Olof Palme via Inger Noren, 23 juli, 2020

 

Olof Palme via Inger Noren, 23 juli 2020

 

Det jag skulle vilja är att endast lämna en hälsning som vänder sig till alla i Sverige och min familj. Jag är oerhört tacksam att jag får denna möjlighet.

När jag avled var det ett väldigt turbulent klimat i den politiska världen. Hotbilden mot min familj var stor och väldigt många människor litade inte på de styrande i landet. Jag vet att jag provocerade många med mina synpunkter men jag var även en god lyssnare. Jag mindes alla synpunkter från de som ville ha min åsikt och jag respekterade allas åsikter även om jag inte alltid tyckte att det stämde. Jag försökte verkligen att få vårt fantastiska land Sverige att bli ett land med lika rättigheter, oavsett vilken klass i samhället man tillhörde. Det är fortfarande ett land där människor har möjlighet att säga sin mening och alla har rätt till sin tillvaro i Sverige oavsett var man kommer ifrån. Mycket är bra, men mycket kan göras bättre.

När jag dog blev det en väldigt stor uppståndelse i världen och lilla Sverige var på kartan över hela världen. Det har varit många turer i arbetet avseende min död, men det är dags att släppa alla misstankar på vem eller vilka som orsakade min död. Om inte annat för att skona min familj.

Jag har försonats med att min död blev så dramatisk och jag mår fantastiskt bra på denna station som faktiskt blev ett riktigt äventyr att komma till. Alla hamnar vi på stationer som motsvarar vår medvetenhet som kan vara olika för oss alla. Vad som däremot är lika för alla på alla stationer är kärleken, allt är kärlek. Glöm inte det.

Jag vill att mina söner med familjer ska veta att jag är oerhört stolt över dem. Att jag alltid är med dem och följer dem i deras liv. Jag älskar er alla så oerhört mycket.

Er Olof Palme

 

 

Stort tack …. I kärlek jag tjänar …. JAG ÄR

 

 

 

Du gillar kanske också...