”Morning Whisperings” via Galaxygirls Team 30 november 2022

 

Morning Whisperings” via Galaxygirls Team

30 november 2022

Jag vaknade tidigt på morgonen och hörde ”Uppstigning är inte en hobby, det är ett heltidsarbete”. Jag svarade att jag har ett heltidsarbete. Sedan hörde jag, ”Då kommer du att ha 2 heltidsarbeten ett tag”.

Ni är hela tiden omgivna av era team, era hjälpare. Det är upp till er att använda deras förmågor. Det är upp till er att vända er till dem och engagera dem. Ni måste fråga. Det kommer en tid när ängla-kollektivet och det mänskliga kollektivet kommer att arbeta som ett, för det finns ängla-DNA som är på väg att avkodas.

Allt handlar om kodning, allt handlar om frekvens. Ni förstår detta bildligt talat, men det är väven i er existens. Er värld vibrerar. Allting är en frekvens. Varje beslut att äta det ena eller andra eller tänka det ena eller andra, allt är en vibration som läggs till eller tas bort från er egen. Frekvens skapar era upplevelser. Allt är en kod.

Det är dags för kodningen att hoppa upp till nästa harmoni, och vi ser att uppstigningen är på god väg. Det är orsaken till att vi väckte denna nu på morgonen och viskade i hennes öra att skriva. Detta är hennes team. Ni har alla ett team, ni har alla talanger och förmågor som kommer online snabbt nu. Detta är tiden för snabbhet, för den stora förändringen. Det finns ingen återvändo, den punkten passerades för länge sedan.

Vi uppmuntrar er att lyssna och beakta era teams inre viskningar. Ängla-timmen mellan när ni vaknar och när ni är helt uppe på morgonen, det är för närvarande då våra röster hörs som bäst. Om ni väljer att lyssna in på våra rösters frekvens kommer ni att höra oss. Och vi uppmuntrar er att skriva ned dessa viskningar, för vi tror att de kommer att trösta ert hjärta de kommande dagarna, liksom tjäna som vägledning för er, en vägkarta.

Det finns ingen instruktionsbok för detta nu, för just nu skriver ni den genom era egna upplevelser. Detta har kollektivt inte gjorts tidigare (för uppstigning), men vi har sett dess fullbordan och härlighet då vi befinner oss utanför den tidsloop-matris ni för närvarande bryter.

Källan kan inte hållas inne om det inte är frivilligt. Ni är aspekter av Källan. Är ni villiga att fortsätta hållas inne? Det är frågan. Vi ser fler sanningar komma fram. Vi ser mänskligheten ställa de djupa frågorna, och när en fråga ställs sprids mer ljus i tomrummet för den frågan då ett svar skapas, ses och upplevs.

Allt är upplevelse. Många av er är trötta bortom vad ni tidigare varit. Det är en utmanande tid. Men universum är en medkännande plats om man söker medkänsla. Det finns vila om man finner vila i ögonblicket man befinner sig i. Det ni söker finner ni. Det har alltid varit så. Det är dags att vakna upp från drömmen fullt ut och göra anspråk på er makt.

Vi vill att våra ljusarbetar-team ska känna kraften i kraftkoderna i dessa meddelanden, men än mer från solen, och mer så att ni går med de egna andliga teamen i denna tid. Nu är tiden för det stora samarbetet innan den stora skakningen. Er värld kommer inte att existera i denna form under nästa år … Denna argumenterar med oss och flödet avbröts.

Får vi fortsätta? Hon tvekar att skriva ”det här året”. För vad betyder det här året egentligen? Betyder det 2022, som nästan är slut? Betyder det en cykel av tid? Det kan betyda många saker. Har i inte känt skakningarna? Er värld är under utbrott och vulkanerna är mer aktiva, förändringarna av jorden sker överallt omkring er och de speglar de miljömässiga energierna. De är en spegling av tankar. Då det mänskliga kollektivet bryter ut och expanderar kommer massiva jordförändringar att spegla detta. Det kommer en tid när ni tyckte att detta var den lätta perioden, perioden att andas, och sedan kommer andnings-arbets-perioden att börja. Men det är nu dags att till fullo engagera er i er uppstigningsresa. Värmen är påslagen nu. (De spelar ”the heat is on” i mitt huvud).

Det finns ingen plats för rädsla. Rädslan fördunklar upplevelsen. Det är dags att påtagligt hålla era änglars händer, de försöker vägleda er genom denna process med stor kärlek och mild omtanke. Det är dags att fälla ut era egna änglavingar och känna att ni kanske är mer än ni känner er själva vara. Många av er är frustrerade eftersom ni känner att era förmågor som varit dolda sjuder, precis utom räckhåll. Om alla era förmågor var tillgängliga för er, då skulle ni inte slipa och fila på de ni ville arbeta på innan ni kom in. Vi ser att tiden för de stora avslöjandena är mycket nära. Avslöjandena av övertygelser, av skepp, av tidigare slumrande förmågor, och i vår tid sker detta nu. Vi känner mullret hos det mänskliga kollektivet och det kommer inte att stoppas. Ni är här för att jorda ljuset och erbjuda medkänsla.

Uppstigningen sker i realtid. Detta är så det ser ut nu. Omfamna det. Slappa av. Acceptera. Flöda. Låt kodningen från solen röra er hud. Låt era hjärtan värmas av ljuset som finns överallt omkring er. Känn att era ängla- och galaktiska familjer är nära. Det är dags.

Det var allt just nu.

-galaxygirl

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...