”Close” – ”Nära” GCR/RV Intel SITREP, Fredagen den 2 juni, 2017

”Close” – ”Nära”

GCR/RV Intel SITREP

Fredagen den 2 juni, 2017

av Yosef

Presidenten-i-avvaktan Paul Ryan fick ta emot kärnkraftskoderna av General Dunford. Han SVORDES INTE in – vilket säger en hel del om Trumps presidentskap.

HSBC kommer att dela ut de 800# efter att marknaderna stänger på fredag och innan marknaderna återöppnas på måndag (HSBC-HK). Vi kan inte bekräfta detta veckoslut.

NPTB lade till ytterligare kontaktnummer i 82 länder på det Östra Halvklotet, för att inkludera mindre T4/T5 -liknande banker och typer av icke-profiterande kreditföreningar.

De fick alla tills detta veckoslut på sig att skola in personalen. Kom ihåg att de flesta bankmän inte har någon aning om att en RV är på intåg, för att inte tala om att den har ägt rum och just nu håller på att rullas ut.

E-mejl angående uppdateringslänkar som rör grupp-utbetalarnas pappersexercis kommer ävenså att sändas ut.

Utbetalare som har ’återfuktats’ känner inte till när tiden för det slutgiltiga utsläppet är – de väntar precis som vi gör.

Wells Fargo kommer också att vara tvungna att vänta på sin tur. Ingen bank förutom HSBC har någon fördel gällande tajmningen.

Så det finns inte längre kvar någonting fiskalt av betydelse eller någonting strukturellt bättre vad gäller turordningen för ’Tier 1, 2, 3, 4, 5’ – bankerna.

Samtliga banker baserade i USA spelar likvärdigt enligt andra fiolen för HSBC.

Många i denna grupp tror att vi fortfarande kommer att få gå igenom ett ”mörk natt”- utsläpp, av säkerhetsskäl, men det stämmer inte alls. Men alla är införstådda med ett utsläpp under ett veckoslut.

Trumps avgång har nu tidsmässigt planerats in, får vi höra – nätverksmedia är medvetna och skapar stöttning och är belåtna gällande detta historiska grundlagsenliga maktskifte.

Trump förhandlade amnesti för hela sin familj och sin personal – är inte det samma sak?

Pence kommer att avgå separat och senare, för att inte bli sammankopplad med Trumps kollaps.

Trumps stunt gällande Paris-avtalet var menad att väcka upp hela världen och distrahera alla undan RV.

Kom ihåg att 194 länder skrev under Paris-avtalet som är en del av GESARA.

Vi skulle kunna vara ute en hel vecka efter att ex-FBI-direktören James Comey vittnar nästa torsdag inför Senaten; det är för att vi också förstår att Israel/Netanyahu fortfarande förhandlar om en strategi för utträdet, som fungerar för bägge sidor.

Men läs det om igen … strategi för utträdet … gott folk, det är magnifikt och historiskt! Ett stort framsteg.

Så om och när Trump detta veckoslut åberopar statsöverhuvudets privilegierade klausul, kommer Comey inte att vittna och ni får veta att Mellan Österns Fredsförhandlingar är avklarade, vilket innebär att vi borde medges RV snabbt därefter.

Notera hur Mosul ännu inte har förklarats fullständigt befriat av President Abadi.

Det förefaller som om han också väntar på förhandlingarna mellan Palestina/Israel att bli avslutade – detta utav respekt för och lojalitet till sina arabiska bröder och systrar i Palestina.

Så det ser ut som om vi fortfarande väntar på Freden i Mellan Östern. Men vi är mycket, mycket närmare. Hur nära vet tillsvidare ingen.

Vi får se. Vi får se. Vi får se.

Gud är med oss.

 

“Close” – GCR/RV Intel SITREP – Friday – June 2, 2017

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...