“Oh My” – GCR/RV Intel SITREP – lördag 5 augusti 2017

 

“Oh My” – GCR/RV Intel SITREP – lördag 5 augusti 2017

Flera källor rapporterade i fredags EM:

Talman Paul Ryans möbler och dekorationsval flyttades till Vita huset idag.

Trump flyttade aldrig på allvar till Vita huset när det gällde att föra hans personliga tillhörigheter från New York, eftersom han inte trodde att han skulle stanna där länge. Han hade aldrig hade förväntat sig att vinna och det var därför han tog emot så mycket pengar från utländska regeringar och affärsmän som sökte favörer.

Ingen presidentkandidat är skyldig att återbetala kampanjbidrag enligt amerikanska vallagar. Så vem som än förlorade tjänade en massa pengar – inte konstigt att Clinton- lägret tog till ett annat team (Obamas 2008 demokratiska nominering var det första).

Faktum är att både Trump och Clinton tog så många mutor från utländska källor före 2016 valet. Källor insisterar att “häxjakten” han pratar om skulle ha resulterat i samma sak för båda kandidaterna – att ha slutat med avgång före åtal.
Ironiskt nog säger de också att båda kandidaterna är kända för att vara kvinnor vid födseln, och att båda i teorin legitimt kan kallas häxor, eftersom Hillary är känd för att vara en ockult hög prästinna medan Trump är en transgender vilket automatiskt höjer hans antikrist status i ockulta cirklar.

Jag vet att det är svårt att acceptera men jag fortsätter att upprepa det för att du förtjänar att veta sanningen om hur dåligt det blivit i politik/media/underhållning – flera transgender än man skulle våga undersöka.

HSBC eliminerade alla semesterdagar fram till Labor Day – förutom traders som ska anmäla sig på jobbet den 4 september.

Wells Fargo har helt tagits bort från beslutsfattande om transaktioner för RV off site-inlösencentra, och väntar nu som varje annan tierbank.

WF förlorade också BofA (Bank of America)-förlängningsrättigheter efter RV – förvänta dig att HSBC absorberar alla BofA-platser för att utöka sin nordamerikanska närvaro.

Det finns bara en säkerhetskälla som stöder alla omvärderade valutor och obligationer. Det finns inget mer fraktionerat reservsystem, punkt.

Vilket gör att alla valutor och obligationer hamnar på samma nivå mot ett gemensamt guldmärke, satt två gånger om dagen i Asien (Shanghai Gold Exchange), oavsett ursprungsland.

Zimbabwes president Mugabe är i Iran för att slutföra ett diskonterat trettioårs olje- och naturavtal för alla nationer i Afrikanska unionen.

När Bob Mueller stämmer Trump, viket var varför Grand Juryn blev utsedd i D.C .– var uppmärksam på utgivandet av 800-nummer och Tetelestai underrättelsemail.

Watergate Saturday Night Massacre lyfts fram i media för att dölja en lördagskvälls RV när alla banker och marknader stängts (8pm-2am). Det är den säkraste tiden att frigöra RV globalt.

Om du inte är på Tetelestai-listan, samlar theclarioncalls.com nu kontaktmail såväl som dinarchronicles.com.

Gud är med oss.

 

Översättning: Lars-Eric Sidling           www.st-germain.se

You may also like...