NESARA & RV/GCR INTEL Rapportering från Fisher & Tank 6 juni, 2017

NESARA & RV/GCR

INTEL Rapportering från Fisher & Tank

6 juni, 2017

’Conference Call’

Följande minnesanteckningar är tagna från ’The Real Truth Call’ som ägde rum den 6 juni, 2017. Fisher deltog i samtalet och gav sin INTEL-rapportering och läste också upp en rapport som han hade fått av Tank. Ni kan lyssna på hela samtalet här: full call at this link here.   Ni kan också besöka hemsidan för ’The Real Truth Call’: https://www.realtruthuniverse.com .

Jag har redigerat och satt ihop INTEL-delen av samtalet och det kan man lyssna till här:  https://youtu.be/mjBu2uk0Blo.

Uppdatering av Fisher 6 juni, 2017:

Igår morse (måndagen den 5 juni, 2017) genomförde Wells Fargo en lands/unions-omfattande telefonkonferens. Samtliga arbetsgivare som deltog fick höra att RV är på gång. De fick höra om alla 5 valutor i första korgen och att RV kan förväntas ske om cirka 4-6 dagar (fredagen den 9 juni-söndagen den 11 juni). ZIM-valutan nådde sin ”målnivå” på de högsta handelsplattformerna och man handlar inte längre med den. Tier 2 och Tier 3 (turordningen) – valutorna håller på att bli inväxlade, ”utan tvivel”, säger Fisher. Fisher säger att dessa som befinner sig högre upp i turordningen är ’flytande’ (liquid), vilket innebär att man har pengar att spendera efter att ens valutainväxling har ägt rum. Bankinstitutionerna och kabalfamiljerna blir granskade, vilket diskuterades av Tank i tidigare INTEL-uppdateringar, dessa har avslutats från och med måndagen den 5 juni. De som blev granskade och inte godkändes, är inte längre berättigade att delta i GCR/RV, vilket förhindrar kabalmedlemmarna från att växla tillsammans med allmänheten.

NESARA

Fisher säger att en av de grupper som hör till kyrkan och finns högre upp i turordningen redan har växlat sin valuta och har fått underteckna stränga sekretessavtal (NDA). Fisher säger att denna kyrk-grupp även fick ta emot välståndsfonder på $1 miljon dollar vardera, som är förbundna med NESARA, förutom sin valutaväxling.

140 kabalmedlemmar/politiker har anhållits och placerats under någon form av amnesti-program med fotbojor med registreringsutrustning. Vissa fick alternativet att avgå och fick ta emot immunitetspaket.

Tanks Special-Uppdatering 6 juni, 2017

Tanks nya hemsida finns på:  http://kre8change.com/

Hela processen sattes igång idag kl 05:30 est. Alla tillgångar har återlämnats till kärnkontona, vilka är Tier 1-grupper i likhet med Amiralens Grupp.

HSBC-banken kommer att avlägsna sin administrativa hållning efter att The Farmer´s Claim, Jordbrukarnas anspråk, har blivit avgjort. The Farmer´s Claim hänger ihop med NESARA och Välståndsprogrammen.

De 800# släpptes någon gång under denna process, samtliga koder är klara, och man har dragit i spaken och allt är klart för nästa ’algoritm-timer’. Dessa algoritm-timers ställs vanligen in för ett 72-timmars fönster.

En säkerhetsperson från Homeland Security anser att det kommer att bli någon gång idag, men försöker fortfarande verifiera tidsplanen. (Den tiden har redan passerats)

Källor i Reno, Nevada, sade att det borde bli runt 3 am i morgon på morgonen. (Den tiden har redan passerats)

En källa som väntar på kurirer för FRIHETS- och OMEGA-fonderna, blev precis uppringd och fick höra att samtliga leveranser finns i sina destinationsområden och kommer att anlända i morgon. Dessa är de privata Välståndsprogrammen. (Den tiden har redan passerats)

Source: Ascension With Earth

 

 

Du gillar kanske också...