Moder Maria via Linda Dillon, 19 maj, 2018

Kanalisering:

Hälsningar, jag ÄR Maria, jag ÄR Mare, hoppets Moder, säkerhetens Moder, trygghetens Moder, närandets Moder, förändringens Moder, trofasthetens Moder, nådens Moder. Det finns väldigt lite som jag inte omfamnar i egenskap av skapare, som medskapare med er och med denna planeten Gaia.

Så ofta handlar er livsresa om att komma hem, att finna mig, att återförena er med mig, och att förankra min kärlek och energi inom er , omkring er, ovan er, under er….och det är rätt. Men hur är det med Min resa, Min oändliga eviga resa? Vad skapar jag, konstant, oändligt, alltid föränderligt? Det finns eviga sanningar, det finns eviga kvalitéer och de reflekteras och är en del av varje skapelse jag någonsin skapat…er inräknat. Jag säger inte detta på ett sätt som ”jag bestämmer över er” för det vore inte sant och det skulle definitivt inte vara kärlek.

Det är därför som ni har skapats, fötts, med valfrihet och den fria viljan som är er födslorätt. Men så ofta, nådens änglar, söker ni Mig…men jag vill att ni ska veta, jag söker er! Och inte bara att jag söker er, kära ni, jag har funnit er. Ni befinner er exakt där ni behöver vara, positionerade på Gaia där ni uppfyller era heliga syften och Mitt heliga syfte, Min plan och er.

Jag bjuder in var och en av er att komma och bo i Mitt hus , inte bara i era egna hjärtan…för det är därför som jag använder denna benämning ” hus” för de flesta av er tänker på ”hus” som en fysisk, påtaglig struktur. Och detta är vad jag gör, jag bjuder in er, jag är ivrig… kom och bo i Mitt hus – ett hus där sannheten lever och närandet blomstrar, där själsstyrka och mildhet, förståelse och visdom huserar och är välkommet.

Jag ber er inte, jag vägleder inte er att söka en alternativ verklighet. Gaia själv är fast förankrad i den 7-de dimensionella verkligheten av kärlek, av Kristusmedvetande. …och ni likaså, i era uppstigande, uppstigna Själv. Ni vet inte alltid detta. Det är därför som jag bjuder in er att bo i mitt hem och ännu viktigare, erkänner era hem som en ”Maria zon”, erkänner er rätt att leva i er sanning, er kärlek, era hjärtan, era sinnen, era kroppsliga behov, viljor och val.

Så ofta tänker ni på att få komma till mig och jag har verkligen gett er tecken om och om igen, men det jag säger er, ljusa kärleksänglar, ni har gett mig tecken och därför kommer jag till er ….nej, jag talar inte om att ikläda mig en fysisk form utan jag talar om prakten i Min energi, skaparkraften, om att den gudomligt feminina är fast förankrad, inte bara på planeten utan i vart och ett av era hjärtan , ja, och i den praktiska delen av era liv.

Jag är inte enbart en esoterisk frånvarande Moder, jag har ett hem för er, jag klär er, jag livnär er. Jag tar hand om er när ni är sjuka, när ni har hjärtesorg, jag tar hand om er när ni är förvirrade eller konfunderade. Jag tar hand om er när ni är uppspelta och upp-över-öronen förtjusta. Då är jag med er. Jag är med er på alla sätt. Ni, söta änglar, människor, män, kvinnor, döttrar och söner, ni är Jag och lever på planeten i Mitt hem, och ni lever ett av mina liv att förverkliga. Gör detta i era egna namn men också i Mitt.

Gå i Min Kärlek, och gå, kära änglar, i frid. Farväl.

 

Channeled by Linda Dillon

© 2018 Council of Love, Inc.

Home 1

This channeled material is protected by copyright. We invite you to share it on condition that it is used in its entirety, that no alteration is made, that it is free of charge, and that the copyright notice, channel credit, website link, and this statement are posted.

Översättare Veronica

 

Du gillar kanske också...