Moder Maria via Susan Leland, 22 augusti 2017

Moder Maria via Susan Leland, 22 augusti 2017

Moder Maria:

”Vi är alla gjorda av samma ljus av kärlek !!!”

Ashtar On The Road Teleconference 22 augusti 2017

”Hälsningar, mina mest Älskade Barn! Jag är här för att berätta för er att ni är svaret. Ni har tidigare hört en liknande fras att ni är de, som ni har väntat på. Tro mig, mina mest Älskade, detta är sanningen. Jag förstår det, och jag vet det, även om ni i detta ögonblick inte förstår det eller känner det, så kommer ni att göra det!”

”Vi har så mycket Glädje att dela! Det är den Största Glädjen; Det är Glädjen som är baserad på ovillkorlig Kärlek, givetvis Förlåtelse och Tacksamhet för varandra och inom var och en av er själva. Det finns verkligen inget att förlåta – men om ni släpper det, kan ni finna Tacksamhet och med den Tacksamheten kommer er Glädje. Tillsammans med frid, den typ av frid som ni, även om ni kanske dansar i extas, känner i ert eget hjärta, som ni är! Ni vet att ni är er egen skapare. Ni vet att ni är gjorda av samma Kärleks Ljus av vilket Mor / Fader Gud skapade oss alla!!!

”Så släpp alla hinder eller känsla av separation, som ni kan ha. Var lugna och starka. Låt era hjärtan fyllas med mod. Lugna ert inre barn – ert ego och varje del av er, som vill förneka den här sanningen. För detta är ert ögonblick, ert ögonblick i en tid att slutföra vad ni än har kvar att slutföra. 3D-frågor som fortfarande kan finnas kvar inom er i en låg vibration, inom era energifält eller i er omgivning. Släppa oroliga tankar om vad som händer någon annanstans i världen. Det ska vara ert eget heliga utrymme, er egen fristad av frid, där det bara finns kärlek, där ni skapar och endast uttrycker kärlek.”

”Vi vet att ibland har stigen varit ganska stenig eller utmanande. Det är dags att se på Världen från denna Högre plats, från er egen helgedom och se allt, som ljust och skimrande, skimrande som en juvel med Kärleks Ljuset i era egna ögon, i er egen vision, så att ni är Lugna inför alla händelser, som ännu inte har inträffat, för att det kommer fler. Ni har redan hört det. Jag kommer inte att uppehålla mig vid det. Jag berättar bara att alla val ni gör skall vara era egna – era egna skapelser från era modiga hjärtan, er visdom. Ni vet vem ni verkligen är, ni är Kärlek och dess energier.”

”Och så kallar jag er mina Barn för att jag älskar er så mycket. Jag kan inte ens börja uttrycka den Kärlek jag känner för var och en av er. Det är inte lämpligt att vi alla betraktar varandra, som barn dansande i ljuset, glada, glada, utan att bry sig om eller sluta hjälpa varandra om det behövs – och flytta Högre och Högre upp till platsen, som är så långt bortom den tredje dimensionen, som ni någonsin har existerat i. Det blir verkligen ett helt nytt liv, en helt ny livsstil för var och en av er!”

”Så, som Ashtar har sagt, jag är alltid med er, liksom vi alla är. Vi är närmare er än någonsin, för ni har bjudit in oss, välkomnat oss och fört er själva upp i Högre vibrationer. Så är det. Vi kan krama varandra och älska varandra. Framför allt, vi kan välsigna varandra med den kärlek vi alla är, med kärleken som vi ska fortsätta att vara uttryck för, när vi rör oss tillsammans längs vägen in i Guldåldern och bortom. Tack mina Älskade, för att ni är här. För att ni tar emot och utstrålar Kärlek och Gudomliga visdom för att ge er själv den frid och glädje ni är!!! Så är det. Namaste!”

http://www.ashtarontheroad.com/mother-mary-were-same-lovelight.htmlÖverfört av Marta.Givet genom Susan Leland, 22 augusti 2017. www.AshtarontheRoad.com© Ashtar On The Road Publications 2004-2017. Alla rättigheter förbehållna; Detta är dock en gåva till oss alla och den kan distribueras fritt under förutsättning att all ackreditering är bekräftad och att ingen del ändras eller raderas.

Du gillar kanske också...