Moder Maria via Ann Dahlberg, 15 juli

th

Moder Maria

Fredag 15 juli 2016

Kanal Ann Dahlberg

Jag är Moder Maria och jag är glad för att få vara tillsammans med Er idag. Allt som har hänt den sista tiden på vår Jord, har glatt mitt hjärta. Då menar jag inte våldet som har poppat upp lite här och där utan jag menar den stora strävan som människorna gör, för att få fred på vår Jord. Det stora uppvaknandet som är på gång, det som enar människor och får dem att kräva den frihet och fred som de såväl behöver och har rätt till. Jag känner och ser människors vilja och det är många som är med er nu, alla ni ljusarbetare på jorden som har startat upp energin. Det är som facklor som skickas från den ena till den andra och tänder nya ljus. Det är en stor fröjd att se detta, det är en dröm som nu håller på att gå i uppfyllelse.

Ni ser mig inte men jag vandrar med er på Jorden idag, kära barn. Jag sår lindring, hopp och tro för att ni ska förstå att ni är de starka gudomliga människor innerst inne som ni alltid har varit. Våga se verkligheten som den är och förstå att du också kan ändra den. Allt sker inom dig, du bygger upp den nya verkligheten i den värld som du i hemlighet drömmer om. Så dröm stort, dröm vackert, dröm kärleksfullt med stor glädje och tillförsikt, det kommer att ge de resultat som din tro och din tillit ger dem.

Det är dags att våga ha tillit och tro på dig själv, kära barn på Jorden. Be om hjälp och jag stärker gärna denna egenskap hos dig mitt barn. Det är en stor ära för mig att få hjälpa er idag mina barn, jag hjälper mig själv också för vi är alla ”ett” och jag älskar allt som finns på denna Jord vare sig det är stort eller smått. Jag bär gärna era bördor men nu är det dags att släppa dem och ge sig hän till kärleken och friheten.

Ni är fantastiskt modiga och jag är mäkta stolt över Er och följer varje ny rörelse ni tar. Jag skickar healing och kärlek till alla era steg framåt i er egen utveckling och Jordens utveckling. Allt hör ju ihop, allt påverkar vartannat och resultaten infinner sig ett efter ett. Den positiva utvecklingen på Jorden har startat och det gläder hjärtat mitt. Det kan kanske inte tyckas så med alla hemska avslöjanden som görs och har gjorts på sistone men det är just det som är starten på den nya eran. Det gamla kommer upp i dagsljuset, kan ses, förstås och försvinna. Det nya tar alltmer fäste och sprider sitt ljus över Jorden.

Vi fröjdas över att frihetens timma börjar slå på Jorden och befriar alla de själar som har varit förslavade i arbete och träldom. Nu är det dags att dra en suck av lättnad och se och förstå att bättre tider är på ingång för var och en av er.

Ha tillit, ha tro och sprid kärleken runt er och ni kommer snart att få erfara att era vildaste drömmar har slagit in. Den Allsmäktige har välsignat Er och mitt hjärta sväller över av lycka.

Jag älskar Er så mycket

Moder Maria

You may also like...