Montague Keen via Veronica Keen, 9 juli, 2017

Montague Keen

via Veronica Keen

9 juli, 2017

Storleksordningen på den hjälp som finns tillgänglig för mänskligheten för att säkerställa att Skiftet ska kunna äga rum, har under de tio senaste dagarna visats för dig. Din förbindelse med Andromederna förstärktes. Palladierna introducerade sig själva och arbetade också tillsammans med dig. Vi lade märke till din förvåning när de Blå Fåglarna slöt sig samman med dig för att erbjuda hjälp och stöd. Portalerna fungerar som de ska, med stor framgång. Du är nu medveten om energiförändringen och det ljus som medföljer deras ankomst på vår fastighet. Var och en av dem har olika roller att spela i etablerandet av ljuset på Jorden.

Det är bra att detta nu har etablerats. Det är allt en del av planen. Hjälpen från ljuset medför alltid attacker från den mörka sidan. Vad de förorsakade, som du i fredags fick gå igenom, var föraktligt. Det är styrkan i ditt sinne som tar dig igenom dessa attacker.

Du vet att Kabalens makt håller på att minska i snabb takt. De kan inte överleva inom ljuset. Du gör framsteg. När du och dina vänner frisläpper energin från de portaler som varit dolda för alla, tas ett enormt steg framåt för mänskligheten. Tiden och vibrationen påverkar varandra och kroppen måste kunna upprätthålla denna vibration. Vi tar stora steg framåt mot vårt mål. Vi kan inte stoppas. Förändringar sker inom er 3D-värld; lägg märke till dem och välkomna dem. Vi sänder ut information på många sätt. Vi kan inte tillåta massakern av människor fortgå. Kontrollen över Jorden måste återgå till mänsklighetens trygga händer. Ni blev lurade att lämna över er makt och kontroll till de inkräktare som fram till denna dag tror att de kan döda er och ta över Jorden för sig själva. Detta, min kära, är varför hjälpen kommer från andra dimensioner för att hjälpa er alla att överleva och få hålla kvar Jorden. Deras hemliga sällskap finner sig själva vara under granskning. Detta är nytt för dem, eftersom de har lurat människor i generationer i att tro att de fanns där för att hjälpa oss att hantera de svårigheter som skapats genom deras bank- och krigsmaskinerier.

Nu vet du att du inte är ensam, hjälpen kommer från flera håll. Vi har förmågan att göra de nödvändiga förändringar som behövs för att avlägsna allt som är korrupt.

Som du vet, så antingen fängslar eller dödar Kabalen alla som de bedömer vara ett hot. Alla dödsfall beror inte på naturliga orsaker. Detta sker dagligen. En lista har gjorts på alla som de önskar göra sig av med. De gör sig stort besvär för att låsa in människor av ljuset, vilka kan få dem att bli avslöjade. Hittills har vi inte hittat en advokat som inte har omfattats av dem. Säkerligen finns det någon i Kalifornien som är ärlig och vill se till mänsklighetens bästa intressen. Detta fall är enormt och kommer i slutänden att bli filmatiserat. Böcker kommer att skrivas om det. Det är så fantastiskt, det utmanar fantasin. Det är så extraordinärt, endast Kabalen kunde ha tänkt ut det.

Vänligen hjälp oss befria denna oskyldige unge man, vars enda uppgift i livet är att hjälpa mänskligheten. Allt han ägde har blivit sålt av Kabalen. Han befinner sig i fängelse, utan pengar eller vänner, i Kalifornien. Han behöver era böners energi för att hjälpa honom bli fri. Detta är bara ett exempel på vad Kabalen gör för att hålla fast vid sin olagliga makt.

När var och en av er lär er att stå inom er egen makt, och veta vilka ni är och vilket ert syfte på Jorden är, så kommer allting att förändras. Det handlar om, kan jag försäkra er, att återta den makt som ni gav till Kabalen. Återkoppla er till den kraftfulla Ljusvarelse som ni en gång var, och återigen kan bli, i det ögonblick då ni tar beslutet att göra så. Detta beslut är ert och enbart ert. Ni lever just nu inom det ögonblick som ni alla har väntat på, så gör det mesta av det. Vänta inte på att TV och tidningar ska tala om sanningen för er. Deras ägare skulle aldrig tillåta det. De vill att ni ska förbli lydiga zombier som ständigt lyder er Kabal-Mästare. Hur många fler år är ni beredda att vänta, innan ni säger nog är nog. Ni kommer att upptäcka att det finns mer till livet än att lyda Kabalens varenda önskan att krossa mänskligheten.

Se på när Vatikanens makt bleknar, eftersom alltmer korruption och fördärv dagligen blir avslöjat och fler ögon har öppnats för sanningen. Slöjorna dras ifrån och allt som var dolt blir blottlagt. Det är ingen vacker syn. Det är som en skräckfilm, förutom att det är riktiga människor som får lida och dö. Detta kommer att fortgå tills fjällen faller från era ögon och ni får se verkligheten i situationen. Ni måste hitta styrkan i att skrida till verket för att göra de nödvändiga förändringarna. Hur många gånger behöver jag påminna er om att inget är så som det förefaller vara?

Kabalen skapades för att kontrollera människorna. De krävde total kontroll och det är vad de fick. Mänskligheten gick blint in i deras mycket smarta planer. Ni fick lära er att vörda dem, och det gör många fortfarande, eftersom ni inte ännu har avlägsnat era skygglappar från era ögon, för ni fruktar konsekvenserna.

Att leva i fred i en värld med överflöd är sannerligen varje människas dröm. Detta är vad som väntar er om ni tar steget framåt. Alla krig skulle upphöra och alla länder skulle blomstra. Med lite hjälp och assistans från de mer utvecklade länderna skulle de fattigare länderna kunna blomstra. Det skulle inte finnas något behov av krig. De som inte hör hemma på Jorden måste överväga sin position. De måste avgöra ifall de ska lämna Jorden på samma sätt som de olagligen kom hit, eller att fortsätta leva här som gäster, inom de lagar som mänskligheten har etablerat. Det är dags för en förändring, ni måste överväga allting och alla, eftersom ingen människa är en enslig ö. Allting måste bli gjort för allas väl. Mänskligheten som helhet, kommer att gynnas.

Min kära hustru är utmattad. Hon har arbetat sena kvällar med en vän från Holland och en vän från Irland, under de senaste fem dygnen. En hel del har uppnåtts och mycket blev satt på plats.

Jag skulle vilja tacka hennes vänner för att de har arbetat tillsammans med henne i ett team. De fick bevittna en attack mot henne och de är medvetna om vad hon måste utstå. Det var speciellt allvarligt när de besökte en helig plats. Det chockerade dem. Endast viljan att lyckas, ger henne sinnesstyrkan att få slutföra sitt arbete.

Min kära, vänligen vila dig lite, ge din stackars kropp en chans till återhämtning. Dina vänner från andra planeter finns nu alla ombord. De har visat dig sitt stöd. Jag gav dem tillåtelse att använda min bjällra för att påkalla din uppmärksamhet när de finns närvarande.

För evigt, din beundrande Monty.

 

Website: The Montague Keen Foundation

 

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...