också ofta – alldeles för ofta – funnits ett element av förnekelse, av att sätta på en ögonbindel.

Nu har ögonbindeln tagits av och alla varelsers förmåga att verkligen se, att förstå och att balansera – att balansera och att mäta; balans i termer av mätning – att det som betraktas faktiskt inte är i balans med vad de i sanning, djupt, hjärt-centrerat, intelligens-mässigt, vill se. Och som var tvunget att komma till ytan. Som måste exponeras, och att detta element av önskan och önsketänkande ska exponeras.

Och det är inte en fråga om att se eller kasta blickar på huruvida koppen är halvfull eller halvtom. Det är fråga om att titta på vad som finns i koppen. Och när koppen är fylld med lögner och hat och girighet och tvivel och förtvivlan, då måste det transmuteras, transformeras, healas djupt djupt, elimineras. Därför att tiden för ett mycket långsamt och, kan jag säga, ”mödosamt” framskridande medan människor vaknar upp – den tiden är över.

Och det ska firas! Det är inte över i termer av kritik av vad som var nödvändigt för att inte skapa total nedbrytning av kulturer och samhällen, utan erosion av det uppenbara, ska vi säga, och uppdykandet av valet, inte bara av sociala institutionella strukturer utan av valet av snällare, ännu förståndigare, mer hjärtcentrerade, omtänksammare, sötare, mer kärleksfulla beteenden och handlingar.

Fundamentet för denna planet, för min Gaia, har alltid varit diversifiering och kärlek. Det är oföränderligt. Jag vill vara tydlig med detta. Skulle jag kunna – inte för att jag någonsin skulle göra det – men skulle jag kunna förändra denna planet till att vara i linje med hat och girighet och ändlösa krig? Tja, det är tänkbart, men i verkligheten inte möjligt därför att det inte är jag.

Så det finns en mycket stark – inte bara hoppfull – det finns en stark Tsunami. Ja, det är min slutliga våg och den är ett accepterande, men inte bara ett önske-accepterande – ett krav på kärlek i alla dess olika faser, i alla dess olika former – och det är förstås olika beroende på vem som talar och vem som är där.

Men det är inte längre bara en önskad bön eller en önskan ur hjärtat. Ja, det är katalysatorn, men kravet – det kollektivt mänskliga, hybridens, stjärnfröets, jordväktarens krav – på kärlek, på frid, på sanning är inte bara på väg, det har dykt upp; och ni kommer att börja se det överallt omkring er. Och avfärdandet – inte på grymma sätt, inte på de gamla sätten – men bara det enkla avfärdandet, utrotningen av det gamla, det är en orsak till firande!

Susan: Ja, jag håller med!

UMM: Tålamodet, både på er sida och på vår, har varit förbluffande. Nu skulle jag säga att vår kapacitet till oändligt tålamod är större än människans. Men det är positivt därför att om man verkligen blir ljugen för och dåligt behandlad, torterad på olika sätt, då är det viktigt att man inte bara tålmodigt sitter och tar emot smärtan. Det finns en punkt då den som misshandlas måste vända sig emot gärningsmannen och säga, ”Inte längre!” Och ni har nått den punkten individuellt och kollektivt.

S: Tack Gode Gud!

(Skratt)

UMM: Var så god!

Jag vill också tala med dig, älskade dotter, ja, del av blå legionen, del av min legion, om hur stolt jag är över dig.

S: Tack.

UMM: Du har varit trogen, du har varit tålmodig, du har inte bara utövat snällhet och mildhet och uthållighet, du har förkroppsligat detta, och det är vad som förankrar dessa kvaliteter på min vackra Gaia. Du driver inte ut och in, söta du, från ditt åtagande, utan tvärtom. Du är djupt förankrad och du har valt denna väg av frid, av sanning, och av förening och återförening.

Så mycket av arbetet – eller det du skulle kalla arbete – av mina söta änglar handlar inte om att göra. Åh, jag säger inte att handling är oviktigt; det är det! Men det handlar inte nödvändigtvis om att göra, rusa runt hit och dit. Det handlar om att ha energin så djupt inom sig så att den lyser, den strålar till det yttre, så att den är obestridlig.

Och ja, många människor som finns omkring dig, de vet inte, de kan inte sätta fingret på det – de behöver inte därför att sanningen är att de helt enkelt känner energin; de behöver inte ens ta del av orden eller handlingarna därför att allt finns i ditt fält.

Och när det är så djupt förankrat – och det är det – det som då händer i den vibratoriska världen är att det inte finns något motstånd. De gör inte motstånd mot dina handlingar. De gör inte motstånd mot dina ord. De känner inte denna den mänskliga rasens tvång att svara på sätt som ofta är defensiva. Allt sådant är eliminerat.

Så du gör mitt arbete. En annan bit av vad du kan tänka på som ”mitt arbete, ditt arbete, Mikaels arbete, Gabriels arbete, är att du är förankrad i kärlek, du är förankrad i glädje. Jag säger inte eller antyder … jag är din Moder och jag ser dig alltid … så jag säger inte att du alltid är lycklig, för det finns stress och påfrestningar i ditt liv och på livet på planeten i denna tid av monumentalt skifte, men du förblir kvar i glädje.

Vetande är också en del av glädje, precis som vetande är en del av frid. När du vet – och kära hjärtat, du vet verkligen – när du vet vem du är, varför du är här, vad denna omvandling verkligen handlar om, då är detta glädjefyllt. Du behöver inte engagera dig i illusionens gungfly – och i detta gör du det extraordinärt bra, så jag prisar dig. Jag är stolt över dig. Och du delar detta fritt. Så tack, välsignade du.

S: Tack!

UMM: Var så god.

S: Tack, Moder. Jag älskar dig så mycket.

UMM: Och jag älskar dig. Glöm aldrig det. Vänd dig till mig, söta ängel. Vänd dig till mig, för jag är med dig.

Farväl

 

 

 

Översättning: Markku

 

 

 

Du gillar kanske också...