Moder Maria via Linda Dillon, 7 november

th

Moder Maria

Via Linda Dillon

Lördagens konferenssamtal, 7 november 2015

 

(Den Gudomliga Modern inkarnerade som Maria, hustru till Joseph och mamma till Jesus. Hennes användning av det latinska ordet ”mare” är hennes indikation på – att hon som talar är Kärlekens Hav.)

Hälsningar, jag är Maria, jag är Mare (havet), Universell Moder, Hoppets och Förändringens Moder, Moder av det uråldriga och Moder av det nya.

Välkomna, välkomna kära änglar, välkomna säger jag till er alla och var medvetna om och förstå sanningen om vilka ni är mina kära barn av styrka, renhet, klarhet och nåd.

Jag har gett er alla dessa gåvor och fortsätter att skänka dessa egenskaper med min Kärlekstsunami, inte bara då och då, utan i varje ögonblick av varje dag, och jag ger lika mycket till var och en av er, men jag sänder också ut den till varje varelse på den här planeten. Så jo, förändringens vindar blåser över er.

Jag har kommit idag, som er älskade Moder, för att samla er nära mig för att tala om familjeträffar, men just nu behöver jag samla ihop er.

Det finns tillfällen i varje familj där det finns sorg och bedrövelse och smärta och lidande och känslor av förlust och förtvivlan. Som er Moder kan jag inte låtsas som om dessa känslor, dessa orättvisor och kränkningar, aldrig har hänt i hjärtat och sinnet hos var och en av er.

Jag har känt er sorg och förtvivlan. Jag har känt er längtan och era förluster och jag har upplevt känslorna av att det som ni har drömt och längtat efter aldrig har förverkligats, och jag känner med er. Jag har tidigare sagt till er att jag inte vill, önskar eller tycker om att kallas sorgens Moder, men mina kära, jag kommer definitivt i fortsättningen att kallas komfortens och tillfrisknandet Moder.

Varför talat jag till er på det här sättet idag, den här gången? Varför sammankallar jag er till en familjeträff och samlar er runt mig som om jag vore en hönsmamma och ni mina kycklingar?

Jag har kallat på er för att läka såren, för att läka skadorna, för att laga era hjärtan ännu en gång med min milda rosa tråd, och för att bränna den med min Blå Diamant och fylla er med gyllene glädje. Det är dags, och när jag samlar er och när vi, i just detta ögonblick, helar dessa krigsskador – därför att om det är stridigheter inombords, om det är strider inom er familj, ert samhälle, er nation, er planet – är alla skador, alla sår krigsskador, och det finns det ingen plats för nu.

Och så ofta ert solidariska jag har sagt. ”Oh, det är okej, det är ingenting, allt är bra” och ni sänkte ert huvud och fortsatte i mitt namn, i Jesus´ namn och i Faderns namn och vi hedrar det, vi lovordar er för det, men det är inte bra.

Så vi samlas såsom en familj samlas när en älskad medlem har dött, och vi uttrycker vår sorg och vår förlust, och vi vårdar minnena och vi tröstar varandra och läker sorgen som endast en familj kan.

Era tårar är dyrbara diamanter för mig, och det spelar ingen roll om de fälls i ensamhet, eller i nattens mörker eller i era mörkaste stunder. Era tårar som fälls i solsken gnistrar lika mycket som era tårar som fälls i glädje – ert leende lyser upp hela planeten på samma sätt som er entusiasm, er vördnad och er villighet att uthärda, men också att skapa och skapa tillsammans med oss.

Som Fadern har sagt många gånger: ”Det här är ett familjeföretag och ni är inbjudna varje timme dygnet runt för att ta er plats i familjens företag, och företagets verksamhet är Kärlek.”

Det här företaget tar dessa dyrbara diamanter, denna Kärleksvaluta, och använder dem för att omvandla hela planeten till en jordisk Nova för att avslöja skönheten, det majestätiska i min plan och i er plan. De är inga separata planer, det har de aldrig varit.

Så kom mina kära. Låt mig, som er Moder, torka era tårar och smeka ert hår och krama om er och läka ert hjärta. Jag är med er, jag är alltid med er, men speciellt i dessa tider. Överlämna alla era smärtor, sorger och förluster till mig.

Farväl.

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...