Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 4 september 2019

Det Arkturiska Rådet, 4 september 2019

Via Daniel Scranton

Var Förlåtande och Var Kärlek

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över kontakten med er alla.

Vi är mycket nöjda med det sätt som ni utvecklas på och höjer er på planeten Jorden. Vi känner oss särskilt uppmuntrade av det sätt som ni alla har kunnat integrera så många olika aspekter om vilka ni är och vilka ni har varit. Det är inte lätt att försona sig med alla dessa aspekter av er själva, att förstå det hela eller att erkänna för er själva att ni har haft stunder av dåligt omdöme. Ni har gjort saker i den här livstiden som ni känner er förfärliga över, men har ändå funnit ett sätt att inse att det inte är någon mening med att förbli dömande, eller känna skam i ert medvetande.

När ni visar att ni kan förlåta er själva och integrera alla olika aspekter av ert jag som ni har mött, då är ni redo att göra det i större skala. Och det är där, många av er som är vakna, är just nu i er utveckling. Det finns fortfarande en hel del förlåtande som måste göras. Det finns fortfarande individer som gör fruktansvärda saker utan att känna skuld eller ånger.

Och det är där ni kommer in. Ni måste vara den som erbjuder denna förlåtelse och detta medkännande till dem som inte gör något för att förtjäna det, och ni måste leda resten av mänskligheten i detta åtagande, för att förkroppsliga den villkorslösa kärleken till Källans Energi.

Det är det enda sättet att verkligen göra skillnad i den här världen. Säger vi att ni ska älska dessa avskyvärda saker som ni hör och läser om att era medmänniskor gör? Absolut inte. Vi säger att ni kan vara sanna mot er själva inför dessa handlingar, ord och övertygelser som ni finner så hemska. Ni kan vara den kärlek som saknas i ekvationen där någon bombar ett land, eller använder hatpropaganda mot den grupp som de fördömer.

Ni kan vara kärlek och ni kan erbjuda frid i hjärtat, eftersom ni är vägvisarna. Ni är de som kommer att leda er värld in i ett femdimensionellt tillstånd, och det är dags att acceptera denna sanning och förkroppsliga Källans underbara essens, som vi talar om här.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av kontakten med er.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...