Universella Moder Maria via Linda Dillon 24 mars 2021

 

Universella Moder Maria via Linda Dillon 24 mars 2021

 

 

Linda Dillon: Universella Moder Maria –

Naturen av Vårt Nya Normala och Hur Man Uppnår Balans

24 mars 2021

 

https://tinyurl.com/ma2yyste

Universella Moder Maria – Naturen av Vårt Nya Normala och Hur Man Uppnår Balans

Denna vackra kanaliserade pärla delas kärleksfullt av J från hennes personliga läsning med Linda Dillon.

Hälsningar, jag är Maria. Jag välkomnar dig, mitt hjärtas söta dotter, söta ängel av blått och rosa och lurion och, ja, grayelsha, för du är som en regnbågsbro. Du hjälper mänskligheten på många sedda och osedda sätt under denna tid av min övergång och min Plan som fullbordas när Nova Earth och Nova Being stiger fram i glansen och ödmjukheten, glädjen och medkänslan av vilka de är.

Mycket av det arbete du gör, söta du, bedrivs bakom kulisserna, som vi nämnde för dig, genom din cirkel, som är min cirkel, till exempel [i] ditt område, sprider regnbågsljuset och fungerar som en sändare, och stenlägger vägar vilket människor inte alltid förstår. Men vad de förstår är att när de kör förbi känner de sig bättre – och söta ängel, i denna tid av sådan omvälvning och övergång och, ja, pandemi, vad kan man begära som är renare och tydligare och sötare än att må bättre!

Människor har inte alltid orden och har till och med inte ens orden för att uttrycka deras varandes inre arbete – och med detta menar jag deras hjärtan, deras sinnen och verkligen deras andar – utan deras mentala kroppar gör ofta inte kopplingar mellan dessa olika aspekter av deras varelse. Men det här är vad som öppnas.

Tänk på det på det här sättet. Jag har talat mycket om återfödelse, och min hjärtesöta dotter, låt mig vara mycket tydlig med dig: du är redan återfödd. Tänk på det nyfödda barnet, egentligen helt beroende av modern för hjälp och uppehälle, för vård och matande … väldigt grundläggande … och sedan lär sig barnet att krypa snabbare och snabbare, till slut reser det sig upp, börjar gå och stulta.

Jag kommer ihåg min Yeshi och många av mina barn – det var som ett landmärke, och det var ett landmärke som fyllde mitt hjärta, men kom också ihåg: nu kan de gå in i allt!

Så det är den blandade välsignelsen och det är där mänskligheten är. De kryper och lär sig att resa sig upp och börja gå och utforska och åter utforska. För tänk på det, älskade, uppfattningen, förståelsen av den fysiska världen – och jag menar den i hela världen av mentalt/emotionellt/andligt etc. – är perspektivet väldigt annorlunda än när du ligger i en spjälsäng, när du kryper på golvet, än när du kommer dig för att resa dig upp och börja gå och stulta runt.

Mänsklighetens nedgång har varit deras [? falska] tro på sin egen överhöghet. Vi pratar inte så ofta om det, men det måste sägas eftersom det här är en av de viktigaste frågorna som eliminerats.

Så när du ger dig själv tillstånd – och jag menar ”er” kollektivt och individuellt – att säga, ”Tja, jag lär mig bara vad som är ett helt nytt perspektiv på min verklighet, på min planet, på min existens, för jag kan precis stå upprätt.” Så förväntningarna, både inom och säkert från vår sida, är inte att ni springer maraton ännu, snarare tvärtom.

Som jag har sagt till den här kanalen gång på gång: ”Nyckeln när du lär dig gå är att ta det lugnt.” Du förkroppsligar den känslan av balans och återbalans. Du kan inte … ja, du kan … men vi uppmuntrar dig – låt mig uttrycka det så – att ta hand om ditt älskade, söta jag som jag älskar, som vi älskar, så djupt.

Så ofta, söta hjärta, har du gett efter på grund av din önskan att behaga … du har gett efter för andras önskningar och ibland krav … och det finns en tid och plats som är rätt i varje betydelse av det ordet.

Låt mig vara tydlig – och jag vill att du ska dela detta.

Ditt andliga arbete, vare sig det gäller Ljusstäderna, din individuella bön/meditation/ritual och allt däremellan har behov av att kännas som kärlek och mata din själ så att din själ, din essens, kan mata dig. Så när det görs med en känsla av brådska, krav, att försöka möta ett krav, då utarmas din energi … tänk på det … din livskraftsenergi utarmas.

Nu kan du damma och dammsuga när du känner dig utarmad; du kan till och med laga en omelett när du känner dig utarmad, och det finns till och med stunder när du kan göra ditt måleriarbete när du känner dig ”inte helt bra”. Men du vill inte ge den känslan av utmattning till ditt arbete, ditt själsarbete – och jag talar om Nova Being nu. Det här är väldigt viktigt.

I Pausen, i den omvälvning som verkligen har inträffat, har alla känslor och [? osäkerhet] som uppstått på planeten, resulterat i en ganska utbredd själsutmattning som har tjänat ett syfte så att människor skall ligga ner, ta en sabbatsperiod och förstå att krypandet, för att inte tala om att komma ur spjälsängen, kan vara utmattande. Så de har vilat. Jag har lagt dem på sabbat eftersom det finns ett nytt sätt.

Vägen är en väg av glädje, av kraft, av vitalitet. Du kommer inte bara i utmattning till mig, ligger vid mina fötter och ber om hjälp – och om du gör det kommer jag naturligtvis alltid, alltid att svara, älskade! Men vad jag uppmuntrar dig att göra, söta dotter till blått och rosa och lurion, är att närma dig detta helt upprätt och hävda din gudomliga rätt, din suveränitet, din auktoritet och din kunskap.

Nyckeln är inte att sträcka dig så långt du kan nå, utan snarare att anpassa dig så att varje steg, varje åtagande, varje jobb fylls med glädje och en känsla av uppfriskning – att du ger din totalitet till åtagandet och åtagandet uppfriskar dig.

Kära hjärta, jag är med dig. Du vet att det finns tillfällen som mor när du släpper saker, du låter det vara, och det finns tillfällen då du säger till dina barn, dina vänner, till din partner: ”Nej, jag kan inte, jag har fått nog.” Det är balansen, söta du, och jag hjälper dig i detta.

 

Kanaliserad av Linda Dillon
©2020 Council of Love, Inc.
https://counciloflove.com/

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...