Änglarna via Ann Albers, 10 oktober 2023 

 

Änglarna 

Via Ann Albers, 10 oktober 2023 

 

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket. 

Det är så många i världen som vill ha er uppmärksamhet. Det finns rörelser och ideologier som vill ha er kunskap. Det finns TV- och radiostationer som vill ha er uppmärksamhet. Familjemedlemmar, vänner och så kallade fiender vill ha ert erkännande och er validering. Det finns, och kommer alltid att finnas otaliga människor som vill att ni ska stråla ert ljus på dem. Ni måste välja var ni lägger ert fokus på. Ni måste välja vad ni ska “lysa upp” i ert liv och vad ni vill titta på. När ni gör det fokuserar ni på en vibration och attraherar fler.  

Ni kan leta efter det vackra i människors hjärtan, och ni kommer att börja se det mer och mer. Ni kan titta på kaoset och se mer och mer av det. Ni kan tänka på den galna personen som skriker i trafiken, och ni kommer att se fler av dem, eller ni kan tänka på de hundratals snälla förarna och se massor av dem. Ni kan titta på människor som gör hemska saker och känna det som att världen faller samman, eller så kan ni titta på miljarder av tysta, goda själar och veta att de håller ihop världen med sin kärlek.   

Var försiktiga så att ni inte drar slutsatser enbart baserade på vad ni ser och vad ni vet. I en given livstid kan ni bara förstå en liten bråkdel av vad som sker på er planet. Ni kommer bara att lära känna en liten andel av befolkningen. Ni kommer endast att uppleva några få av de otaliga saker ni kan uppleva. Ni kan inte dra slutsatser om “sådan som världen ser ut” eller “sådana som människor är,” baserat på nyheterna, internet eller ens de människor ni ser omkring er. Det är en enorm och vacker värld ni lever i. Det är en buffé olik alla andra i Kosmos! Det finns mer mångfald i era celler än i någon av de andra verkligheterna som ni kan inkarnera i.  

Så vad ska man tro? Tro på kärlek. Tro på godheten hos majoriteten av mänskliga hjärtan. Ha medkänsla för de själar som försöker hitta sin väg tillbaka till ljuset. Tro på att det ni känner och vet är rätt för er i ert eget hjärta. Tro att om ni fokuserar på något tillräckligt länge, kommer ni att se mer och mer av det. Tro, kära ni, att ni får välja vilken typ av upplevelse ni kommer att ha på Jorden. Ni får inte kontrollera andras beteende eller handlingar, men genom er vibration drar ni till er det sällskap ni har, och hur ni känner och hanterar nuets energier. 

Med kärlek och med fokus på det som är bra och vackert, kan ni välja vart er uppmärksamhet kommer att gå, och därmed var er energi och själ kommer att flöda. 

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket. 

Änglarna. 

 

 

 

Översättning Ulla Krogh 

 

 

 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *