One Who Serves – En som Tjänar via James McConnell,10 september, 2017

One Who Serves – En som Tjänar

via James McConnell

10 september, 2017

Om Mani Padme Hum. Om Mani Padme Hum, Om, Om. Hälsningar till er! En Som Tjänar här med er för att göra allt jag kan för att hjälpa er och stå till er tjänst. Och var medvetna om att ni är de ni är och ni är till stor hjälp för oss.

Det måste ni vara medvetna om. Vi kan inte göra detta utan er. Vi behöver era armar, era händer, era ögon, era öron, allt detta. Vi behöver er precis såsom ni tror att ni behöver oss. Ni behöver oss egentligen inte, men ni tror det så därför finns vi här, förstår ni.

Men om ni djupt inombords visste att ni har all makt inom er, så har ni all förmåga att föreställa och visualisera och skapa och ständigt manifestera precis där inom er. Det är nästan som om ni har dessa röda skor på er och allt ni behöver göra är att närsomhelst bara klicka med dem. Det är allt. Det är så uttalat i filmen som ni hade om Trollkarlen från Oz, bara att veta att ni har den makten, ni har ständigt haft den makten att ta er hemåt.

Och vi vet att många av er är trötta och har fått nog av denna nonsens här och illusionen här och dessa programmeringar och många av er vill åka hem. Och vet ni vad? Vi vill att ni ska komma hem. Vi vill vara här tillsammans med er, men det finns fortfarande en del arbete som ni behöver utföra. Detta är vad ni kom hit för att göra.

Såsom Ashtar har sagt: Nu är tiden inne! Nu är det dags! Nu är det er tid och ert ögonblick att resa er upp och göra allt ni kan, på alla sätt som ni finner att ni förmår göra, att sträcka er ut och hjälpa till, att veta att ni har kraften inom er och alltid har haft kraften inom er, för att göra förändringarna på planeten. Såsom Gandhi sade, så är ni förändringen, eller om ni vill ha en förändring i världen så ska ni vara denna förändring i världen. Förstår ni? Ni är förändringen. Ni är de som skapar detta och ni är de som kommer att ta detta framåt.

 

 

http://www.ancientawakenings.org/index.php/channelings/

 

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...