Moder Maria via Linda Dillon, 31 juli 2017

Moder Maria via Linda Dillon, 31 juli 2017

 

”När du går igenom dagen, handlar eller gör dina sysslor, möter du andra i en hel del smärta och lidande som kommer till dig för ditt ljus och för din skönhet …”

Hälsningar mina söta Annas! Jag är Mare, Den Universella Moder Maria; Jag är din Moder, hoppets och kärlekens Moder, förändringens och transformationens Moder, Allas Moder.

Mina älskade, söta barn i mitt hjärta, det gör ni så bra, och jag är här för att säga till er att ni är min stolthet. Och mina dyrbara, ni fyller mitt hjärta med glädje i varje ögonblick som ni väljer kärlek över rädsla!

Detta är snabba och turbulenta förändringstider, eftersom alla påverkas av min tsunami av kärlek. Och många där ute svarar på det här intensiva ljuset med rädsla och ilska och håller sig fast i vad de vet och i det gamla.

Ni är mina ljusa, ni är de modiga ljuskrigarna som fördjupat er i denna densitet och håller fast vid ljuset, för att visa vägen, för att ge dem hopp och visa dem att det finns ett annat sätt, ett enklare sätt att komma hem.

Men ni behöver inte sitta allt för länge där nere, ni ska bara göra dessa lågdensitetsutflykter under en kort tid, för jag väntar på er här hemma, för att hålla er, läka och lappa era sår, att vårda och fylla er med min kärlek.

När du gör din dag, handlar eller gör dina sysslor, ditt dagliga jobb där du träffar andra, går du in i den lägre vibrationen, för du har planerat det på så vis, så att du möter andra i en hel del smärta och lidande som kommer till dig för ditt ljus och för din skönhet.

Många som kommer till dig fridfullt och respektfullt ber om hjälp och råd, för de vill verkligen ha förändring. Och du är glad, minst sagt, att kunna ge varje partikel och uns av kärlek som du har. Du känner att det här är hur du uppfyller ditt uppdrag och det löfte du gett till mig.

Det finns dock några som har varit djupt skadade och förlorat sitt förtroende för varje människa. De har inget hopp kvar och de kommer till dig i ilska och rädsla, och i hemlighet begär de att mer bränsle ska lägga till deras raseri och känslor av maktlöshet. Det är verkligen de som behöver mest kärlek och helande, och ditt stora och vackra hjärta vet det. Men du är inte skyldig att rädda dem, att ens försöka ge dem kärlek med tvång, för i det här nuvarande läget är de helt stängda och i ett icke-mottagande läge.

Förbli kärleksfull och i hög integritet, medan du sätter tydliga och bestämda gränser, och var sedan inte vara rädd för att skicka iväg dem, och låta dem veta att när de är redo och villiga att hjälpa sig själva kommer du att vara stödjande och tillgänglig.

Släpp behovet att förklara och motivera dina handlingar. Ge dem inte din energi och uppmärksamhet, och svara för det mesta inte på ett defensivt sätt genom att stänga ditt hjärta och skydda dig själv.

Vi vill att du skall vara stark och ljus. Vi behöver dina stabila och lugnande energier för att hålla det utrymmet för dem som vaknar och vill se sanningen och ta bort alla slöjor och illusioner.

Hitta din väg tillbaka till mig ofta mina kära och modiga änglar. Kom och sitt med mig varje morgon, och många gånger därefter, genom hela dagen. Om du känner behov, tveka inte, för jag är alltid med dig!

Jag kommer att lämna dig nu med min omfamning och oändliga kärlek. Farväl.
Översättning: Lars-Eric Sidling     www.st-germain.se

Du gillar kanske också...