Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 11 mars

Judas-Iscariot

Judas Iskariot

Fredag 11 mars 2016

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas Iskariot och jag hälsar Er alla från ovan. Idag skiner solen på Er alla och vi hälsar Er med den nya tidens melodi. Melodin har en ljus och vacker ton som kan slå an och vibrera i allas hjärtan. Glädjen föds i människornas hjärtan och sprider sig långsamt bland massorna. Även de fattigaste kan känna hopp och tillförsikt nu. Deras tillvaro förbättras nu avsevärt med hjälp av fonder och ny teknologi. Det sjunger av glädje när vi ser och känner deras tacksamhet. Det kommer djupt från hjärtat och de små barnen har börjat få gnistor i sina ögon av hopp och tillit till mänskligheten. Tacksamheten är stor häruppe över att ni har hållt uppe ljusets fackla även då det sett lite mörkt ut. Nu kan ni skörda det ni sått i form av många människors tacksamhet och glädje. Denna glädje faller ju även tillbaka till Er då vi alla är ”ett” och bygger upp den här jorden tillsammans.

Glädjen sprider sig så att säga och så gör förändringarna också. Allt handlar om balans. Det ena måste balansera det andra innan något nytt kan ske. Var förvissade om att många saker är på gång på vår jord även om alla inte kan se dem än. Uppvaknandets tid har börjat och det är tusentals som vaknar upp för varje dag nu, som förstår vad det är som händer med världen. Er värld som förändras från sovande till vaket tillstånd. Det är som om den sträcker på sig och undrar lite vad som har hänt och hur det kunde hända. Allt det här kommer ni att få svar på vid ett tillfälle som är lämpligt. Nu måste energin gå till de nödvändigaste förändringarna på jorden så att alla kan leva och ha det bra. Alla ska kunna få vad de behöver utan att behöva strida för den sista droppen av vattnet eller brödet. Det finns mer än nog till alla.

Lita till dig själv och din intuition och allt finns där för dig. Gå inom .. gå inom .. gå inom du har svaren där. Det är viktigt att du har kontakt med ditt hjärta, för att kunna följa den väg du valt. Den blir rakare och enklare om du följer den. Lyssna till de små viskningarna och var inte rädd för att gå en annan väg. Den vägen är kanske lättare och enklare att gå när du väl vågar går där. Det är tilliten till dig själv och dina guider som avgör dina beslut idag. Vi hjälper er på det bästa och lindrigaste sättet. Men det är din väg in i ljuset som vi följer. Den vägen finns i ditt hjärta. Be gärna om hjälp för att lyssna om du behöver det. Vi finns där och hjälper dig. I dina stilla stunder kan du höra oss. Vi väntar på dig, vi är mycket tålmodiga och ser varje försök från din sida som en seger. Varje nytt försök leder dig närmare målet. Ditt eget mål mina kära. De mål du hade när du bestämde dig för att återfödas på denna jord. Du är en modig själ och kommer att hitta hem till slut.

Med stor kärlek till Er alla önskar jag Er en rak och ljus resa hem.

Judas

Du gillar kanske också...