Närvaron via Ann Albers, 31 augusti 2019

Närvaron via Ann Albers, 31 augusti 2019

 

Idag kom Närvaron igenom och talar till oss, med så mycket kärlek. Öppna ert hjärta och känn det …

Kära ni som är förkroppsligade av min kärlek, jag skapade er inte för att lida. Jag skapade er för att njuta av de många fasetterna av Självet, och för att se vad vi kollektivt kunde skapa i vår gemensamma upplevelse. Jag hade aldrig i åtanke att ni skulle lida brist, vara sjuka, vara ensamma eller ha ett stort antal andra mindre kärleksfulla känslor, i er tredimensionella verklighet. Jag vill bara att ni ska känna min kärlek, och uppleva den i otaliga former och omständigheter.

Min kärlek är konstant. Den minskar aldrig. Ni behöver inte göra er förtjänta av den. Ni är aldrig frånkopplade. Ni måste bara vilja öppna upp er för upplevelsen av den, för den finns alltid där – jag finns alltid där – inom er och i alla former, tålmodigt väntande på att erkännas och åtnjutas.

Ni kan när som helst i ert liv ta en paus, andas, känna ert hjärta och känna mig där. Ni kan ansluta till min Närvaro, oavsett omständigheterna i ert liv. Med minsta form av uppskattning, minsta erkännande av godheten i er värld eller i ert liv, eller i den minsta form av av självuppskattning, då börjar ni finna mig.

Jag finns alltid här för er, gömd i en helt vanlig vy. Jag är jorden, solen, månen, himlen. Jag finns i de ni älskar mest och finns till och med begravd, kanske djupt, inom de ni inte kan tåla. Jag finns i era djur, i gräset, träden, stjärnorna, i hela skapelsen och jag existerar bortom det. Jag är Närvaron av kärlek och harmoni i allt ni ser runt om er. Jag vägleder ständigt skapelsen för att hjälpa era kroppar, era liv och era världar, för att de ska kunna återvända till en kärleksfull ordning. Kära ni som förkroppsligat min kärlek, jag drömmer om er glädje. Jag drömmer om ert välbefinnande. Jag drömmer om ert överflöd. Jag drömmer om era harmoniska relationer. Allt som krävs är viljan att överlämna sig till kärleken.

Sitt i stillhet. Be att få känna min kärlek stiga upp inom er. Andas lugnt och vänta. Det är i er djupa tystnad som jag lätt kan göra min närvaro känd. Jag finns där i den kärlek ni känner från era kära. Jag finns där i den goda smaken av er mat. Jag finns där i era egna händer när ni kramar om er själva, och jag finns där när era tankar stillas bara för en stund och era hjärtan tänds. Var än kärleken finns närvarande, kan ni finna mig, känna mig och uppleva mig.

Jag väntar kärleksfullt på det ögonblick då ni önskar få kontakt med min kärlek, och lära känna ert Själv – ert sanna Själv – som inte är något mindre än Min kärlek, samma kärlek som lever och förblir i all skapelse.

–   Jag älskar er. Jag är ni.

        

               Närvaron

 

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...