Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 31 augusti 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton,

31 augusti 2019

 

Att Få Åtkomst till Kristaller från Forntida Civilisationer & Utomjordingar

9D:s Arkturiska Råd, Kanaliserat av Daniel Scranton

“Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ha kontakt med er alla.

Vi har en speciell information, som vi vet kommer att göra er som är vakna upprymda. Vi har sett och lagt märke till, vad ni alla har kunnat utnyttja när ni gjort ert uppdrag med att vara mer anslutna till er planet, er Moder Jord. Det har resulterat i att många av er upptäcker, att ni har kopplingar till utomjordiska och forntida civilisationer.

Nu kommer dessa kopplingar till er, på grund av att många av er börjar upptäcka energierna som finns begravda under ytan på er Jord, och dessa kristaller har programmerats. De innehåller information. De kopplar er till era tidigare liv på Jorden och till sådden på Jorden från de utomjordiska varelserna, som lagt hela sitt liv där.

Nu kommer den ström av medvetenhet som dessa kristaller representerar, att ta er ännu längre i ert uppdrag för uppstigning. Dessa kristaller var alltid avsedda att väcka upp sanningen om vilka ni är, ge er mer tillgång till er kraft och koppla er till era utomjordiska rötter. Som alla ni som intresserar er för denna sortens saker redan vet, så har dessa kristaller funnits tillgängliga för er sedan länge. Men, det har funnits en kritisk massa som nu har uppnåtts och överträffats, angående utvecklingen av er medvetenhet.

Och därför upptäcker fler och fler individer, att de faktiskt har länkar till Lemurien, Atlantis, Egypten, Mayanerna och de andra stjärnsystemen i denna galax. Vi är så glada över att se att dessa uppvaknanden sker, och vi är mycket intresserade av att hjälpa er alla att få tillgång till dessa kristaller. Kalla på oss när ni ansluter till Moder Jord och gör era jordningar, och vi kommer att leda er via er intuition till den perfekta platsen för er att stå, när ni gör detta arbete för att få tillgång till dessa energier och den information som placerats där, under planetens yta i tidigare livsversioner av er, av högre dimensionella versioner av er och av utomjordiska versioner.

Denna koppling av ert förflutna till ert nuvarande, hjälper er att katapultera in er i er oundvikliga framtid, som en femdimensionell varelse i en mänsklig kropp, som lever på en femdimensionell planet. Nu är det dags att vara så jordade ni bara kan, till er Moder Jord. Nu är det dags att öppna er till ert förflutna, och samla all den kraft ni tidigare har upplevt, och som alltid har funnits inom er.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har glatt oss åt kontakten med er.”

 

 

Översättning: Maggan

You may also like...