Moder Maria via Marlene Swetlishoff, September 3, 2019

Mina Älskade
På kärlekens vingar kommer jag! Utsikten från vårt perspektiv är magnifik när vi ser Ljusen som strålar från er i allt större omfång hundratals mil från var och en av er.
Är ni medvetna om vilken kraft och skönhet ni är, Kära Ni? Alltmedan ni fortsätter att fortsätta hålla era höga visioner om den nya verkligheten på Jorden, blir ni alla ännu större ljusfyrar.
Medan er ljuskvot och er kärlekskvot ökar, kommer er sfärs påverkan krusa utåt i allt större radie än tidigare och ni kommer bokstavligen vara strålande Ljus i världen! De som har ”ögon” att se med kommer att urskilja och erfara förändringen som sker inom och omkring er. Ta en stund innan sänggående och stå i mörkret ”se” ditt eget Ljus runt dig med stängda ögon. Kanske det inte sker med en gång men om du framhärdar kommer du ha framgång i denna övning.
Det pågår mycket aktivitet energetiskt nu överallt runt er och det är ingen som undgår att påverkas av dessa mäktiga kärleksenergier. Kärlekens energi är mycket läkande och renande och vad som framträder inifrån dig och från de omkring dig är gamla mönster som kommer till ytan för att genomgås och släppas.
När detta händer kan det vara otrevligt för den som är med om det som kommer till ytan men om du försöker vara observatören snarare än deltagaren medan dessa gamla mönster spelas ut och stannar i neutralt känsloläge kommer du kunna transmutera allt som kommer upp med mindre obehag och större lätthet. Be alltid om detta att all förändring som sker er och genom er transformeras av er med behag och lugn, tryggt, med vägledning och beskydd och tro att detta sker.
Du kommer märka att de runt dig kommer börja uppvisa andra personlighetsdrag när kärleksenergierna arbetar med var och en och allting på denna planet. Först när de rensar allt som måste tas en titt på och släppas kommer en större känsla av fred och harmoni manifesteras inom dem. Ni kommer erfara fler människor leende, villiga att dela med sig av livsglädje till varann.
Vad individer verkligen längtar efter och önskar kommer börja visa sig som en beslutsam förändring av prioriteringar och de kommer välja en enklare livsstil som befriar dem från mycket stress och kommer därför skänka dem mer lycka och frid. När mer frid upplevs av fler individer blir jorden mer fridfull och det kommer växa exponentiellt tills fred råder på Jorden.
Älskade, håll era visioner om fred, överflöd och välstånd för alla, en grönskande Jord, ren luft, rent vatten och näringsrik föda. Tänk livsförbättrande tankar så mycket som möjligt för att möjliggöra förändringar som sker inom er och förstå att vad ni väljer att tänka konstant i era tankar är vad ni skapar i era dagliga liv.
Du är skaparen av allt som händer i ditt liv, så det kräver att du disciplinerar och tränar sinnet att tjäna den Mästare som du ska vara, hellre än att ha ditt sinne kontrollerat och distraherat från ditt större syfte. Det är en underbar tid att lära, växa och expandera i alla riktningar och livet kommer gradvis bli det magnifika äventyr som det alltid varit menat att vara. Grip varje ögonblick som det presenterar sig för upptäckande och njut till fullo. Lev ditt liv fullt ut!
Vet att du är älskad bortom gräns av oss spirituella vänner och kamrater som har varit med er sedan tidernas början och alltid kommer vara.
JAG ÄR Moder Maria
www.TheRainbowScribe.com
översatt av Månstråle

Du gillar kanske också...