Moder/Father Gud via Ann Dahlberg, 18 februari, 2017

Moder/Father Gud

Lördag 18 februari 2017

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Er Fader/Moder Gud och jag är den som leder Er hem nu. Många eoner har gått sedan ni separerade er från mig och nu har dagen kommit då ni alla är på väg hem igen. Det är en stor dag för mänskligheten och det är en stor dag för himlen och alla de väsen som bor där. De som jag har tålmodigt väntat på er ankomst och de precis som jag är förväntansfulla och lyckliga över att den här dagen har kommit. Inom en mycket snar framtid så får vi alla sluta er i vår famn och den lyckan kan inte med ord beskrivas här.

Det har varit en lång resa men ni har stigit ur de bojor som omgett er och tar nu de första stegen in i den ljusa verkligheten. Lite omtumlade, lite tilltufsade men med en vis och segerviss blick. Jag som er Fader/Moder kan bara känna stolthet över Er. De första stapplande stegen har ni redan tagit så nu kommer stegen att bli lättare och lättare tills ni formligen dansar fram. Dans, musik och sång är verktyg som ni har fått med er för att ni inte ska glömma vilka ni är och för att ni ska få möjlighet att höra musiken i ert hjärta. Sången i ditt hjärta har alltid kallat på dig. Den påminner dig hela tiden om vilken väg du ska gå för att du ska kunna återvända hem. En liten öppning har alltid funnits till din själ och du hade alltid valet om du ville öppna den mer eller stänga den helt. Ni har alla levt i egen fri vilja och gjort de val som ni har längtat efter.

Erfarenheten är stor hos dessa mina barn på Jorden och det finns många som vill dela dessa med Er. Det finns många vise män på er Jord nu och det är som vise män de kommer att utföra sina planetariska uppgifter. Det här gäller förståss för både män och kvinnor. Det finns ingen skillnad i den värld som ni är på väg till. Det är dags att se bortom den värld som ni befinner er i och till den värld som ni är på väg till. En värld full av möjligheter med friskt vatten och solsken för alla som behöver det. En frodig växtlighet med alla de sorters växter som ni kan eller inte kan föreställa er, ty det finns så mycket mer bortom er fantasifulla förmåga. När hjärtat är fullt öppet och ni träder in i denna värld av ljus och kärlek så kommer ni att förstå och er lycka kommer att vara långt bortom er nuvarande värld eftersom ert hjärta måste vara fullt öppet för att det ska rymmas där.

Ni är mina älskade barn och mitt hjärta är fullt öppet för Er och min famn är alltid öppen närhelst ni väljer att vända tillbaka. Jag har alltid följt Er, jag har alltid funnits med Er, i varje andetag ni tar så finns jag där. Jag känner era tankar och känslor. Jag känner er längtan och oro. Jag känner era steg och följer Er vart än ni går. Ni är alla mina älskade barn och vartenda hårstrå på ert huvud är räknade. Min önskan är att alla ska återvända hem och få njuta av den kärlek och det ljus som ni en gång föddes till och som är er födslorätt.

Ni är alla de ljus och den kärlek som jag en gång skapade och ingen och inget kan ändra på detta. I ditt hjärta brinner ett ljus, låt det sprida sig och brinna så att ditt hjärta öppnar sig och till slut slår ut i full blom. Ni är de vackraste blommor man kan se och min kärlek växer med eran, ty vi är alla ”ett”.

Jag är Er Fader/Moder Gud och ni är alla mina älskade barn. Er tid att komma hem är nu och jag väntar på Er med öppna armar och all kärlek som ryms i mitt hjärta.

Fader/Moder Gud

You may also like...