OKTAVER AV ENERGI OCH MIN STRÄVAN av Judith Kusel, 3 mars

 163362_538083269535059_1622962459_n
Judith Kusel ~ OKTAVER AV ENERGI OCH MIN STRÄVAN
Oändliga väsen och alla kosmiska existens finns i multipla former, existens oktaver och dimensioner vilka existerar samtidigt.
Det är samtidiga, existerande, intrikata och mästerliga rörelsemönster, i en enda evig dans av perfektion och inte en enda kugge i denna skapelsens gigantiska spiral virvel av skapelsen är på fel plats eller fungerar inte – skapande sker alltid i perfektion.
Ändå expanderar den kontinuerligt alltid in i sig själv. Ingenting är statiskt. Lagarna om död och återfödelse är en kontinuerlig cykel för inget stillastående kan i slutändan förbättra det större spiralflödet och kommer därför att någon gång upplösas i sin egen stagnation.
Under de senaste åren under mina jordiska och kosmiska resor har jag upptäckt, att när jag började utnyttja de olika dimensionerna och Super medvetandets Energifält är att livet på denna planet inte bara existens i alltför välbekanta 3D-världen. Därför kan vi verkligen inte mäta livs eller livsformer eller någon form av existens, enbart i den fysiska världen.
Det finns oktaver av samtidiga existenser som alla samarbetar som en enda enhet, ett enda energiområde – men i olika dimensionella tillstånd och sedan i en typ av tidsvarpmekanismer, där man inte kan utnyttja de högre oktaverna av samexistens, om vi är inte redo att kliva in i dem.
För mig har detta varit en enorm inre resa för att börja förstå de här inblandade grundläggande begreppen och jag tycker att detta är fascinerande: = de flesta forskare och människor existerar endast i en mycket tät och låg / långsam densitet av 3D-världen. För dem är detta vad verkligheten handlar om och sedan fullkomlig kedjar de fast sig till denna rädsla och vågar inte utforska verkligheten bortom normen – bortom det fysiska och flytta in i det som är icke-fysiskt men som existerar. Det uppfattas av begränsningar i det mänskliga sinnet som icke-fysiskt, när denna verklighet är lika fysisk, men i en annan oktav av att Vara / Existera!
Vad vi ofta upplever som icke-fysiskt är faktiskt FYSISKT och i Fysisk EXISTENS i en annan dimensionell form och fält med högre frekvens. Det är precis LIKA VERKLIGT som de fysiska formerna och fysiska existenser i den täta 3D-världen och den rör sig i de högre oktaver av energier och energifält, som vibrerar på ett mycket högre frekvensband.
Om ni vill kliva in i 7: e dimensionella tillståndet, med mycket tät fysiska kropp, med mycket låg och långsamma mekanismer, som håller ihop er i detta tillstånd, skulle ni lösas upp .. Er fysiska form skulle inte längre kunna hålla dessa låga frekvens band och kan därför inte längre hålla formen i den 7: e dimensionella tillståndet eller högre.
Ni kan dock få tillgång till den 7: e dimensionella tillståndet genom er själ (och själen ansluts direkt till hjärtat energi) som är oändligt ansluten och finns i flera dimensioner, parallella liv och universum, i andra galaxer samtidigt!
Själen är inte bunden av den fysiska formen och ni kan utnyttja själens högre frekvensband när som helst och sedan tona in i andra dimensioner och Super medvetande energifält vid alla tidpunkter.
Er själ är inte bunden till någonting. Den kan därför röra sig in i de oändliga kosmiska utrymmena för alla existenser, när ni kommer ihåg hur den ställs in.
Det är som när ni vill byta TV-kanaler – några kanaler kan ni bara komma åt med rätt satellitinställningar och teknik. Till exempel kan betalkanalerna förbjuda er från att använda deras anslutningar och andra institutioner kan också ha säkerhetssystem på plats, så att persona non-grata inte kan få tillgång till dessa.
Samma grundläggande principer gäller för Super medvetandets Energi Fält som hålls i de kollektiva 12 Central Solarna och deras likar.
Det har också sina egna säkerhetssystem på plats, mekanismer som hindrar någon från att komma åt dem dels för de som inte har rätt avsikt eller rätt avkodningssystem.
Det finns platser på planeten Jorden där samma Energi Områden har noggrant dolts och tillgång har nekats för människor under miljarder år, tills de slutligen kan börja använda dem, med rätt nycklar och koder. Men dessa är så noga programmerade och därför intrikat kodade att endast de som rätt SJÄLS INTEGRITET och RENA  AVSIKTER någonsin kommer att kunna få tillgång till dem vid denna tidpunkt.
Den springande punkten ligger i mänskligheten och dess oförmåga att hålla sin egen integritet, sanning och högre medvetandetillstånd, utan i något skede tillgripa självförstörelse och med den sedan sjunka in i havet av glömska. Den största lärdomen att bemästra för den kollektiva mänskligheten är LAGEN OM MAKT OCH ANSVAR. Användningen av makt, med integritet och inom ramen av kosmiska lagar – aldrig förstöra, aldrig använda mot varandra, utan alltid använda dem för största nytta för alla och för att utveckla det, som redan finns på andra ställen i kosmos.
Under de senaste veckorna och månaderna har jag ibland upplevt att ragla hit och dit. Jag har stadigt förberett mig för detta massiva energiarbete sedan 2004, när jag gick igenom en total död av mitt gamla jag, vilket kulminerade 2008 när jag slutligen tog mod till mig att lyssna på samtalet och att låta min gamla Eva upplösas och själv renas, fräschas upp och systematiskt uppgraderas för detta arbete.
Jag blev tvungen att släppa allt regriditet/restriktivt tänkande, trossystem och alla idéer om vad jag trodde var fysiskt och vad jag trodde var inte fysiskt. Jag blev bokstavligen ofta tvungen att upplösas och tillåta mig att upplösas helt – innan jag kunde få tillgång till vad jag skulle återupptäcka och sedan låta mig komma ihåg hur man ”läser” vad jag var tvungen att ”läsa” och komma ihåg att göra.
Systematiskt började jag att lära mig att utnyttja dessa energifält och sedan också att arbete med dem vilket jag förväntades göra. Jag hade inga kartor att gå till, för de så kallade leylinjerna och de så kallade REGLER (rutnätet som även armén, marinen, flygvapnet är medvetna om).
Jag var tvungen att helt förbereda mig för något så gammalt, så hög teknologiskt, inget futuristiskt, att det tog andan ur mig och mitt sinne snurrade. Jag kunde inte förstå detta med bara mitt sinne – jag var tvungen att förstå det med min själ som är ansluten till mitt hjärta, min inre vetskap.
Men med allt detta, blev jag tvungen att göra det inre arbetet. Jag var tvungen att skala av lager efter lager efter lager, för om jag inte hade låtit mig bli uppfunnen på nytt, återfödas, kunde jag inte ha gjort detta arbete.
Det har varit en enormt ödmjuka resa för mig, en resa som jag systematiskt har spelat in och kulminerar i min bok som nu redigeras, ”Varför jag föddes i Afrika – den icke berättade och oinspelade sanna historien om den första civilisation någonsin på jorden, kristall pyramiderna och pyramid näten och Jordens Åsk Ledare”.
Ja, jag är ödmjuk intill själva kärnan av min varelse, för vad jag upplevt går bortom ord, bortom uttryck eftersom jag ofta upplevt en sådan varats oändlighet och teknologi, själs expansion, som jag kämpar för att hitta det mänskliga språket att börja uttrycka.
Det mänskliga språket, gavs endast till mänskligheten EFTER FALLET, för dessförinnan hade vi ingen användning för språket, för vi kommunicerade telepatiskt.
Det är också därför vi inte kommer att finna vår historia registrerad på lertavlor och inte heller i hieroglyfer eller i liknande mycket primitiva form – för att skriva är primitivt.
Det fanns långt mer avancerade sätt att spela in, som går långt utöver även våra IT-förmågor och våra egna inspelnings förmågor. Det är så högteknologiskt att vi bara kommer att kunna återfå denna kompetens inom de närmaste tusen åren när New Golden Age slutligen blir uppenbar.
Jag stod ofta med tårarna rinnande nedför kinderna, att ha upplevt något så obeskrivligt och med vetskap om att jag inte kunde berätta vad jag just upplevt för någon annan människa. Jag visste – främst därför att de inte skulle förstå oändligheten i detta och VETANDETS djup.
Ändå är det nu dags för min berättelse måste bli offentlig och för mänsklighetens förståelse av gryningen att vi står på tröskeln till att återvända till den kosmiska medborgarskapets fålla.
Jag tackar rikligt Lejon människorna, De Forntida, mina kosmiska hjälpare och de som hör till dessa, den gudomliga (som jag inte kan fungera eller leva eller andas utan) och de som stod bredvid mig i denna tid, även om de inte kunde förstå vad som hände med mig, och varför.
Allt jag kan säga är att jag inte skulle kunna göra mina Själs Läsningar, om jag inte hade gjort denna resa. Sedan dess har denna gåva hjälpt mig att betala för resor, som jag måste göra för att skriva och spela in detta. Detta formar delar av min högsta service till mänskligheten och jag är oändligt tacksam för att jag kan hjälpa själar på detta sätt genom mitt skrivande och undervisning på en daglig basis för en globalt utökad publik.
Ingenting i livet sker utan kostnad – men oavsett denna kostnad är det få människor som ens vet eller förstår, jag skulle inte ha förändrat en enda bit av resan och jag är tacksam för att min själ erbjöd sig att komma och göra detta frivilliga arbete och jag är tacksam att oavsett hur mycket jag ifrågasattes och hur hård och svår resan än blev, inte heller hur svåra initieringar och tester blev, jag gav aldrig upp och att jag nu kan ge mänskligheten en gåva med denna bok, kunskapen och denna högre kosmiska förståelse för energifält.
Här står jag – jag kan inte göra annat än att tjäna med allt som JAG ÄR.
( Judith Kusel )

Du gillar kanske också...