Moder Maria via Susan Leland,13 juni, 2017

Moder Maria

via Susan Leland

”Ni alla är mina Älskade Barn, och vi befinner oss på vägen Hemåt”

Ashtar On The Road Telefonkonferens

13 juni, 2017

”Hälsningar, Mina Högst Älskade Barn, för ni är alla Barn av Kärlek! Ni är alla Barn av Ljus. Och därför är Vi Ett inom Vår Kärleks-Familj. Jag kommer till er med en försäkran. Jag ser de Ljus som ni är och jag hälsar er som Gudomliga Ljusbärare och Ljusarbetare, här för att ta del i att inte bara föra in vår Kärlek, utan, ja, alla svar! Det enda svar som finns är alltid Kärlek! Och ni har lärt er väl. Ja, jag vet att det har förekommit tider när det har förefallit så mörkt för er, att ni faktiskt inte kunde se Ljusen inombords. Var medvetna om att de tidvis har varit skymda, men de har ständigt varit klara inom er!

”Därför är det nu dags för er att se de Ljus som Ni Är! För många av er har det varit fler än en livstid alltsedan ni har känt er själva såsom ni i sanning är. Jag kan bara uppmuntra er till att ge bränsle åt Flamman inom era hjärtan, inom era Gudomliga Själv, in till ännu mer Ljus – klarare och klarare och klarare – för när ni gör det, delar ni det med Världen. Vi sluter oss samman när vi välsignar Världen med den storslagenhet gällande Vilka Var och En av Er Är!!!

”HELA Sällskapet av Kärleks-Ljuset har anslutit sig till oss! Därför får detta Ljus en ännu större Kraft av strålarna, de vågor som kommer in från solen – den stora centralsolen. Och till och med nu, reflekterar er egen sol dessa Ljus till hela Planeten Jorden och faktiskt, till hela Solsystemet med sitt ljus!

”Världen har väntat på er, Älskade Ni, för att ni skulle resa er upp, för att ta del av den del av er som ständigt är Ett inom Kärleks-Ljuset – De Högre-Dimensionella Verkligheternas Kärleks-Ljus – samt att vakna upp och veta att denna del av er som vistas i kroppens täthet håller på att förändras, så att ni kan upprätthålla mer Ljus, så att ni kan ge ännu mer Service till Världen genom att välkomna det in till era Varelser, och sedan stråla det utåt!

”Allting börjar inom var och en av er, Mina Underbara, Strålande Barn. Och tillsammans, TILLSAMMANS lyser vi upp vägen för hela Världen – och, faktiskt planeterna bortom denna – att följa upp och in till den plats där enbart Kärlek finns och allting som Kärleken skapar, inklusive den underbara Saligheten, den underbara Friden, den underbara Glädjen! Så omfamna er själva och varandra så som jag omfamnar er. Och låt oss stanna kvar i denna vår kärleksfulla Samhörighet, när vi rör oss genom de sista minuterna eller de sista dagarna, eller hur ni vill se på det – för mig, är allting klart – av det som återstår av den tredje-dimensionella Planeten Jorden!

”Tillsammans har vi kommit så här långt, i vår Enhet, vi är i färd med att lyckas. Tillsammans färdas vi på Vägen Hemåt!!! Och, ja, jag vet att vissa av er är trötta. Och vissa av er känner sig inte så unga som ni brukade göra. För er, Mina Älskade, har jag en ännu närmare kram! Låt mig hjälpa er. Låt mig dela min Kärlek med er så att om någon av er – oberoende av hur många livstider som ni har levat och hur många år som ni har levat inom denna – alla ni som känner någon som helst modfälldhet eller trötthet – så att ni kan återupplivas genom att låta min Kärlek upprätthålla er, att få komma ännu mer in i era Hjärtan, in i era Varelser!

Det är inte så långt kvar till den Gyllene Tidsåldern!!! Låt oss alla stanna till och komma samman en gång till på Stigen, och invänta varandra och nu vandrar vi tillsammans inom det Ljus som vi alla delar, det stärker våra slutliga steg till den alltsedan länge efterlängtade Planeten Jordens Gyllene Tidsålder. Jag strålar utav Glädje för era framsteg, Mina Älskade Barn och jag uttrycker till er en fullständig försäkran om att vi denna gång är framgångsrika!!! För det har redan blivit gjort inom de Högre Rikena, och därför kommer det att bli den ENDA VERKLIGHETEN för hela Planeten Jorden, nedan, på och ovanför, det har möjliggjorts av ert åtagande och er hängivenhet att fortsätta tillsammans på Vägen Hem till Kärleken!

”JAG ÄLSKAR ER och jag välsignar er alla som Mina Barn, skapade ur samma Kärleks-Ljus av vår Skapare som jag, och alla som finns här med er. Därför är vi inom vår essens Ett med varandra och jag känner er alla och därför ser jag er som Mina Barn – fastän Vi Är Ett och likvärdiga i Kärleks-Ljuset! Låt mig uttrycka till er hur speciella ni är, genom att jag kallar er Mina Barn och jag ärar er som Gudomliga, kom samman på vårt högst Heliga Uppdrag någonsin på Planeten Jorden – eller någonstans!!! Så kom, låt oss fatta varandras Händer och Hjärtan och vandra resten av Vägen tillsammans, upp till den Gyllene tidsåldern och till hela den Gränslösa Kärlek som den har för var och en av er. Så är det. Namaste!”

 

http://www.ashtarontheroad.com/mother-mary-my-beloved-children.html

Transcription by Marta.

Given through Susan Leland, June 13, 2017. www.AshtarontheRoad.com

© Ashtar On The Road Publications 2004-2017. All rights reserved; however, this is a gift to all of us and it may be distributed freely on condition that all accreditation is acknowledged and that no part is altered or deleted.

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...