Kattrasen via Galaxygirl, 1 september 2019

Kattrasen via Galaxygirl, 1 september 2019

 

Kattrasen ~ Galaxygirl 1/9/2019

Vi är Kattrasen. Vår släkt är stor, vår historia, enorm. Vi är uråldriga, kloka, listiga när det behövs. Vi föredrar kärlekens energier men när kärleken måste skyddas är vi tuffa. Vi hedrar de heliga vägarna, Gudinnans heliga energier, Modern till allt, vars livskraft pulserar snabbt och starkt genom våra varelser. Vi ser genom lögnens slöja, varelser som inte är sanna mot godheten inom dem, vars vision är fördunklad. Vi ser igenom detta och vi tar dem till ett annat plan. VI har återvänt. VI konstaterar detta angående de mörka varelserna som fortfarande har, vad ni skulle säga, ett fotfäste, men som vi säger är mer som ett handgrepp. Vi säger detta till er nu när gudinnans kattkrigare av har återvänt, och vi vet var ni är. Energierna har förändrats tillräckligt mycket, så att ni inte längre kan gömma er från ert eget mörker.

VI är kattrasens krigare. VI har kommit för att befria mänskligheten från deras förtryckare. Det är dags att den stora slöjan lyfts, för att förvirringen ska tas bort och allt kommer tillbaka i linje med de heliga energiernas balans, med återförening av den Stora Modern och den Stora Fadern, och denna återförening, denna smälta måste ses på ytan av den stora Gaia. För först då, kommer denna alkemi av mörker till ljus att fullbordas.

För evigheter sedan förråddes vi av det bedrägligt maskulina. Det fanns ingen gudomlighet. Vi sårades. Många av oss dödades under sömnen – en fruktansvärd handling av stort förräderi. Vi har förlåtit, men vi glömmer aldrig. Våra färdigheter har slipats, skärpts under eoner av övning. Vi hedrar de rättfärdiga ledarna. Det finns några få på er planet som inte tagits över. Vi ser det. Vi hedrar de som läser dessa ord, som har en ren avsikt, och håller ljuset och kärleken till den gudomliga alkemin, för det gudomligt feminina i enighet och balans. Vi har kommit fram genom denna kanal, för vi är ett exempel på den stora smärtan som måste rensas och healas på er världs yta. Vi behöver inte nämna de stora grymheterna mot det feminina riket, som skedde för eoner sedan, eftersom vi alla är väl medvetna om detta faktum. Ikväll önskar vi fokusera på healande, djup healing av det gudomligt feminina. För det är enda sättet som ni och vi kan gå framåt, på våra vägar för främjandet av vår egen tillväxt.

Vi önskar att ni kan föreställa er ett nytt skirt grönt skott, som bara springer fram ur ett frö som planterats. Se det växa i solskenet, genom den ömma vården av de som tar ansvar för att säkerställa dess överlevnad. Kärleksfulla händer. Kärleksfulla hjärtan. Ömsinta vårdare. Så måste ni också vara som initiativtagare för vägen mot de gyllene ljusslöjorna som täcker de gyllene varelserna nu, ljusets kodbärare av Nova Gaia. Ni är de ömma kärleksfulla händerna som tar hand om de andra. Det finns inget utrymme längre för bitterhet. Man måste vara helt anpassad till healing för att bli en healare. Man måste verkligen vara i de förlåtande energierna och i energierna hos den som ger sin förlåtelse. Det är ett enormt healande som måste utföras på Gaia, hennes gudomliga femininas motsvarigheter och de sårade maskulinas. Det är nog med detta förräderi. Enighet, förlåtelse, förståelse, kärlek, sås nu där. Vi ser en djup bördig jord i de öppnas hjärtan. Vi ser otaliga rader på fälten, med skira gröna skott som springer fram med hopp, med kärlek. Det är de rättfärdigas avsikter, ett exempel på den medskapande processen. Så blir det om bonden eller markens ägare, planterar med den stora ömhet och kärlek de är värda. Er värld har befunnit sig i stor obalans länge, eftersom de ansvariga bara tänkte på sig själva, och hur mycket land de kunde lägga beslag på, hellre än kvaliteten på skörden och upplevelsen av att se skotten komma upp.

Bitterheten har inga rötter längre. Nova Gaia kommer att bli bördig av kärlek. Alltför länge har vi sett den kvinnliga typen av bitterhet vi burit på, då vi bearbetat vårt förräderi från de maskulina vi älskade. VI ser att våra hjärtan, också behöver expanderas ytterligare till kärleken. Vi vill låna ut våra mäktiga tassar i denna strävan, och förena oss med ljusarbetarna, för att inte bara rensa riket (för det pågår definitivt det kan ni vara säkra på, tänk bara på dessa militära övertaganden som sker). VI vill tillsammans med er börja plantera nya idéer, nya koncept, djup healing i mänsklighetens feminina hjärtan. Vi vill ge er vårt ljus, och verkligen vårt mod men det sker redan, och vi vill också erbjuda er friden av vår healing, eftersom vi vet att vi båda behöver det. Från det inre djupet i de djupaste såren, kan nu ljuset skina fram. Vi ser att det bara finns plats för kärlek och guds hjälp nu. Vårt tjänande kommer inte längre att vara med hat och hämnd, för vi får också healing från dessa gudomliga energier som kommer in. Förstår ni, mänskligheten, att ni erbjuder healing till många genom er blotta närvaro, då ni förankrar dessa magnifika koder? Och det är därför vi vill gå med er och erbjuda er vårt stöd, för hela denna rymdkvadrant är i behov av healing, återbalansering.

VI är Kattrasen, ett kollektiv av krigare som bugar sig i tjänst för den stora Gudinnan och vi sträcker ut våra tassar till er, mänskligheten som är anpassade till ljuset. Var inte rädda. VI vill er inget illa. VI erbjuder er våra gröna ljuskoder av kärlek och healing. Vi är nobla, vi är kloka. Och så ser vi er, åh, ni uppstigande varelser av det mänskliga kollektivet. Vi bevittnar ert ständiga val av att välja kärlek. Och vi bugar oss för er. Vi är Kattrasen, i tjänst för mänskligheten och Gaias uppstigning. Fred. (Rytande).

~ Galaxygirl

 

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...