”The Elders of Earth” – Jordens ”Elders” via ‘Galaxygirl’ 10 oktober, 2017

”The Elders of Earth” – Jordens ”Elders”

via ‘Galaxygirl’

10 oktober, 2017

Vi är ’The Elders’ och vi önskar tala med alla som utvecklas och håller på uppstiger, de uppvaknade; de som har följt våra framsteg och är rätt nyfikna på rådande status gällande saker och ting, nämligen uppstigningen och valutaomvärderingen och självaste planeten.

Vi ’Elders’ har befunnit oss i denna serviceposition under en lång tid, i tusentals år. Vi har sett evolutionen inom tiden, krigen och deras härjande, döljandet av framsteg, hemlighållandet av rikedomar som gömts undan på djupa hemliga platser och aldrig har fått se dagens ljus, och vi har väntat så länge, i så många år.

Vi har iakttagit mänskligheten, huvudsakligen er alla som är alerta och vakna och vi är förvånade över allt som ni i en så snabb takt har förmått integrera. Ni håller i sanning på att utvecklas och kommer att bli ledarna för ’Nova Gaia’ som vi har längtat efter.

Vi kan se ett hav av mörker som snabbt drar sig tillbaka och exponerar en skönhet som har hållits dold under vågorna. Vi kan se den Nya Jorden i all sin skönhet. Det är en tidslinje som ni troligen vill fånga och surfa inom, för den är strålande. De mörka rasar, ursinniga över sin förlust, fullständigt absorberade i sig själva och inombords kan de bara se mörker och de är förskräckta över att de kommer att bli tvungna att uppleva samma grad av smärta och lidande som de har åsamkat de övriga. För det måste bli så, på vilket sätt ska vi annars lära oss att utvecklas?

Vi kommer att ta kontakt med er. Vi alla har projekt och planer och hopp och drömmar för vår underbara kära Gaia, som har blivit så misshandlad och utnyttjad. Hennes healing måste vara er högsta prioritet. Galakterna kommer att i hög grad hjälpa till med detta, naturligtvis.

Vi har observerat er under en lång tid, ljusbärare, och vi är glada och tacksamma för er och er målmedvetna service. Stora förändringar är på gång. Tillåt uppgraderingarna fortgå så att ni ska kunna göra övergången snabbt och smidigt, vilket är ert livsöde. Ni är livsödet för Jorden och hennes riken.

Allt är väl. Vi finns här för att hjälpa till, för att agera som guider såsom ni önskar. Det stämmer att det har förekommit otaliga fördröjningar och stora förluster av liv på bägge sidor. Det har också varit hemskt och i synnerhet utmanade för oss, för i sanning har vi befunnit oss i ett mönster av att hålla i alla trådar under så många tusentals år, så det har varit svårt och utmanande att släppa taget, men nu gör vi det. Även vi har varit tvungna att be om hjälp från det himmelska support-teamet för att få healing och vägledning.

Vänligen notera att vi alla ständigt håller på lär oss och utvecklas, vilket även ni kommer att göra. Uppstigningen är ingen avslutad affär, utan en ständigt pågående evolutionsprocess. Det är varför ni valde att vara här i detta Nu, för det är ett ofantligt lyft för er egen personliga tillväxt. Detta är en exceptionellt utmanande inkarnation för er, för ni håller på integrerar alla era aspekter, från era samtliga tidslinjer och olika verkligheter. Ni behöver bada i villkorslös kärlek för den ultimata utrensningen och låta förnyelsens frid bli integrerad inom er i detta Nu.

Allting håller på att veckla ut sig och allting kommer att göras på rätt sätt. Vi finns tillgängliga för konsultationer. Vi är ’The Elders’. Vi ärar er.

 

Source – Channel: Galaxygirl

 

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

You may also like...