Ra via Kerstin Sisilla, 30 juli, 2019

Ra via Kerstin Sisilla, 30 juli 2019

Älskade vänner på Gaia. Jag är Ra som vill sända er Kärlek.
Njut av en värld i skönhet. Se hur allt förändras till en ljusare och vackrare verklighet bortom illusionernas fasad. Känn kontakten med nära och kära som ni nu återfår, i ert hjärterum. Vi alla kommer nu närmare varandra i den stora Kärlekens namn. Gå in i den Stora Kärlekens famn och återförenas, finn dina vänner i när och fjärran – på jorden, i jorden och även på andra planeter och i Himmelens Höjder.
Det finns ingenting att skrämmas av, det finns endast Ljus och Kärlek liksom det alltid har gjort. Se Ljuset och Kärleken även i din forna ovän och se allt förvandlas i denna Kärlekens Metamorfos. Glöm massmedia och förstå att det är i din egen vardag du möter dig själv och de små hinder inom dig som möjligen ännu kvarstår. De övervinner du lätt med kärlek och åter kärlek, acceptans och glädje. Roa dig i stället för att oroa dig, ta vara på glädjestunderna i nuet, fånga tillfällena i flykten / stunden och gör vad som engagerar dig, men minns att GÖRA ALLT UR DITT HJÄRTA så blir allt vad det är ämnat att bli.
Dina bästa läromästare är barnen, de små öppna barnen som alltid befinner sig i NUET. Förundras med dem över vad som växer i jorden, de vackra stenarna, leken i vattnet och naturens alla små kryp och väsen. Njut av husdjurens tillitsfulla kärlek och fåglarnas sång.
Carpe Diem, fånga dagen mina Älskade Vänner, njut av Resan och var i Ljus och Kärlek.
Jag älskar er alla så mycket och finns med er i denna stund liksom jag alltid har gjort.
Er tillgivne Vän Ra

 

 

 

Du gillar kanske också...