“Möjligheter” – GCR/RV Op-Ed – måndag 24 juli 2017

“Möjligheter” – GCR/RV Op-Ed – måndag 24 juli 2017

Många i Dinarland försöker desperat att förstå och delta i det till synes nya och spännande Treasury Direct Account skuldavlastningsprogrammet (även TDA).

TDA är dock varken nytt eller så spännande som det först verkar.

Visst är det förståeligt och lagligt att människor vill betala sina skulder eftersom desperation uppenbarligen löper amok i detta samhälle – detta efter så många år av väntan på att de första korg-RV-valutorna skall revalveras offentligt, så att de slutligen kan lösas in genom ett privat möte.

Men som med alla valutor och historiska obligationer som väntar på att biläggas, är alla tydligt i samma USN-aktiveringskorg där vi förväntar oss en global start med startpistol.

Det är därför rimligt att dra slutsatsen att alla konton över hela världen helt enkelt väntar på en gemensam utsläppskod för kvantdatorer, som vi hoppas lanserar den nya amerikanska guldbackade valutan.

Därför är därför som dina uppriktiga och giltiga förfrågningar om skuldbetalningsersättning via TDA-programmet skickas tillbaka. Det är bara inte dags ännu att släppa de nya digitala pengarna globalt d.v.s. USN.

Och det är därför inte heller elektroniska förfrågningar behandlas. Eftersom den gemensamma starten ännu inte har börjat på allvar – åtminstone inte på måndagsmorgon.

Sålunda, att ställa höga förväntningar på omedelbar skuldlättnad samt ny uppbyggnad av tillgångar är emotionellt självmord tills att sagda amerikanska USN-sedlarna släpps.

Försök att tänka på varje RV-tillgångsklass som en differentierad nivå av möjligheter där alla väntar på samma startpistol.

Skuldlättnadsprogram (TDA) kommer att vara det instrument som används för att betala av upplupna institutionella skulder för icke-valuta eller historiska obligationsinnehavare – men efter RV.

Valutaväxlingar (IQD, VND, AFA, IDR, IRR) kommer att vara instrumentet som används för generationsförmögenhet och hård/mjuk tillgångsuppbyggnad – men efter RV.

Historiska Obligationsinlösen (ZIM) kommer att vara instrumentet som används för att förse världen med välbehövlig infrastruktur, skapande av arbetstillfällen och humanitär projektfinansiering – men efter RV.

Nu kommer alla ovanstående spännande monetära möjligheterna så småningom att ske – och vi ber inom kort – strax efter att USN officiellt har släppts globalt av Republikens Ledarskap och de Kinesiska Äldste (genom AIIB/HSBC) vilka bestämmer när tidpunkten är precis rätt – och inte en minut före (före RV).

Det är också värt att notera är att en tillfällig version av USN länge har använts av detta välskötta samhälle.

Denna valutaversion avslöjar sig inte sig i form av regnbågsfärgade tryckta sedlar från Republikens Treasury Department, utan några Federal Reserve Bank-märken eller identifiering. Även om sedlarna varierar något i färg och design från befintliga USD-sedlar.

Många internetguruer känner att vi är nära USN-utgåvan, men åter igen, inte helt där ännu.
Men för att vara ärliga mot dem, de Kinesiska äldres- och Republikens Ledarskap – denna tillfälliga fysiska version av USN gör jobbet snyggt under tiden och har gjort så sedan den lanserades under tredje kvartalet 2013.

Det var då en hybrid av dina befintliga USD-sedlar och en liknande men annorlunda version av nya amerikanska guldbackade sedlar beställdes, trycktes och släpptes av de Kinesiska Äldsta – som omedelbart antog allt globalt skuldansvar för det permanent försvunna United States of America, Inc. i december 2012.

Samma Kinesiska Äldsta är de som ansvarar för säker bevakning av en stor tillgång av fysisk förmögenhet, även känd som de globala säkerhetskontona.

Och de använde dessa tillfälliga USN-sedlar för att hjälpa Amerika och alla andra nationer som är beroende av USD över hela världen, för att inleda en fredlig övergång från fiat/fysisk USD-valuta till tillgångs-backad/digital USN-valuta.

Så, ja, tillfälliga USN-sedlar är för närvarande i omlopp, och du är pro Scot redan mycket bekant med hur de ser ut och känns.


(Anmärkningar: * Den tillfälliga $ 100 USN-sedeln kom lite senare än $ 50, $ 20, $ 10, $ 5-sedlarna. ** $ 1 och $ 2 USN-sedlarna var alltid guldbackade och ersattes därför inte.)

Så det finns ingen anledning till panik eller att bli upprörd av TDA-omkastningar eller vad som känns som förseningar i processen.

Vet att TDA-programmet inrättades för att hjälpa dem utan förmåga att ha råd att köpa revalverande valutor eller med generell likgiltighet/okunnighet om GCR/RV.

Dessa människor kommer fortfarande att kunna betala sina skulder på lång sikt och sakteligen få GESARA-förmåner via deras internetanslutning och personnummer.

Men de är inte du, för du är informerad och därmed intellektuellt utrustad.

Men alla ovanstående tillgångsklasser finns i limbo, existerande i ett tillfälligt tillstånd av obegränsad rikedom, märk väl före RV – vilket inkluderar de betydligt mer värdefulla valutorna och de historiska obligationerna.

Vänligen försök att förbli tålmodig, lugn, uppskattande och respektfull för denna osynliga process som har skapats kärleksfullt för att skydda och försörja alla över hela världen i många generationer.

Det gör vilka som helst besvär som du känner 100% självframkallade.

Gud är med oss.

 

Översättning: Lars-Eric Sidling   www.st-germain.se

Du gillar kanske också...