Montage Keen via Veronica Keen, 4 december

wpd4bc9436_06

Montague Keen, 4 december 2016

 

Den mänskliga rasen är i ett tillstånd av förvirring. Den har blivit lurad från så många olika håll. Ni har blivit vana vid att acceptera allt som skrivs i ”respektabla” tidningar som fakta, alla ägda av Kabalen som också äger era nyhetsmedia. Även om ni vet i era hjärtan att de ljuger för er, är ni programmerade att tro på vad de säger. Det måste upphöra! Kabalen gör er nervösa genom att ni inte vet vad som faktiskt är sant eller inte.

Det här är ett spel som de är väl insatta i, de har gjort det i årtusenden. Kabalen älskar det, eftersom det bevisar att de fortfarande kan manipulera er. Ni måste vara starka och göra era egna efterforskningar. Ni kommer aldrig att hitta sanningen i tidningar eller på TV. De ägs alla av mänsklighetens fiender.

Amerika har i hemlighet skapat ett tillstånd av ständiga krig. De utplånar miljontals människor för att tillfredställa sina uppdragsgivare. Är detta vad ni vill?

Ni börjar först nu se omfattningen av de satanistiska mord som är en vardagshändelse i Amerika. Det ligger stora pengar bakom. Hur många av er kommer att blunda för detta, också? Det är fruktansvärt. Tänk på de stackars oskyldiga barnen som, utan egen förskyllan, kidnappas eller köps och sedan drabbas av de mest fruktansvärda brott mot dem, av makthungriga individer. Det förekommer överallt. Tro ingenting annat. Det händer överallt.

Ni har möjlighet att avslöja det. Ge inte vika och tillåt inte detta att sopas under mattan längre. De här barnen behöver ert beskydd. Är ni beredda att stå upp för sanningen? Det här är en stor möjlighet för mänskligheten att tillsammans vägra att bli manipulerade av dem vars enda önskan är att förgöra er. Ni har bara börjat se hur korrupt Amerika är. Under tidigare år emigrerade goda människor till USA för att skapa ett bättre liv. Men man ljög för dem från början. De vet fortfarande inte sanningen om Amerika. Jag säger till det amerikanska folket att ni har nu möjligheten att avslöja och göra er av med allt som är ont och korrumperat i ert land. Ni kan stoppa den amerikanska mördarmaskinen som håller på att förstöra er värld, och sedan återställa freden.

Många inom Kabalen har planer på att lämna Jorden. Vissa vill stanna kvar. Beslut måste fattas om huruvida ni någonsin kan lita på dem. Ni måste inse fakta. Ni kan inte bara blunda för det som händer omkring er. Er främsta prioritet måste bli att STOPPA DÖDANDET!

Undersök er sanna historia, inte den falska historia som ni har fått lära er. Allt vinklades så att era förtryckare framstod som storsinnade människor. Det är inte sant. Ni fick lära er att se upp till dem. Era största fiender visades upp som hjältar som ni skulle vörda. Ni har ett val. Höj er upp och bli den ni är, eller kryp ihop av rädsla och bli utplånade. Allt det som ni är, har dolts för er.

Övertagandet av er värld utfördes smart och komplett. De har inte lämnat något åt slumpen. De stal allt från er utan ert medgivande. Nu vill de ha hela Jorden för sig själva med endast några få kvar som kan tjäna dem. Är det vad ni vill? Ni har dödat varandra för att tjäna dem. Religionerna är en del i detta kontrollspel. De är baserade på lögner. Sanningen finns där, men ni måste själva hitta den.

Ni har makten att skapa de förändringar som krävs för att göra livet på Jorden fredligt för alla. Var modiga och tro på er själva. Ni kan göra det, för tillsammans kan ingenting på Jorden stoppa er.

Min kära, lita på att sanningen kommer fram i ljuset. De korrupta kommer att få svara för vad de har gjort.

Jag är alltid vid din sida, min kära. Din beundrande Monty.

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

Website: The Montague Keen Foundation

Du gillar kanske också...