MÖTEN I MARS OCH APRIL FÖR DE LJUSA OCH VAKNA

 

MÖTEN I MARS OCH APRIL FÖR DE LJUSA OCH VAKNA

STOCKHOLM

SUNDSVALL

GÖTEBORG

MALMÖ

Kära Ljusarbetare och Ljuskrigare och alla andra nyfikna och vakna,

Vi fortsätter vår resa under sanningens fana. Sanningarna och utvecklingarna blir allt mer klara och detta är vårt fokus på våra möten. 

Vi på St-Germain.se fokuserar oss på frekvenshöjningar i det dagliga livet för oss själva och andra – kollektivet stärks. Vi träffas då och då för att umgås med likasinnade och stödja varandra på vägen, som kan förefalla lång, särskilt då vi dagligen konfronteras av personer som fortfarande lever i illusionen.

Vi är lyckligt lottade då vi under en längre tid har blivit vägledda från högre andlig instans och fått en unik förståelse av vad som pågår i den fysiska världen och den andliga.  Detta får vi högst bokstavligen via ”live” kanaliseringar från Sananda, Moder Maria, Judas, Saint Germain och andra vid våra möten.

Våra vibrationsförhöjningar och framförandet av sanningar är våra vapen mot de onda krafterna som under en mycket lång tid har sökt att förtrycka mänskligheten. Detta leder till en Ny Verklighet baserad på Kärlek, Frihet och Oräddhet.

Vi Ljusbärare, Ljusarbetare och Ljuskrigare och alla andra som håller på att vakna upp för kampen vidare. Att vara Ljuskrigare innebär att bära Ljuset högt och i linje med Ärkeängel Mikaels svärd skära bort lögnerna och föra fram sanningarna. 

Välkomna,

Per Staffan

 

STOCKHOLM: 24 mars, 2024

Tid: 10.30 – 17.00:

Kanaliseringar och meditation: Ann Dahlberg och Berit Mårtensson

Förtäring; Lunch på Hermans vegetarisk eller indisk restaurang, kaffe finns också tillgängligt under mötet och diskussioner.

Plats: Hälsans Hus – Sal Terrassen – Fjällgatan 23 B, 11628 Stockholm

Transport: Tunnelbana och buss eller 15 min promenad från T-Station Medborgarplatsen

 

SUNDSVALL: 6 april, 2024

Tid: 12.00 – 17.00

Kanaliseringar och meditation: Ann Dahlberg

Plats: Storgatan 54, Sundsvall

Förtäring: Kaffe finns för de som vill ha.

 

MALMÖ: 13 april, 2024

Tid: 12.00 till 16.00

Kanaliseringar och meditation: Ann Dahlberg

Plats: Nya Andrum, Roslins väg 3. Malmö

Transport: Buss #4 från Centralstation

Förtäring: Kaffe finns för de som vill ha.

 

GÖTEBORG: 

                                                              Tid: 11.00 till 15.00

Kanaliseringar och meditation: Ann Dahlberg

Plats: Chapmans Torg 10

Transport: Spårvagn till station Chapmans Torg

Förtäring: Kaffe finns för de som vill ha.

 

 

ANMÄLAN:

Skicka mail till Per Staffan (per8208@yahoo.com) och ange vilket möte och vilken stad ni kommer till, samt HUR ni vill betala. En plats är inte garanterad förrän betalningen är gjord. Vi behöver att personen som kommer anmäler sig själv via ett mejl. Vi accepterar inte anmälan av kompisar. Alla behöver själva göra en anmälan via mejl.

BETALNINGSINFORMATION:

Vi föredrar en betalning via Paypal och ger en rabatt för detta. Här är priserna för mötena, vilka varier enligt betalningssätt. Priserna gäller för samtliga möten: 

Paypal: 300 kr (minst en vecka innan mötet)

Banköverföring: 350 kr (minst en vecka innan mötet)

Kontant betalning vid dörren: 400 kr

Betalningar med Paypal sker via (psb@baverstam.com). För information om bankbetalningar skriv till Per Staffan.  Då bankbetalningar görs måste ett meddelande lämnas så att vi kan identifiera den som betalar. Vi behöver förnamnet och en förkortning av namnet på staden: GÖT, MAL, STO och SUN.

Vi har en policy då det gäller de som har betalat men inte kunde komma av olika anledningar. Betalningen som är gjord blir då giltig för nästa möte i samma stad, dock inte för längre tid än 6 månader.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *