Moder Maria via Ann Dahlberg, 2 juni 2020

Moder Maria via Ann Dahlberg, 2 juni 2020

 

Jag är Moder Maria och jag vill bara ge er mitt stöd idag i dessa turbulenta tider på Jorden. Ni har många som vakar över er idag, kära människor på Jorden. Om ni såg allt som finns runt omkring er så skulle ni genast bli lite lugnare. Det är tusentals väsen som nu försöker nå in till era hjärtan. Det är där som ni finner den rätta vägen att gå, det är där ni kan känna frid, och det är därifrån hoppet tänds i era ögon. Det finns ingenting utom dig som du kan nå innan du har funnit ditt hjärta och de budskap som vilar där. Det är därför jag nu ber er att stilla er, sätta handen på hjärtat och känna att du står stadigt förankrad i jorden. Det är viktigt att du är jordad, att du är i kontakt med dig själv, det är där du kan hitta glädjen, kreativiteten, ideér om vad du kan göra för dig och andra som finns i din närhet. Det behöver inte vara så stort men det kan bli stort i någon annans hjärta. Det kan leda honom eller henne in i en annan tankegång som gynnar hans eller hennes utveckling i en mer positiv riktning.

Alla som vaknar upp till sig själva, gör nu en stor insats med att förankra ljuset, som nu lyser in på Jorden med en högre vibration. Det är meningen att allt mörker som nu kommer upp till ytan, ska transformeras om och lämna plats för en ljusare tillvaro på Jorden och för alla dess invånare. Det är själens mörka natt som ni nu gått igenom och det är dags för ljuset att åter träda in där änglar inte vågat träda. Ni har dock alltid haft högre väsen runt er som har hjälpt er att ta de steg som ni valt att ta för att lära er det ni skulle under er långa jordetid. Ljuset pockar nu på er uppmärksamhet och lyser upp i mörkret, så att ni ska se och förstå vilken väg det är som ni nu ska välja. Ljuset rannsakar nu ert sinne så att det val ni gör ska passa bättre till den utveckling som ni befinner er i.

Det är ljuset som ska vara det dominerande inslaget på Jorden idag. Det är en högre vibration som ska vibrera i era kroppar, en vibration av kärlek. Det är kärleksenergin som har kommit och den har kommit för att stanna. Det är den energin som Jorden har valt att acklimatisera sig till och det är den som ni nu också håller på att anpassa er till. Alla övningar som innehåller kärlek och medkänsla ger er extra stöd i er utveckling nu. Alla övningar som innebär att ni är stilla och lyssna in er själva är också högprioriterat idag, det är där ni har fundamentet för att er utveckling ska gå så snabbt och smidigt som möjligt. Alla de väsen som finns runt omkring er försöker nu få er att lyssna in er själva. De försöker på olika sätt och med olika tecken visa er åt vilket håll ni ska gå, allt efter er möjlighet av att kunna uppfatta dem.

Det är en möjligheternas tid där ni kan välja det som är gott eller det som är ont. Det är en tid där många kan se vad som är rätt och fel för en själv och andra. Det är en tid där man kan välja den goda sidan i sig själv, så att man ska kunna verka som en Guds tjänare för sina medmänniskor. Det är en synnerligt viktig tid där alla behöver rannsaka sig själva och välja den väg som ger minst motstånd i ert hjärta. Fel väg kan möta ett större motstånd idag eftersom ljuset tvingar dig framåt, då din utveckling befinner sig i en stigande spiral av ljus och kärlek.

 

Det var vad jag ville förmedla till er idag.

 

Jag älskar Er så mycket

 

Moder Maria

Du gillar kanske också...