Raphael via Ann Dahlberg, 30 mars, 2017

Raphael

Torsdag 30 mars 2017

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Raphael och lejonet är mitt omen. Lejonet bringar styrka och mod att göra det som är sant och riktigt. Lejonet ryter nu på Jorden och manar sanningen att komma fram. Sanningen är inte alltid vacker men den kan ta fram det vackra hos oss. Den kan ta fram medkänsla och kärlek. Det kan krävas mod att förändra det som har gått fel, men sanningen kan också vara förlösande och bana väg för en bättre värld, där vi än en gång tar hand om varandra.

Det kan vara svårt att se sanningen om den är hemsk att skåda, men förstå… utan att se kan ni inte förändra den verklighet ni lever i. Era stängda hjärtan behöver öppnas och slöjan för era ögon behöver dras ifrån så att ni blir klarsynta och visa. Inuti er lever en vis och vacker själ som vill göra gott i den värld som ni lever i. Själen vill vara en hjälpande hand för den planet som den bor på och alla de varelser som lever där. Alla själar på Jorden behöver nu gå samman och hjälpa varandra att bygga upp en ny och vacker verklighet med kärlek och medkänsla för varandra.

Ljuset lyser nu över Jorden och den pockar på er uppmärksamhet. Ljuset vill att ni släpper allt mörker inom er och låter ljuset ta en större plats i ert liv. Ni har många hjälpare med er nu, ni är inte ensamma. Kalla på era guider om ni behöver hjälp, de är inte långt borta och kommer att skynda till er undsättning. Era skyddsänglar finns hela tiden runt er och försöker nå er på olika vis. De kan skicka budskap på olika sätt. Det kan vara ett djur som beter sig annorlunda eller en fjäril som sätter sig i närheten av dig. Det kan vara ett bud från någon vän eller ett brev på posten.

Var uppmärksam på tecknen runt om er för de kan vara svar på era frågor, om ni är osäkra på svaren i ert inre, så kan de komma som en bekräftelse på dem. Allt samverkar för att ni ska gå den väg som är bäst för er nu. Det är viktigt att ni väljer det som hjärtat vill nu, den sanna vägen som ni valde att gå innan ni gick ner på Jorden. Det är dags att vakna upp till er själva och välja det som är bäst för er själva. Det kan bli en strid mellan sinnet och hjärtat. Sinnet är oroligt och ser till hur det är att leva i det samhälle som ni har levt i så länge. Hjärtat är vidsynt och ser till det samhälle som komma skall och det kontrakt som ni bär i ert hjärta. Er själ vill fullfölja sitt löfte till sig själv och arbetar för att ni ska kunna få göra det. Våga följa er själs önskan ty det kan inte annat än gott komma från det. Ert liv kommer att bli så mycket enklare och lättare om ni följer er själs viskningar i ert hjärta. Rösten i hjärtat blir klarare och klarare ju mer du vågar att följa det.

Det är dags att ta fram lejonet inom er, den styrka och det mod som jag vet att ni har därinne. Ni är alla modiga och starka och när ni ryter tillsammans så byter världen skepnad. En otydlig och döljande skepnad till en tydlig och klar, där alla vet och förstår vad som händer. Alla kan hjälpas åt att bygga den värld som alla längtar efter av fred, frihet och kärlek. Ni tar hand om varandra och ger alla det de behöver för att växa till den storhet som var och en har inom sig. Jag ser fram emot den Nya Världen som skapas av alla era modiga själar. Jag ser att tiden närmar sig ett möte, ett möte mellan er och era vänner i Universum. Det blir ett fantastiskt möte med mycket kärlek och glädje, så var glada alla ni som bor på Jorden, ni kan se fram emot ett mycket kärleksfullt möte med era familjer och vänner.

Jag lämnar Er nu i stor kärlek.

Raphael

Du gillar kanske också...