KaRa – Du styrs av nya lagar och det är din vibration som manifesteras, 12 juli, 2023

Du styrs av nya lagar och det är din vibration som manifesteras.
Jag är KaRa och jag är en ambassadör av det Plejadiska teamet som jobbar på Gaia tillsammans med alla andra galaktiska starseeds som jobbar åt henne.
Jag finns här bakom er skyddar er under tiden Universums egna lagar tar plats.
Just nu styrs du inte längre av jordens lagar. Du styrs allt mer av kosmos lagar. För efter 777 portalen kan du öppna upp nya portaler. Bara de håller kärleksenergin. The Core Energy!
Du kan ta dig förbi alla gamla lagar eftersom de inte håller rätt energi av ärliga avsikter. När du styrs av universums kosmiska lagar kommer du att märka det på många konkreta sätt. Att allt du säger och gör blir en spegel. En reflektion av vad du själv säger och gör.
Om du dömer någon annan blir du dömd själv, lagen om orsak och verkan, karma kommer snabbt för att visa dig på vägen. Inte förrän du själv har fått, en inre förståelse tar du dig vidare. Alla outvecklade delar kommer att visa sig, för att du ska släppa dem.
Den nya jorden är Gaia, är en lekplats för kreativa skapare och galaktiska starseeds har redan stigit upp i denna nya gryning.
Som Aurora dök upp i gryningen med sina 4 hästar framför solen varje morgon, så gör även du det. Du stiger upp när solen går upp och lägger dig efter solnedgången, in i de nya energierna. Där natt blir till dag och du kan manifestera det nya du ser.
Du lämnar allt det gamla bakom dig och du släpper den gamla materialistiska 3D världen, där det var viktigt för dig att visa utåt med materialistiska saker och istället går du in i ditt spirituella jag för att träda in på Gaia som en medskapare på Gaia.
Du är en skapare på Gaia och jobbar för källan.
Det är via dina energier och frekvenser som du kan hålla ljuset med dina egna vibrationer och för att manifestera din verklighet.
Det är en ny gryning och där Gaia föder fram nya skapelser och du är en skapare i den nya tiden, följer visdomens öppna källkod där de kosmiska lagarna tar över.
Jag lämnar dig ifred, i kärlek för att fortsätta framåt med hjälp av lagen av vibration. Alla vibrationer, allt du sänder ut kommer tillbaka. Allt du önskar kommer tillhandahållas av Universum. Om du har tro, tillit och tålamod.
***Kanal: @ Elisabeth Persson

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *