Moder Maria, 2 augusti

Moder Maria, ett litet perspektiv.

Kanal: ”Oceanpotato”, 2 augusti, 2015.

Skapare, var god ge assistans till denna kanalisering för allas högsta bästa, för det renaste av avsikter, samt att orden läggs fram för att representera de energier som förmedlas av vår älskade vän Moder Maria.

Kära hjärtan, jag tackar älskvärt för er inbjudan och önskar hjälpa er alla, som är upptagna med att öka kärleken, ljuset, de högre energierna, eller vilken som helst benämning ni skulle kunna förknippa med det som ni alla aktivt är involverade i. Jag själv är med och gör precis samma sak i och med att jag aktivt ber om hjälp för att mina meddelanden skall få assistans och vara så rena som möjligt. Ni förstår, jag är också med på resan. Jag existerar precis som ni alla existerar. Jag växer och utvecklas precis som ni gör. Så ni förstår att jag Är detsamma som ni. Vi är alla skapelsen. Som ni mycket väl är medvetna om så är det omöjligt att förmedla det som ni alla har lärt er, till dem i er omgivning, om det som ni inom er alla har frilagt. Att detta inte ”får plats inom de normala sinnena”. Varje själ måste göra detta på egen hand. Jag känner att det bästa sättet som jag kan förmedla till er alla vad ni kan göra för att hjälpa andra, är att bara sätta ner den ena foten framför den andra. Försök förbli kvar i ett så högt läge som ni kan. ”Nu kommer ett litet skratt igenom!” Och nej, jag menar inte att ni skall vara höga på det sättet! Så ni alla är dessa ljus som springer omkring. Inget ljus har densamma upplevelsen som en annan. Detta högre ljus som ni utstrålar än dem som befinner sig i er specifika närhet, fungerar vare sig ni är medvetna om det eller inte. Huruvida ni aktivt ökar det inom er varelse och projicerar det för andra och alla saker och ting eller inte, så fungerar det.

Naturligtvis blir det starkare ju mer Aktiva och Medvetna ni är, ni inser att det är dit ni är på väg. Ni förstår och känner till saker och ting som är svåra att dela med er. Det är som att visa ett foto för någon, de kan se bilden men kan inte känna till upplevelsen. Och därför mina kära, måste ni hålla mycket för er själva. Var goda och försök veta att nu när ni har funnit det inom er själva, om ni vill kalla det denna energi, så påverkar den allt runtomkring er. Detta är varför vi fortsätter att tala om för er att ni inte är ensamma. Vi delar energier med er och inte heller vi kan visa er upplevelsen.

Kan ni nu förstå att det som ni har funnit kan ni inte förlora? Kan ni vara goda att på era mörkaste dagar försöka komma ihåg att det finns där?

Det verkar alltid för det högsta bästa, och därför stapplar ni inte, mina kära, utan ni marscherar. Nu några ord om de områden där ni finner er själva och detta om att ”det som ni projicerar ut i världen kommer ni att få tillbaka”. Först av allt, det som ni projicerar är inte bara till ”denna Världen”. Och som jag tidigare nämnde, så befinner sig inte alla era ljus under samma omständigheter. Några av er bär era ljus till rätt så trygga och gästvänliga områden. För andra är detta inte fallet i lika hög grad. Det behövs överallt. Många ger allt vad de har, inklusive sin biomassa till ljusets tjänst. Skulle ni kunna säga att detta verkar vara som gjutet för det? Men bara gissa vad? I enlighet med den större ”Bilden” så gör det just det. Positiva följder av till och med de mest fruktansvärda handlingar kommer fram.

Så, mina käraste, lyft upp era hjärtan och era huvuden, lita på att det ur ert uppvaknande alltid kommer gott, från er kärlek och ert positiva handlande kommer framsteg alltid att göras. Kanske åratal efter handlingarna av svek, ofredande, oförskämdheter eller andra ”lägre” handlingar som ni alla råkar ut för, så kommer det att uppstå en spricka i en annans ego och ett ljus kommer att börja växa, för att ert älskade hjärta visade sitt ljus och inte reagerade med samma mynt, utan visade sin absoluta styrka genom att släppa taget.

Jag Är en varelse, likadan som ni, och glad över att få dela en bild med er, fastän jag inte är kapabel att visa er hur saker och ting verkligen ligger till.

Kalla på mig om ni på något sätt önskar min hjälp och jag kommer att omge era varelser med all den kärlek som jag genom min varelse kan utstråla till er.

Er vän, några kallar mig Moder Maria.

 

Meddelandet är fritt för alla.

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

 

 

You may also like...