Arkturierna via Sue Lie och Steve Beckow, del 2,

Arkturierna via Sue Lie och Steve Beckow, del 2,

15:e juli 2017

En timme med Arkturierna och Steve Beckow

 

http://suzanneliephd.blogspot.com/2017/07/an-hour-with-arcturians-and-steve.html

 

Att vara de som uppenbarligen är uppstigna interdimensionella varelser, som har valt att anta formen av en jordfarkost, är ett mycket stort offer, större än allt annat [gissningsvis].

Det kan vara väldigt svårt att förstå vilket stort offer det är, och hur mycket de älskar jorden eller dessa människor eller gruppen eller vad det än var som drog dem hit. De måste älska dem ovillkorligt och mycket, mycket djupt, för att göra det enorma offret.

Steve: Ja, jag har hört att vi ger upp vår kunskap om vilka vi är, och alla våra förmågor. Ja, jag förstår vilket offer det innebär.

Tillbaka till vårt samarbete, vi kommer att bygga Nova Jorden, och under övergångsperioden kommer ljusarbetarna uppenbarligen att få pengar till att göra det. Men igen, vi är barn i skogen, inom hela detta område. Vad behöver vi komma ihåg nu när det gäller hur vi ska arbeta tillsammans, när vi närmar oss den här stora uppgiften att bygga en ny värld, en ny ordning.

Arkturierna: Det handlar om vårt medvetenhetstillstånd, om att upprätthålla ett tillräckligt medvetenhetstillstånd, som gör att ni kan ha ett öppet hjärta, och upprätthålla en fullständig och total jordning med planeten.

Steve: Och hur föreslår ni att vi ska kunna åstadkomma det, genom meditation?

Arkturierna: Meditation, dedikation. Det är inte så mycket hur du gör det, utan att du gör det. Det är en sak att ta en underbar promenad i skogen, besöka en vän, komma hem igen och slappna av i din bekväma stol, och gå in i en mycket djup meditation där du får en underbar, fantastisk upplevelse.

Det är en annan sak att ta den underbara, fantastiska upplevelsen ut i världen, där människor är hungriga, arga, kämpar, och inte kommer ur det tillståndet av medvetenhet.

Steve: Oerhört många ljusarbetare har lidit svårt av trauman i sina liv, varit utsatta för missförhållanden. Vad jag kan förstå, beror det delvis på att försäkra att deras hjärtan ska öppnas upp, för sådant som kommer att hända med landområdena, etc.

Men det gör det ändå svårt för vissa människor, att komma tillbaka från dessa missförhållanden och uppleva de mer förfinade känslorna, som vi pratar om. Har ni några råd till dem?

Arkturierna: Du tittar på de kända uppstigna Mästarna till största delen, eftersom Änglarna inte till så stor del har sådana invigningar. Men de har ändå invigningar. Nå, vi kan ta det senare, om du vill.

Men invigning är en återställning. När någon går igenom en invigning ser man på vad de är beredda att släppa taget om, och att de inte släpper det för att de är arga, rädda eller besvärade. De släpper det av en orsak; Om de inte gör det, kommer de att minska sin förmåga att slutföra sitt gudomliga uppdrag.

När någon väl befinner sig vid det medvetna tillståndet, är dessa frisläppanden vanligtvis inte så enkla. Man behöver oftast – ja, se till exempel på Jesus. Folk vet en del om hans liv. Han var tvungen att lämna sitt hemland. Han var tvungen att lämna sin familj. Han var tvungen att lämna många vänner.

Sedan efter de gjort sig fria, går de igenom förföljelsefasen då folk säger ”Vem tror du att du är och varför tror du att du ska göra det här? Jag vill ha bevis på att du verkligen är den du säger att du är.”

Och vanligtvis kommer den högre dimensionella varelsen att gå igenom det som verkar vara en nära-döden-upplevelse, och i allmänhet vad den nära-döden-upplevelsen består av – och du är ganska medveten om den (1) – det gör att du måste lära dig att släppa taget helt och hållet och fortfarande hänga kvar.

Och när du väl har kunnat släppa taget och hänga kvar, så har du gjort det omöjliga. Du har gjort det motsatta medan du har en tredimensionell kropp. Och när du gör det motsatta och har en Tredimensionell kropp, expanderar du ditt medvetande till den Femte Dimensionen, där det inte är omöjligt.

Den femte dimensionen har inga motsatser. Den har inga polariteter. Den har inte något bra. Den har inte något dåligt. Den har inte något av det.

Så oavsett kroppens tillstånd, så är det tillståndet i din medvetenhet som avgör om du kommer att kunna gå din egen väg eller inte, och slutföra den framgångsrikt.

Steve: Jag fick ett exempel, angående att expandera medvetenheten här om dagen. Kathleen och jag pratade om bra och dåligt – vilken vår uppfattning var om gott eller dåligt. När det kom till det dåliga valde jag Hitler, och enda sättet jag kunde erfara någonting som hade med Hitler att göra, var att utöka min medvetenhet och hålla den.

Jag fick faktiskt en upplevelse av omvandling vid det tillfället. Den gick in i en högre dimension av medvetenhet. Det var ganska fantastiskt, ganska häpnadsväckande att uppleva.
Arkturierna
: Det som händer då, är att man inte längre kan hata den personen, eftersom man plötsligt vet hur och varför, personen blev som den blev.

Steve: Ja, eller ett trauma …

Ni nämnde att en invigning är en återställning. Vad menas med ”en återställning”

Arkturierna: Precis som när du laddar ner ett nytt program till din dator, så måste du återställa den. Du måste gå igenom en liten process, så att din dator kan acceptera det nya sättet att arbeta på, utan att slåss med det gamla.

Steve: Det stämmer. Ja, okej, jag förstår.

Arkturierna: Så då, vid något tillfälle stänger du av datorn en stund, och sedan slår du på den igen, det är en återställning.

Steve: Ja, starta om, återställa … Det är en del av installationen med det nya programmet. Okej, jag förstår nu.

Det är konstigt; ni pratade om att lämna vänner, lämna familjen. Jag tror att jag är i den processen. Jag verkar bara vara intresserad av att börja jobba, så att säga. Jag är inte intresserad av småprat längre. Är det en naturlig process?

Arkturierna: Det är en naturlig process … Men det är också bra att ha roligt, oavsett vad ni lägger in i det. Och, om du kan tillföra det roliga i den naturliga processen, så är det ett plus. Men roligt är det som skapar glädje, det som öppnar ditt hjärta, och du vill ha ett öppet hjärta, för att öppna hjärtat.

Ett öppet hjärta skapar ett öppet sinne, och ett öppet sinne skapar ett öppet hjärta. De arbetar tillsammans; Som tankar och känslor. Tankar och känslor samarbetar i allt under det dagliga livet.

Och för att återställa, och starta om någons perspektiv i det dagliga livet, (eftersom det dagliga livet kommer att bli exakt detsamma), är det bara så att perspektivet av det, har expanderat till en högre frekvens. Och den högre frekvensen är den som låter dig vara i världen, och inte av den. Så du har fortfarande den fysiska kroppen, men du är inte av den.

Steve: Jag kan förstå vad ni säger utifrån mina upplevelser av högre dimensionell kärlek. Eftersom allt det ni säger beskriver vägen till upplevelsen. Ni beskriver bara hur det upplevs när man är i den upplevelsen.

Upplevelsen ni beskriver, är det något som bara kan hända många år från nu? Eller sker det mycket tidigare, vårt öde?

Arkturierna: Det har förekommit sedan mänsklighetens begynnelse, men för ett mycket mindre antal människor. I toppsamhällen upplever fler människor det. I samhällen på nedgång upplever färre människor det.

Steve: Fast, vi befinner oss i uppstigning. Var i Uppstigningen passar det in? Är det det ultimata målet som ni just har beskrivit, eller är det en upplevelse under tiden?

Arkturierna: Både och, för allt i den upplevelsen är inte bundet av tid eller rum. Det är en femdimensionell upplevelse.

Steve: Gosse, ett mycket intressant ämne …

Arkturierna: Så, med andra ord, eftersom den är en femdimensionell upplevelse, flödar den genom, runt, under, men den upphör aldrig. För ett upphörande skulle göra den Tredimensionell och skulle anta den formen, så därför håller den alltid den frekvensens hastighet.

Steve: Och vi måste upptäcka ett sätt som vi kan göra det på, ett som stämmer överens med vårt arbete, eftersom vi kommer inte att bli yogis. (2)

Arkturierna: Fast om du tittar på de uppstigna Mästarnas liv igen, de gjorde sitt bästa, men inte alltid. Det fanns tillfällen då de blev arga. De slogs med människor. Dåliga saker hände dem, men de tillät inte att det stoppade deras process av uppstigning.

Steve: Vissa av dem var till och med omedvetna om sådant som uppstigning eller upplysning. Det kom bara över dem.

Jag tänker på fallet med St Francis som var prinsen av utsvävningar i Assisi, som i slutet av en procession som ringlade sig igenom staden, med mycket ljud av alla typer av musikinstrument, då han plötsligt såg den Helige Ande, och det skapade St Francis av Francesco.

Arkturierna: Ja, fast han hade gjort en hel del bra jobb innan det.

Steve: Åh, hade han? Det visste jag inte.

Arkturierna: Nå, han gjorde det goda arbetet med sig själv och för de han stod nära, för annars skulle han inte ha kunnat motta det fältet av energi. Det är ett mycket högfrekvent energifält.

Det är nästan som om du skull ta en bit trä, vilket har en mycket låg frekvens, och du jämför det med en eld som har en hög frekvens; med andra ord så svänger cellerna, och de rör sig väldigt snabbt, medan cellerna i trä rör sig väldigt långsamt. Du kan inte se det. Men det gör de, fast vi kan inte uppfatta det. När du slänger veden i elden, vad händer då med den?

Steve: Den förbränns.

Arkturierna: Så, för att kunna stiga upp, måste en stor del av fysikaliteten matcha frekvensen av uppstigning, annars kommer den frekvensen bara att … poff.

Steve: Ok. Jag förstår inte varför frekvensen bara skulle poffa. Vad betyder det med ord?

Arkturierna: Den fysiska kroppen kommer att försvinna. Ja, mycket ofta försvinner den fysiska kroppen vid tiden för uppstigning – inte alltid, men ofta. Och som i fallet med Jesus, var att den inte skulle försvinna, en del av resan, så att det kunde bevisas att han trots allt inte dog.

Detta är Sue. Det är intressant att jag drog fram Bibeln för att läsa ur, och öppnade den på sidan om den här delen, och det är som … Okej! Jag växte upp med Jesus. Jag pratade med Jesus som liten. Jesus är en av mina killar.

Arkturierna: En av anledningarna till att uppstigna Mästare tar en fysisk kropp, är att de vill lära oss hur vi blir uppstigna Mästare, men människor pratar och pratar och pratar och ”ja, ja, visst, ja, ja”. Men det folk lyssnar till är det som händer med dem. (3)

Kan ni gå nerför gatan där människor kastar saker på er, människor ni hade healat men som nu skrattar åt er, och fortfarande kunna behålla värdigheten och lugnet och utstråla kärlek?

Steve: Wow! Ganska tuff uppgift!

Arkturierna: Kan ni sitta ner framför en gammal kvinna som delar med sig av riset, och veta om att riset är dåligt men ändå äta det, för att inte såra kvinnans känslor?

Så, alla de, om man tittar på alla deras livstider, måste ha gått igenom liknande saker, där omsorgen om andra är viktigare än ens egen fortsatta existens, som människa.

Steve: Brinner människokroppen upp under några av dessa högre frekvenser? Det verkar som om det gör hjälpen av guiderna och änglarna, när det gäller människorna, väldigt viktig. Justerar de den eller håller de ett öga på människorna, för att ha koll på att det inte inträffar?

Arkturierna: Det som ofta händer är att essensen kan lämna kroppen, men fortfarande ha tillräckligt mycket kvar i kroppen för att hålla den levande, som till exempel St. Germain.

Och sedan är det en Väktare – ofta änglar eller speciella människor som kommer att ta hand om den kroppen (4) – och se till att den inte blir för varm, inte för kall, inte blir uttorkad, eftersom det är en typ av tom farkost.

Det är som om du har en Jaguar E-type, du kommer inte att lämna den parkerad på gatan. Du kan parkera den i ett av p-husen i någon djup källare, som finns för den här sortens bilar. Du vet att någon kommer att titta till den varje dag, ser till att den blir tvättad…

Så någon tar hand om kroppen, medan den uppstigna mästaren drar iväg och gör sin sak, eftersom han/hon kommer att behöva ta sig till den farkosten igen, tills de går igenom sin sista uppstigning då den farkosten dör, för att bevisa för folket att personen inte är död.

Och då, ”Åh himmel, personen kom till mig i en blixt av ljus. Jag förstod vem det var! Och sedan försvann den, ”Wow, det är vad uppstigning är!”

Steve: Jo, men så blir det väl inte riktigt i vårt fall, för vi kommer väl att behålla kroppen?

Arkturierna: Ja, men det beror på att hela planeten också stiger till den frekvensen.

Steve: Ja, men det var så det var fram till den här tiden, både under tillbakagången och i början av uppgången, kan vi tillägga.

Arkturierna: Och det är därför det är så viktigt för de som uppenbarligen är medvetna, och finns på uppstigningens väg, som de också bistår planeten under, för om …

De som kom nu, de kom inte för att ”Åh, vi behöver en annan religiös förebild”. Nej, de som kom nu, kom för att det är dags för hela planeten att flytta in i den högre frekvensen, för att hela detta område förflyttar sig in i den högre frekvensen.

Steve: Vilken skillnad blir det på den andra sidan, med en ensamstående uppenbarelse som Jesus, som är en uppstigen mästare, och en hel planet som stiger? Säkerligen blir det en stor skillnad.

Arkturierna: Stor skillnad. Och det har funnits en hel del uppstigna individer som förberett människor för att bli ledare. Sedan lämnade de dem, och sedan har deras grupper av ledare varit ledare med olika grader av framgång, eftersom det är svårt. Det är svårt att berätta för folk att det finns högre frekvenser för att kunna hantera verkligheten.

Steve: Ja så är det.

Arkturierna: Det är igen lätt uppgift alls. Men det är vad som hänt, och om du tittar på medvetandetillståndet nu … jag menar om vi tänker tillbaka på 1950-talet, så skulle vi inte ha kunnat haft de här samtalen?

Steve: Nej, det hade inte gått. Om vi hade haft några samtal med er så skulle de ha varit väldigt stela och formella. Vi skulle bara ha introducerat oss själva.

Arkturierna: Och skulle vi kunna ha haft dem 1960?

Steve: Nej, jag tror inte det.

Arkturierna: Nej, hur är det med 1970?

Steve: Hmmm, fortfarande inte.

Arkturierna: Vad sägs om 1980?

Steve: Definitivt inte. Vi gick in i en lågkonjunktur och ingen tänkte på andlighet.

Arkturierna: Vad sägs om 1990?

Steve: Nej, folk var för upptagna och kämpade för att hålla sig flytande.

Arkturierna: Är det inte intressant att det skedde just då? Du vet så väl att människor kan känna sig rädda. Vad sägs om 2000?

Då blev det lite liv i luckan; ”Åh det är ett nytt årtusende” Då var det lite hypat, men det bara ebbade ut, det varade inte så länge.

Sedan 2010, 2011, 2012 … 2013, 2014 … Vi behöver inte gå så väldigt långt tillbaka. Då hände något. Det här är väldigt nytt.

Okej, (jag talar för Sue) hon var en av de första människorna som lade upp en webbsida. Arkturierna sa till mig, ”Gör en webbsida.” ”Vad är en webbsida?, svarade jag” Jag visste inte ens vad det var. Ingen visste. Jag var en av de första som lade upp webbsidor.

Jag berättade om något, mycket nybörjarsaker, och sedan fick de mig att doktorera så att jag skulle bli bättre på det. Och sedan fick de mig att göra alla dessa andra saker, så jag gick igenom en stor övningsprocess, alla vi gjorde det. Jag är säker på att andra har liknande berättelser.

Så dela gärna med er av era berättelser, så att folk förstår att ni inte bara knäppt med fingrarna, och sedan var ni där. Nej, nej, nej, det har varit många uppoffringar, och mycket gjorde vi som skrämde bort Jesus från oss, och vi gjorde det för att vi skulle göra det.

Steve: En av händelserna i min egen karriär är att jag, när jag arbetade vid Migrations- och Flyktingcentret, var tvungen att vara anonym. Jag hade en webbplats, Essays of Brother Anonym, och allt skrevs under en pseudonym. Om jag hade misstänkts för att skriva materialet, hade jag antagligen fått sparken direkt.

Sue: Och Jag hette ”Suzan Carroll”, under en lång, lång tid.

Steve: Jo, så här är det. Här är en till. Jag hade en upplevelse med en vision 1987, medan jag var med i ett doktorandprogram i sociologi. Nåväl, efter det ville jag bara skriva om studier i upplysning.

Inte bara att den sociologiska avdelningen sade till mig att jag inte kunde det, utan den Religionsvetenskapliga Avdelningen sa också, att någon sådan studie inte fanns med i universitetets stadgar. Den Religionsvetenskapliga Avdelningen! Upplysning! Så ja, det var en svår väg.

Sue: För att religionen skrevs för över 2000 år sedan, och ingen får ändra den.

Steve: Ja, det stämmer. Som jag sagt, så har jag tagit del av kanaliserad litteratur sedan 1974, men det betraktades alltid som ett sorts tidsfördriv, eller jag vet inte vad, men varken seriösa andliga studier eller kommunikation med det osynliga, blev inte accepterat förrän, åh, nyligen.

Sue: Att tala med sådant man inte kan se, kallades schizofreni.

Steve: Ja, det stämmer! Och att tala med konstiga röster!

Sue: Faktum är, att jag hade alla symptom på schizofreni. Jag lärde mig det när jag doktorerade. ”Oops, det är bäst jag håller tyst!”

Steve: Ja, men det gjorde inte jag. Så ja, jag vet vad du pratar om. Jag tror att tiden håller på att löpa ut, Sue. Det är så angenämt. Jag undrar om du, Arkturierna eller båda, har några slutliga kommentarer, några avslutande kommentarer?

Sue: Nå, låt mig fråga Arkturierna, låt oss höra …

Arkturierna: Ja, vi Arkturier vill berätta för dig, Steve, och för alla som lyssnar, att ni är fantastiska. Ni är morgondagen. Ni är nuet. Ni är början. Ni är Alfa. Ni är Omega. Ni har enorm kraft inombords och även om ni har en Tredimensionell kropp, så är ni inte begränsade till den.

Och ni flyttar högre och högre, till högre och högre frekvenser. Ni lever i yttre rymden. Ni lever i er hemvärld. Ni är alla multidimensionella varelser, som frivilligt bär den väldigt ömtåliga Tredimensionella kroppen. Vi önskar er all lycka, och tackar er så väldigt mycket.

Steve: Tack så mycket. Det har varit ett nöje att ha er med i showen.

Arkturierna: Ja, det har varit ett nöje att tala med dig också.

Steve: Farväl

Arkturierna: Farväl

 

fotnoter

 

(1) Arkturierna kunde bara ha läst av mitt sinne och känt att jag hade en ut-ur-kroppen-upplevelse 1977. Jag har aldrig, så vitt jag vet, diskuterat det med dem.

(2) Ljusarbetarna jag kommer att jobba med, kommer att vara skaparna av Nova Jorden.

(3) Det är så sant. Jag skulle vilja tillägga att det som verkligen motiverar människor är hur de känner. Om någon lovar en förbättring av hur de känner sig – från ledsen till glad, till exempel – kan deras intresse för det plötsligt börja öka.

(4) Inklusive kroppens element.

 

Översättning: Margareta Jonåker – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...