Adamu från Plejaderna via Zingdad, 16:e februari 2017

Adamu från Plejaderna via Zingdad, 16:e februari 2017

Den falska politiska delningen, vänster kontra höger

En uppmaning från Adamu

 

Hälsningar mina vänner.

Jag är Adamu från den monadiska entiteten av Plejadernas civilisation som besöker er, ännu en gång, via Zingdad.

Idag, med installationen av president Donald Trump ganska färskt i era minnen, vill jag erbjuda er en annan uppdatering på den social-politiska scenen. Så jag kommer att ge er ett perspektiv på vad som händer i nyheterna, vad som händer bakom kulisserna med de så kallade Illuminati, och vad som händer i era kollektiva psyken. Men jag har en agenda för dagens uppdatering. Och jag vill vara helt öppen med det:

Min agenda är för att visa er att det inte finns någon sanning, eller autentisk kraft utanför er själva. Sanningen och kraften kommer inifrån er. Och för det som är ännu viktigare, vill jag uppmana er att sluta se världen i termer av att den måste ändras, innan ni kan finna lycka. Lyckan kommer inifrån er själva.

Så, dagens uppdatering markerar en övergång i sitt slag. Vi har letat utanför oss själva med händelserna i världen från de senaste uppdateringarna. Från och med dagens uppdatering, så kommer jag att börja visa er alltmer inåt, mot det eviga och gudomliga inom er själva. Och sedan, när kommande uppdateringar utvecklas, så kommer ni också att lära er att få tillgång till er egen djupaste sanning och kraft. Och, som jag tidigare lovat, kommer jag också att lära er de heliga steg ni kan använda, för att förändra och skapa er verklighet. Men allt detta står att finna i framtida uppdateringar. Låt oss nu börja med dagens överföring: en diskussion som kommer att handla om den falska politiska tudelningen av vänster kontra höger. Demokraterna kontra republikanerna i USA. Liberalerna kontra de konservativa. Och så skall jag visa er hur jag får stöd för detta i min agenda.

Men låt oss först ta ett litet steg tillbaka och titta på den större världsbilden.

Man påstår att en orm är som farligast när den är skadad eller när den inte kan se under ömsningen av skinnet. I ett sådant tillstånd, är mest sannolikt att ormen hugger aggressivt mot allt som rör sig.

Och samma sak gäller för Illuminatis Rothschild-fraktion. Att egentligen vara ganska allvarligt skadade, och vet ganska lite om de övergångar som pågår i världen, som helt plötsligt och obegripligt, hamnat utanför deras makt av kontroll, så är de plötsligt farligare än någonsin tidigare.

För att förstå vilka jag menar när jag säger ”Rothschilds Illuminati” och varför jag säger att de är allvarligt skadade, så behöver ni läsa min tidigare uppdateringar. Ni hittar dem på

http://zingdad.com/adamu

Det nuvarande tillståndet med elände i världen, kan nästan uteslutande tillföras Rothschild, och är till stor del beroende på det faktum, att de stryker omkring vilt, eftersom de uppfattar att deras egen död är förestående.

När Europa vägrade att gå samman till en nation under deras styre, var deras lösning att driva en våg av invandrare, från områden med totalt oförenliga kulturer, till Europa. Tanken var, att använda de religiösa, kulturella och socioekonomiska uppdelningarna mellan invandrarna och den befintliga Europeiska befolkningen, till att utlösa ett rasande inbördeskrig, som skulle förminska Europa till en krigshärjad, grusad ödemark. Och sedan, ur det kaoset skapa ordning. Deras sätt av ordning. Ett enda, enat Europa med ett enda parlament, en enda militär. Inget av detta bygger på demokratiska principer, naturligtvis. Allt detta skulle vara helt och hållet under deras styrning.

De drömde om att kunna framstå som räddare av Europa, när de återställde ordningen. Deras mycket omtalade Nya Världsordning.

Men tyvärr, innan deras plan kunde börja förverkligas, lämnade Storbritannien EU. Och andra EU-länder började också starkt uppvisa nationalistiska, anti-EU-tendenser. Det blev uppenbart, att Europa långt ifrån var mogna för Rothschilds planer!

Och sedan, till Rothschilds Illuminatis chock, visade ryssarna dem handen. De angrep ISIS styrkor i Syrien, och bevisade slutligen genom sin rad av segrar, att kriget mot ISIS hade varit en bluff. Ingenting annat än en förevändning för Rothschilds dubbelspel, med att utvidga sin zon av inflytande i Levanten och som vi just nämnt, att destabilisera Europa.

Rothschild hämnades genom att förbereda sig för krig med Ryssland. Och ja, mina vänner, ett fullskalig kärnvapenkrig blev åter en reell möjlighet. Som vi skall berätta mer om, om en stund.

Först vill jag ta upp en annan av Rothschilds planer: att sammansmälta Amerika, Kanada, Mexiko, Japan och en massa andra länder i Stillahavsområdet, till en enda multinationell stat under deras styre. Planen var i många avseenden, ganska lika den som resulterade i EU. Detta Trans Pacific Partnership eller TPP, som det kallades, innehöll planerna som smiddes för detta ändamål.

Kanske minns ni att EU ursprungligen såldes in till Europas folk, endast som en gemensam marknad. Sedan utvidgades den till att inte ha några inre gränser. Och sedan, punkt efter punkt, hade EU långsamt förvandlats till en antidemokratisk supernation. Där statshuvudena inte valdes och behövde därför inte något godkännande från sina undersåtar.

TPP var på väg att lägga grunden för exakt en sådan anti-demokratisk super nation, som den här gången innehöll alla icke-Europeiska Rothschildområden.

Tanken var naturligtvis att EU och TPP-nationerna så småningom skulle sammankopplas i ett stort Rothschildimperium, som skulle spänna över halva jordklotet, och de flesta av deras ekonomiska, militära och strategiska muskler. Därifrån, skulle de besegra och krossa de andra Illuminatifraktionerna (särskilt Rysslands och Kinas) och förverkliga sin dröm om total världsdominans.

Men, tyvärr för dem, det Amerikanska folket spelar inte bara boll. I stället för att följa det mycket påtvingade manuset, röstade det Amerikanska folket på den presidententkandidat som var den absolut mest oväntade kandidaten för Rothschild, som under en stor del av valprocessen, ansågs vara något av ett skämt. En kandidat som fast och beslutsamt, inte skulle komma att dansa efter deras pipa.

Oavsett vad ni anser om Mr Trump, eller de genomgripande förändringarna som han åstadkommit i det Amerikanska politiska landskapet, kan man inte bortse från att han upprepade gånger har spelat ett anti-Rothschild-spel. Till exempel: en av de allra första sakerna han gjorde, var att hänsynslöst avsluta TPP!

Lade ni ens märke till det? Med denna enda handling i sitt privilegium som president, förändrade världens riktning helt, och det blev knappt ens rapporterat i pressen. De mest uppmärksamma var knappt medvetna om att han stoppade TPP.

Och ännu bättre, Mr Trump har från början gjort klart att han vill ha fred – och även samarbete – med Ryssland. Inte som en marionett – utan som en fredlig handels- och samarbetspartner. Och då blev Rothschild dubbelt besvikna, eftersom världen togs tillbaka från ett termonukleärt självmord, eftersom varken de Amerikanska eller Ryska statsöverhuvudena nu kommer att implementera dessa koder för avfyrning.

Var snälla och förstå. Jag är faktiskt inte partisk. Jag anser inte att allt Mr Trump gör är bra, inte heller ber jag er att stödja honom förbehållslöst. Mycket, mycket långt därifrån. Många av er har några mycket tungt vägande reservationer mot honom. Och om han skulle låna mig ett öra, skulle jag ge honom antal ganska skarpa påpekanden. Men det är inte det detta meddelandet ska handla om. Allt jag säger är att ”situationen visar mannen”. Och Mr Trump är den mannen just nu. Och trots allt annat han är, och allt annat han gör … har han OCKSÅ ett sätt, som gör att Amerika ÅTERIGEN kan undvika, att användas som ett verktyg för Rothschilds destruktiva planer.

Jag säger ”återigen” eftersom, för ända sedan det Amerikanska Frihetskriget, har USA om och om igen visat sig vara en tjock tagg i Rothschilds kött. Så mycket att de känner en speciell motvilja till Amerikaner. Och nu stiger motviljan till ursinne. Och de visar det på sitt karakteristiska sätt. När de får gå sin väg, orsakar de kaos. De förstör det som inte kommer att åtlydas. Och sedan, från kaoset, skapar de sin nya ordning.

Detta är den verkliga orsaken till de båda världskrigen. Och orsaken till nästan alla andra stora krig, som har rasat över hela världen, kanske ända sedan den mörka medeltiden. Orsaken till den stora depressionen och diverse andra ekonomiska katastrofer. Orsaken till attacken 9-11. Orsaken till AIDS-pandemin. Och orsaken till många andra ”mindre lyckade”, och misslyckade pandemier. Alla dessa (och mycket mer) har berott på det Rothschild försöka reducera till kaos, av det som inte skulle uppfylla deras vilja.

Och detta är vad de vill göra i Amerika nu. De vill ta kaoset till Amerika, så att nationens vilja krossas, förstöra dess identitet och få civila institutioner i fullkomlig oordning. Och sedan planerar de att få kontroll för att sedan reformera Amerika med sin egen framtoning. Utan konstitutionen som de föraktar så. Och de planerar att använda USA:s egna medborgare, för att uppnå sina mål!

Och, mina vänner, efter serien med svidande nederlag som Rothschild har lidit, men här, tyvärr, är en plats där de faktiskt verkar ha haft några framgångar tidigare.

Den slutliga tricket i rockärmen, är att vända er mot varandra i ett inbördeskrig. Inte ett raskrig. Inte ens ett religionskrig. Nej, något mycket mer lömskt. Ett krig av politisk ideologi. De har arbetat för att dela nationen numeriskt exakt i mitten. En 50-50-delning, baserad på politisk ideologi. Hela tanken med att det är ”vi” mot en ”dem”, där ”vi” är de Rättänkande Amerikanerna och ”de” är det inte. Trots det faktum att ”de” är era egna grannar! Ja, ”de” kanske bor i större antal i en annan stat i er nation. Men faktum kvarstår att ”de” är Amerikanska medborgare, precis som ni. Och ni och de, uppviglas mot varandra. Varje gång ni tycker att ”de” borde hålla munnen, varje gång ni anser att ”de” beter sig oamerikanskt, degenererat, idiotiskt, fel, förtjänar inte rätten att tycka, tro och bete sig som de gör, kan man nästan höra Rothschild-anhängarna kackla i ärmarna. I det ögonblicket får de återigen en liten seger. Och varje gång en demonstration blir våldsam och amerikanska medborgare anklagar varandra beträffande en ideologi, så är det en kamp de har vunnit. Och någon gång, om det hela tiden blossar upp strider, kommer det att bli krig. Och om det blir krig, ett riktigt inbördeskrig i Amerika, då har de verkligen vunnit.

De enda vinnarna i ett inbördeskrig i USA, kommer att vara Rothschilds.

Mina vänner, jag önskar att ni kunde förstå, att det under en ganska lång tid, inte riktigt spelade någon roll vilket parti som kom till makten i Amerika. Inte egentligen. Eftersom, Rothschild har fått större och större kontroll över båda sidor i den politiska processen i USA, eftersom de har påverkat båda sidor i varje val, med sina utvalda kandidater, eftersom de har ägt ett allt större antal politiker på varje nivå i det politiska systemet, så att skillnaderna mellan de två parterna, har blivit mer en fråga om stil, än innehåll. Som att välja mellan vanilj- eller chokladglass. Ni väljer den smak ni föredrar, men det ni verkligen äter, är i princip samma sak. På samma sätt har det under en ganska lång tid nu, verkligen inte spelat någon roll, vilket parti som kom till makten.

Jag vet att många kommer att protestera mot detta påstående direkt. Direkt obegripliga summor pengar och ansträngningar har lagts ner på att polarisera det Amerikanska folket, i dessa politiska läger. Och så många av er har låtit er märkas med politisk tillhörighet, och ni har förletts att tro att det onda i er nation, beror på den motsatta fraktionen.

Många av er tror starkt på att ”ert lag är det rätta” och att ”motståndarlaget är helt fel”.

Det är ett sorgligt faktum att det nuvarande läget i Amerikansk politik med sina effektiva kampanjer, är ofta inget annat än för att krossa oppositionen. Med att visa hur onda, fruktansvärda, inkompetenta, motbjudande och avskyvärda de är. Många människor är mer motiverade för att rösta MOT oppositionens kandidat, än att rösta FÖR sin kandidat. Mer pengar spenderas på politiska annonser som degraderar oppositionen, än de som framhäver de egna styrkorna och positionerna. Och pressen tillbringar mycket mer tid i etern och i tidningarnas nyheter med att förnedra kandidaterna, än vad det gör för att lyfta fram deras positioner.

Och medan detta exakt nu händer, så verkar det på något sätt undgå allas uppmärksamhet, när de diskuterar varför en viss kandidat röstades fram. I det senaste valet, pressen (som nästan alltid varit anti-Trump), som nu vrider sina händer i självrannsakan med frågan: ”HUR kunde Mr Trump bli vald?”

De har tittat på frågan från nästan alla vinklar. De har diskuterats ingående om psyket i Amerika kan ha ändrats och tänker att Ryssland – eller andra aktörer – kan ha haft en hand med i spelet för att manipulera valprocessen. De har, i själva verket, övervägt nästan alla möjligheter under solen, förutom det uppenbara. Att de som röstande, faktiskt röstade på ABH: Allt utom Hillary! (Anything But Hillary!)

Men det var mycket nära att rösterna gick åt andra hållet. Och om Mrs Clinton hade röstats fram, om hon vunnit omröstningen, så skulle det inte heller ha berott på hennes gedigna kvaliteter. Det skulle till stor del ha berott på ABT: Allt Utom Trump! (Anything But Trump!)

Naturligtvis talar jag nu i allmänna ordalag, och det finns naturligtvis många undantag till varje regel, inklusive ”die-hard”-fans eller andra kandidater som trodde att de var nationens räddare. Men dessa undantag bekräftar endast regeln.

Vad detta egentligen betyder, är att valen har blivit allt mer svavelosande och splittrande. Och om dessa negativa känslor kommer att finnas i den politiska sfären … om endast ilska och avsmak fokuseras på kandidaterna och deras respektive politiska partier … så skulle redan det, vara ett problem. Men det är mycket värre än så. Denna ilska och avsky som främjas av den politiska processen, spiller över i det dagliga livet, och orsakar att vanliga Amerikaner får något emot varandra.

Och detta, mina vänner, är inte något misstag. Det kan verka som om det bara är en sorglig biprodukt, av en politisk process som blivit tokig. Men i den här världen med sådana här saker, är nästan aldrig oavsiktliga. De är nästan alltid noggrant utformade och kontrollerade. Och sköts så gott som alltid av marionettmästarna, med stor noggrannhet, för att få allt större kontroll över er.

Och nu när en President är i tjänst, som inte står under deras inflytande, så kallar de alla sina agenter för att agera. Och naturligtvis är nästan ingen av dessa agenter, helt omedvetna om vilka deras sanna mästare är. De tror att de tjänar sina egna politiska eller sociala intressen. Men om ni följer pengarna, och ser vem som i slutändan avlönar dem, är det fullt möjligt att urskilja vem som drar i trådarna. Och dessa agenter hittar grogrund för sina budskap om våld, hat och kaos. I en jord som länge har bearbetats med mycket splittring, i själva den politiska processen, som vi just har talat om.

Då kommer löftena in i leken. Och Amerika förbereds för en så kallad ”färgrevolution”. Den här gången en anti-demokratisk revolution, i syfte att skapa den typ av kaos som Rothschilds önskar få till stånd, för att åstadkomma förändringen de vill ha. Och sättet de försöker tillverka det på, är genom detta kaos av att vända er mot varandra.

Just nu är fokuset för deras insatser, att övertyga varje amerikansk medborgare: om:

  1. Att de tillhör en exklusiv, isolerad grupp.
  2. Att deras grupp är under attack.
  3. Att fienden som angriper dem är en annan grupp av Amerikaner.
  4. Och att de måste slå tillbaka mot den interna fienden, innan allt är förlorat.

Jag är säker på att ni själva kan se bevisen för detta? Jag är säker på att ni kan se att denna hets mot socialt kaos, faktiskt är på frammarsch i Amerika just nu?

Kanske, om ni är ärliga mot er själva, kommer ni att tillstå att ni själva har känt ett ryck i denna riktning? Kanske ni också har känt att en viss grupp – eller vissa grupper – av att andra Amerikaner kan vara er fiende? Kanske har ni känt en önskan att slå dem? Kanske har ni till och med agerat på impulsen, även om det bara förekom i tanken eller på ett symboliskt eller figurativt sätt?

Men klanka inte ner på er själva om ni har det. Incitamenten i denna typ av tänkande, är kraftfulla och genomträngande. Nästan vem som helst, under sådana omständigheter, skulle ge efter för sådana frestelser.

Och det är därför jag vill ha er uppmärksamhet nu. Som ni kan förstå vad som händer.

Men det finns ytterligare en mycket mer viktig orsak.

Kära vänner, det är dags att aktivera Stjärnfrölegionen.

Nu omgående.

Det är nu det börjar.

Ni förstår, Illuminati har helt rätt i sin uppfattning, att kaos föregår en stor förändring. Men kaos och förändring innehåller också, till naturen, inneboende oförutsägbara saker. Och då kommer vi att greppa segern direkt ur förlorarnas käftar. Och jag bjuder idag in er för att delta i denna seger.

Ni förstår, mina vänner, Rothschild spelar ett 3:e densitetens spel. De manipulerar situationen med hjälp av 3:e densitetens verktyg. Men vi kommer att svara från den 4:e, 5:e och även de 6:e densiteten. Vi kommer att använda enormt mycket kraftfullare verktyg än de använder. Och vi kommer att förändra denna situation på magnifikt sätt. Och inte bara beträffande Amerikas situation … utan i hela världen.

De har spelat ut sin hand. Vi har tittat på och väntat. Och nu spelar vi ut vår.

Vi behöver inte förhasta oss. Det tjänar oss bäst att vara uppmärksamma, noggranna och eftertänksamma. Och agera utifrån våra hjärtan. För att tjäna det största goda. Och noggrant undvika att dras in i striderna som Rothschild väljer.

Och så, om ni vill acceptera min inbjudan, om ni vill samskapa med mig för det största, mest underbara resultatet, då ber jag er förbereda er ordentligt.

Vi kommer att arbeta tillsammans, steg för steg, och agera vid den rätta perfekta Gudomliga Tiden.

Vilket leder mig tillbaka till min agenda. Mina vänner. Ta en stund för att göra en bedömning av denna information jag har delat med mig av till er, och allt ni känner i ert hjärta, som sanning.

Är det inte så att det senaste valet har visat, bortom allt tvivel, att man inte kan lita på det politiska etablissemanget?

Ser ni inte, att de under hela er livstid bortom allt tvivel, inte varit bättre än ett gäng banditer, som gömmer sig bakom en urban och världsvan fasad?

Tycker ni inte att de konsekvent och troget har tjänat sina mästares intressen, och aldrig tjänat er?

Ser ni inte att den politiska processen de erbjuder er, den demokratiska processen för att kunna välja en medlem från deras förening, helt har underminerats?

Ser ni inte, att ni inte har någon verklig makt i det här systemet?

Ser ni inte att de faktiskt fortsätter att säga till er, att det här är det bästa och enda sättet för er att kunna utöva er makt, de avleder er helt enkelt? Så att ni inte ska försöka använda er egen verkliga kraft, utan istället tro på denna svaga, falsk kraft?

Mina vänner! Ni är skaparvarelser! Ni är mästare av Kraft och Ljus! Ni har bara blivit hypnotiserade och hamnat i en djup, djup sömn, där kraften har tagits från er. Ni har blivit styrda och dirigerade så att ni skapar det DE vill att ni ska skapa. Och ni skapar ALDRIG något för ert bästa!

Er kraft finns inom er. Och jag vill påminna er om det. Jag vill hjälpa er att minnas er skaparnatur. Jag vill hjälpa er att minnas HUR man skapar. Och mest av allt vill jag hjälpa er att sluta tro på deras lögner, beträffande makt. Ni kommer inte att få makt genom den politiska processen, eller någon annan process. Kraft och Ljus är er mest fundamentala natur! Allt ni behöver göra är att ansluta med det Gudomliga inom er. Att komma i harmoni med de evigt odödliga varelser, som ni verkligen är. Och att agera utifrån denna magnifika plats.

Ni har varit djupt begränsade för att ni inte trott på det jag säger till er. Ni har, med all sannolikhet, tillbringat många liv i djup glömska. Så det kommer att bli lite jobb med att väcka upp er helt, till er sanna skaparkraft. Och jag kommer att följa med er på resan. Jag kommer att visa er hur ni återskapar ert eget liv, på ett sådant sätt att ni aldrig mer kommer att tvivla på att ni kan åstadkomma det. Då börjar uppvaknandets väg. Då kommer vi att börja samarbeta och skapa en glädjefylld och lysande framtid tillsammans.

Jag har några viktiga saker att dela med mig till er av längs vägen. Till exempel, så behöver jag ganska omgående tala med mina älskade Stjärnfrön. Jag måste påminna dem om deras avtal … om varför de är här. Och då kommer vi gå framåt med en förståelse för var er kreativa auktoritet kommer ifrån, hur ni utnyttja den och vilka åtgärder ni kan vidta, för att återskapa er själva och er verklighet.

Om ni vill bli uppdaterade, om och när jag släpper nya transmissioner genom Zingdad, då skulle jag vilja bjuda in er till att registrera er för vårt nyhetsbrev på,
http://zingdad.com/newsletter

De slutliga tankarna jag vill ge till er är följande:

Er värld kommer att få fred när individerna i den är fredliga.

Ni är inte ansvariga för vad någon annan gör. Ni är bara ansvariga för era egna tankar, handlingar och ord. Men ni MÅSTE ta ansvar för er själva. Ni MÅSTE försöka få era tankar, handlingar och ord att överensstämma med det ni vet är för det Största Goda. När ni gör det, ansluter ni med det gudomliga inom er. Ni ansluter med er sanna källa av kraft.

När ni försöker förändra världen och andra runt omkring er, blir det inte bra utan orsakar stor skada. Ni blir utmattade, och det är ingen stor fördel. När ni försöker förändra er själva, och upptäcker att ni lyckats, då finner ni glädje, frid och kärlek till er själva. Och, som genom ett magiskt mirakel, när ni själva förändras, så följer er värld med och förvandlas omkring er, till en mer glädjefull, fridfull och kärleksfull plats.

Och med detta lämnar jag er för den här gången. Men jag återkommer snart, för att fortsätta vår väg tillsammans.

Jag Adamu av den Monadiska Entiteten i Plejadernas civilisation, och jag har som alltid talat till er genom Zingdad.

 

Översättning: Margareta och Hans Jonåker – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...