Moder och Fader Gud via Galaxygirl, 27 juli 2019

Moder och Fader Gud via Galaxygirl, 27 juli 2019

Per Staffan 29 juli 2019

Father/Mother God (channeled messages)

Fadern & Modern 27/7/2019

Hej barn, det här är er Fader Gud som talar. Ja, jag skriker som den högsta entusiasten över alla andra, det är sant. Det är så jag har presenterat mig för den här när hon börjar slappna av i mig. Hon har slappnat av efter några av Alba Weinmans videor, och jag rekommenderar starkt att ni tittar på några av dem, för det kommer att ge er några vibrationsmässiga kodningsuppgraderingar som kommer att gynna er, liksom den här har gynnats idag.

Allt är ljus, barn. Allt är kärlek. Och ändå tvivlar ni, för ni ser mörkret. Till och med mörkret har ett ljus i sig. Det måste stanna upp och lyssna och hitta ljuset. Ni vägvisare, ni sanningssökare kliar er i huvudet. Barn, det finns mycket att förstå, att lära om. Men ikväll vill jag kanske att ni mest av allt ska lära om er uppfattning om mig. Jag är kärlek. Jag är inte en skäggig gammal man på en tron som dömer – nej. Jag är kärlek. Jag är ljus, jag är allt som är, och den lilla biten av mig finns i er, vänner. Det finns ingen separation. Det har aldrig varit någon åtskillnad. Jag är i dig och du är i mig. Den här bearbetar detta, liksom jag ser att ni alla, många av er gör. Babysteg. Kosmiskt medvetande finns i hjärtat av det, intelligent kärlek, men först och främst alltid kärlek. Kärlek är hjärtat, min kärna, Källan.

Jag är det Jag är. Det finns lager av Källan. För vi (skapelsen) är alla fraktaler, vi är alla sammankopplade (med Gud). Vi har samma förmågor, samma möjligheter, samma krafter. Vi (mänskligheten) börjar komma ihåg. Vi börjar komma ihåg vilka vi verkligen är. Det är dags för ljusarbetarna att vakna upp, att skina sitt ljus stolt, starkt, ljust. Ni är alla otroligt kraftfulla. Jag, er Fader, hejar från takbjälken, och ändå finns Jag precis bredvid er, Jag är i er. Jag är den stilla lilla viskningen av fred och det saliga ögonblicket mellan andetagen, den stilla punkten, där är Jag. Där kan du vara, om du centrerar dig själv.

Barn, kom hem till mig. Har du glömt mig? Glöm inte. Kom ihåg. Kom ihåg min kärlek till er. Den är bredare än ni kan förstå. Ingenting du har gjort kan skilja mig från dig. Ingenting har hänt som var så hemskt att det någonsin kunde få mig att sluta älska dig. Du är en del av mig själv. Jag älskar dig. Vi höjer Gaia i vibrationer. Ni har en enorm hjälp. Men ni får inte vara för stolta, ni måste be om det. Be om änglahjälp och innan ni ens avslutar tanken kommer de att vara där, för de är där ändå, ni kan lika gärna veta att ni är omgivna av dem (leende). Kärlek. Var en fyrbåk av min kärlek, av mitt ljus. Vila. Ni är trötta. Ni har gjort det så bra, ljusarbetare. Ni har rest så långt, en så lång resa att vara här i detta nu. Det här är ert ögonblick, den sista akten av detta spel innan ett nytt skapas, som ni som kollektiv mänsklighet samskapar tillsammans med mig nu. Jag älskar att titta på när ni skapar, titta på när ni älskar. Kom ihåg mig. Kom ihåg att vara med mig, att prata med mig. Jag är er Fader Gud, och naturligtvis, Go Team Gaia! (Ska vi göra t-shirts?)

Kära barn, det här är er Moder Gud som talar. Åh, jag älskar er så mycket! Jag omsluter er i mitt rosa kärleksljus av de mjukaste bomullsmoln. Känner ni min omfamning? Jag ser några sår. Ska vi fylla dem med ljus tillsammans? Ni behöver inte bära dem längre. Låt dem gå. Ge dem till Fadern och Mig. Bli helade, hela. Var fria från denna smärta. Många tårar, många tårar av rening. Snyfta i mig. Jag kan ta allt ni ger mig. Älsklingar, var förnyade.

Fadern och Jag andas in i din krona. Andas in det. Fadern och Jag lindar oss runt dig, alla aspekter av dig. Var tröstad. Bjud in oss i ditt hjärta, dina korridorer från tidigare liv, med tidigare sår och låt oss fylla dessa korridorer med ljus. Där. Det var helt enkelt inlärda lärdomar som sidor i en bok, läroboken om dina tidigare upplevelser det är allt. Och så har du lärt dig av dem och du går vidare, läkt.

Gaia vibrerar av glädje ikväll när Lejonporten närmar sig. Det är nästan orgasmiskt för henne att vara så i linje med dessa högre vägar. Skicka henne ert kärleksljus. Skicka henne era böner om välbefinnande och helande ljus, och alla över henne kommer att bli välsignade. En känsla av frid slår sig ner i hjärtan hos de som läser detta nu, vi kan känna det. Vi skickar denna frid tillsammans med er, om ni tillåter det, i ett samskapande kärleksnät av ren kärlek och rent ljus runt Gaia. Vi håller henne när hon föder sig själv på nytt. För skapelsen är aldrig stillastående, den flyter alltid på, förändras ständigt, skapar alltid. Det kreativa medvetandet om Allt vi är (alla!) expanderar alltid. Är det inte spännande barn? Och så, när ni har dessa uppstigningssymtom, vet att de är expansionssymtom – växande smärta. Och åh, hur snabbt ni växer upp. Se hur långa ni är? Vi är så stolta föräldrar. Vi älskar er så. Vi ser att tröskeln nås. Vi ser att tippunkten är nådd. Vi ser änglarna överallt i firandet. Vi firar er ikväll, vår värdefulla ljusarbetarefamilj från stjärnorna. Vi älskar er. Vi är er Moder och Fader Gud.

~ galaxygirl

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

You may also like...