Meddelande från Gud via Gloria, Juni 23, 2017

Meddelande från Gud via Gloria, Juni 23, 2017

 

Det är så många tankar som härskar över världen, tankar som flyr som en stor frigivning av fångar. Tankar likt bilar som inträder motorvägen. Tankar som rusar på elektriska anslutningar.

Tankar kommer i så många språk, och tankar tampas med varandra för att göra mer plats för dem själva. Hur kommer det sig att så många tankar korsar universum, zoomar runt i ljusets hastighet? Så upptaget det mänskliga sinnet är. Det finns ingen brist utav tankar. Det verkar som att du nästan aldrig kan välja dina tankar. Det är mer som tankarna tar tag i dig, konstant ändlösa tankar. Hela tiden görs bedömningar och dragna slutsatser, processen att tänka något är som att rida karusellen i varje riktning, upp och ner och åt sidorna.

Så upptagna dina tankar är. Så oberäkneliga. Så ofta kortsynta. Så ofta härjade. Tankar så som rånare, rånar dig av din stillhet. Uppbundna tankar, tankar som rusar in, varje tanke försöker hålla sin plats i kosmos. Faktiskt, så ser det ut som tankar har en egen vilja. Tankar på tankar. Tankar som har ett eget mål för att förbrylla dig.

Einstein blev känd för sina tankar som kom utifrån stillsamma stunder när han var i sin kanot. Han hade tankar som var annorlunda. Hans tankar linjerade stillsamt och de ledde någonstans. Så klart, så tänkte han inte riktigt sina tankar, om du förstår. Han upptäckte dem så som att skriva om gud. Hans tankar var soldater av tankar, de var verkligen värdefulla tankar som var upptäckta som juveler i en krona, perfekt placerade och rikliga men ännu inte krönt. Konceptet av att din kopp är överflödande är inte de samma som att hoppa runt och tänka.

Varje tomrum behöver inte bli fylld. Man behöver inte fylla upp varje låda i vinden för att överflöda, speciellt inte med samma tankar dag ut och dag in, tankar som har bråttom, tankar som är en reaktion på ett sår.

Frid, mina kära vänner, kommer inte upp med en rusning av tankar. Frid är stillsamt. Tankarna lugnar ner sig och utbytts för en stund, och sedan lyfter du dig till ett rent väsen. Din sanna natur rusar inte runt. Din sanna natur är bara utan så mycket oväsen i bakgrunden eller ingenting alls.

Ditt finns ingen logik i ditt sanna väsen, det behövs inte, ingen tanke av logik, bara ett icke-tanke rum av frid, ingenting, inget som stör din sanna natur. Ett djupt andetag och frukten av dina tankar mognas, pioner och körsbärsträd blommar. Du lever i en otrolig Edens trädgård där livet blommar.

Tankar är som en radar, och på något vis finner du dig själv komma under radarn. Du blir inte iakttagen och du fortsätter inte att iaktta dig själv. Det är inge motstånd eller någon kontrollstation. Inget övertänkande eller några skyddsskenor.

Tänk på det! Att vara fri från besvär. Att vara fri från att till och med dra några slutsatser. Fri att vara! Allting är okej. Allting är mycket mer än bara okej. Det är prima. Allting är genom gudomlig grund. Allting är precis som det ska vara. Allting är vackert. Ditt hjärta och sinne är fylld med frid och livets steg är spektakulära när de tas.

Maten utav livet och kärlek är precis som det ska vara. Ingenting är överkokt och inga rester lämnas. Solen skiner och molnen är inte längre på riktigt. Frid är på riktigt. Livet är i skymning och vid nattetid skiner stjärnorna starkt. Du väljer att leva livet i stillheten av kärlek.

Din tid har kommit, även fast tiden inte existerar. Du var alltid i ditt främsta. Något mindre var en illusion eller snarare desillusion.

Nu kan du se klart. Nu öppnas horisonten. Du ser himlen framför dig. Himlen är överallt. Du kan bara vara i himlen. Det finns ingenting som inte är himlen. Ditt visitkort är här i himlen. Stig fram.

 

Översättning: Jonas Finn Larsson – www.st-germain.se

You may also like...