“Ave Maria” – GCR/RV SITREP – onsdag 30 augusti 2017

 

“Ave Maria” – GCR / RV Intel SITREP – onsdag – 30 augusti 2017

Så kabalens sista stora Ave Maria för att stoppa RV sattes igång i fredags och var en fyrfaldig plan … (allt detta är bekräftat och tog fyra dagar).

1) Avfyra en nukleär missil från en privat båt utanför Englands kust för att träffa London. Men båten förstördes när missilen baktände och läckte ut spår av strålning i ett moln utanför kusten.

https://www.google.com/amp/www.mirror.co.uk/news/uk-news/terrifying-moment-toxic-gas-cloud-11069893.amp

2) Skapa en tyfon riktad mot Hong Kong för att stänga av suveräna handelsgolv med säkerheter av AIIB.

https://www.thenational.ae/world/asia/still-recovering-from-a-typhoon-hong-kong-and-macau-hit-by-tropical-cyclone-pakhar-1.623144

3) Skapa en massiv orkan (Harvey) och skicka den direkt till Fort Hood i Killeen, Texas för att dra militära styrkor bort från basen och sedan attackera och stjäla Republikens hemliga guldgömma så att deras valuta inte har några hårda tillgångar kvar för att backa upp RV. Men de välvilliga reverserade en orkan i kategori 4 och skickade iväg den till Houston som en historisk tropisk storm som stängde ner hälften av den totala råoljeproduktionen i USA. (allt är kabaltrogna entiteter).

https://www.google.com/amp/s/www.nbcdfw.com/weather/stories/Hurricane-Harvey-Lashes-Texas-Coast-441801153.html%3famp=y

4) Avfyra en vapenlös scud-missil mot och över Japan från Nordkorea för att dra in USA i ett artificiellt krig mot ett motvilligt Kina. Men det kommer bara inte att hända av en mängd anledningar, men främst för att bevara deras RV-utrullningsplan.

https://www.google.com/amp/s/www.cnbc.com/amp/2017/08/29/north-koreas-missile-launch-a-real-test-for-china.html

Sammantaget var detta kabalens bästa försök att stoppa RV. Individuellt ser dock dessa galenskaper ut som separata och orelaterade händelser.

Likväl är paymasters och underpaymasters globalt översköljda med likvida medel i denna timma.

Och deras SKR-klienter har sedan länge blivit försatta i beredskap att delta i RV på ett ögonblicks varsel, till och med att vara stationerade inom sina inlösenområden.

Kinesiska och ryska generaler/specialstyrkor är alla tyst stationerade vid Fort Hood och övervakar översvämningarna i Houston för de Äldre och Putin.

Kineserna talar plötsligt på ett språk som är okänt för amerikanska kinesiska tolkar.

Under tiden fortsätter utbytena i Asien och andra BRICS-anpassade länder med kunder som har möten inbokade av bankerna.

Inga utbyten är tekniskt offentliga ännu, någonstans i världen. Den auktorisationen har inte getts ännu.

Kineserna tittar inte bara på Houston Metro-motorvägsförhållandena för att mäta RV-frisläppningsberedskapen, utan säkrar också gränserna när det gäller Golanhöjderna ner till Damaskus i Syrien för en kabalattack, eftersom de vet att Israel orkesterar det här sista Ave Maria avbrotts försöket.

Eftersom RV avslutar israelisk/amerikansk dominans i Mellanöstern för alltid.

Ironin i den stora översvämningskatastrofen i Texas är det faktum att en ZIM-obligationssedel hydrerar eller betalar för  hela restaureringskostnaden för hela omfattningen av skadorna i Stor-Houston.

Tiden att resa er, Mänskliga Änglar! Detta är vår första stora röra att fixa!! Det kommer att finnas ett oändligt antal fler!!!

Om du inte har registrerat dig för “Tetelestai” 800 # e-postvarning eller ett nytt medlemskap i Human Angel, vänligen gör det på theclarioncalls.com. (Per Staffan: Detta är inget som är nödvändigt, bara frivilligt.)

Tack till de nästan 40 000 som redan har förbundit sig att hela världens själ som Human Angels (1111).

Showme och jag är som bortblåsta. Ödmjuka. Arbetar på att göra webbplatsen bättre varje dag.

Vi slutförde vår logotyp idag och kommer att lägga ut den och namnet på den här Human Angel-organisationen (och webbplatsen) kommande Labor Day 4 september 2017.

Vi hoppas kunna lansera den fullständiga strategin efter RV den 1 oktober 2017. Men på något sätt kommer vi att lansera vår vision. Sobeit.

Gud är med oss.

Översättning: Lars-Eric Sidling   www.st-germain.se

You may also like...