Sananda och OWS via James McConnell och Shosanna, 13 februari 2022

 

 

Sananda och “En Som Tjänar”, OWS via James McConnell och Shosanna 13 februari 2022

SANANDA (Kanaliserad av James McConnell)

Jag är Sananda. Jag kommer för att vara med er vid denna tid, i dessa ögonblick under denna stora transformation som sker, den stora övergången som får fler och fler människor över hela planeten att vakna upp. De håller på att vakna.

Fler och fler upplever att de blir bekymrade, blir desillusionerade av det liv de alltid levt. Fler och fler inser att det är dags att ta sig ur den illusionen. Och många inser att det är en illusion nu. De ser alla dessa saker som de hade kommit att tro var sanna, och inser nu att de inte är det. Man har ljugit för dem. Precis som många av er, alla ni, också kommit till den förståelsen. Ni har blivit utsatta för lögner under större delen av ert liv. Men nu ser ni igenom slöjan.

Slöjan som bara finns där på grund av er programmering. Men när programmeringen väl har lyfts, när ni väl har gått bortom den och släppt det som håller er fast i den, då upphör slöjan att existera en gång för alla. Slöjan finns bara där om ni tror att den finns. Mörker, rädsla finns bara om ni tror att det finns. Det finns inte.

Det finns inte någon som helst anledning att vara rädd. När ni helt inser det så öppnar sig en helt ny vy för er. En syn som är bortom era vildaste drömmar, er vildaste fantasi. Vi vet att ni alla har stor fantasi. Ser ni ännu inte fullt ut att det är möjligt? Många av er sitter fortfarande fast i geggan av programmeringen som ni har haft under många, många liv, och den skapar många mönster som håller er fast och har hållit er fast.

Det är nu dags att släppa taget om dessa mönster och program, och släppa taget om karman. För karman finns där bara om ni uppfattar det så. Precis som programmet.

Det är dags att flytta ur allt detta. För ni gör er alla redo nu, gör er redo att nå ut till fler och fler människor. För er tid kommer. Det ni har hört kom från alla desillusionerade människor över hela planeten. Börja inse hur mycket de har ljugit för er. Och när det händer, när det sker, kommer ni, de av er, Vägvisarna, Sanningssägarna, Ljusbringarna, att vara redo och i position att föra ljuset till dem, för att öppna upp dörrar bortom illusionen av separation. Det är nära den tid då fler och fler av er är villiga och redo att gå in i ert uppdrag mer och mer fullständigt. Ni har varit förberedda. Ni har acklimatiserats till dessa energier, och fortsätter att acklimatisera er till energierna som kommer in till planeten.

Men vet att så många över hela planeten inte har kunnat vänja sig vid energierna så som ni har. De kämpar fortfarande. Kämpar sig genom mörkret, söker efter ljuset. Ni, mina vänner, är det ljuset.

All min frid och kärlek till er alla. Ni måste fortsätta att röra er utanför er komfortzon. Var ni än har möjlighet, sträck ut handen och rör vid någon med ert ljus.

 

EN SOM TJÄNAR (Kanaliserad av James McConnell)

Om, mani, padme, hum; om, mani, padme, hum; hum, hum. Hälsningar till er!

En Som Tjänar här, och vi är redo att fortsätta att hjälpa er på alla sätt vi kan. Att stå till tjänst på alla sätt vi kan. Och det är såklart vad ni är här för att göra också. Att stå till tjänst mer och mer.

Ni rör er alla bort från en känsla av Egennytta, till mer och mer av att Tjäna andra. Vi vet att det kan bli en svår omställning. Och det är precis vad detta är: en stor omställning. Och detta stora uppvaknande fortsätter att gå framåt. Och det sker ett stort uppvaknande.

Och ni är på vippen, så att säga, till denna stora förändring, och ni kan se det från er synvinkel, från er utsiktspunkt, ni kan se och delta direkt i denna fantastiska show som pågår här.

Och om man ser det som en show, eller en film, som vi har sagt många gånger, är det lättare att hantera förändringarna när de kommer. Och de kommer snabbt och rasande nu. Så låt bara processen fortsätta. Men vet att ni är en stor del av den.

Vi är redo för era frågor om ni har några. Ingen Shoshanna den här gången. Det är bara vi, En Som Tjänar här. Men vi kommer att göra vårt bästa för att svara på era frågor om ni har några.

Gäst: Jag har en fråga.

OWS: Ja?

Gäst: Förra veckan firade vi min frus födelsedag, och hela familjen var där. Vi hade födelsedagskalas med hela den stora familjen, och jag sitter där och pratar med min dotter. De tror inte på Galaktiker så vitt jag vet, eller något åt det hållet. Sedan hör jag plötsligt min dotter säga: ”Jag hör vad folk tänker.” Det fick verkligen min uppmärksamhet, för en total minnesbild är samma sak. Och jag tittade på henne och  frågade: ”Hörde du deras tankar och att det lät som om de pratade, men såg att deras läppar inte rörde sig?” Hon sa: ”Ja, precis.” Och sedan sa ett av mina barnbarn (hennes dotter) ”Jag också.” Då sa det andra barnbarnet: ”Jag kan inte det, men jag ser saker innan de händer.” Vilket får mig att fråga: utvecklas själsfamiljer tillsammans?

OWS: Helt klart. Ni upplever den stora förändringen som vi talar om här, eftersom fler och fler människor inser och kommer att fortsätta att inse sina gåvor, som de alltid har haft, men inte varit medvetna om.

På grund av förändringen i vibration så öppnas många, många fler upp för dessa gåvor. Och de börjar bli redo att kunna arbeta med dem. Ni kommer att se detta hända mer och mer över hela planeten, speciellt med de yngre som kommer in. För de är inte lika inneslutna i programmeringen som vissa av den äldre generationen är. Nu är det inte sagt att de av er som är en del av den äldre generationen här, inte också kommer att uppleva dessa stora gåvor när de kommer till er, eftersom ni rör er in i de högre vibrationerna och håller er kvar i dem längre och längre. Och när ni gör det, öppnar det upp för alla dessa ”andens gåvor”, kommer vi att säga här. Så var redo för det. Det kommer.

Gäst: Kan jag ställa en snabb fråga till bara, riktigt snabbt?

OWS: Ja?

Gäst: Jag upptäcker mycket sådant när jag drömmer, men jag använder telekinesi för att göra saker. För några nätter sedan drömde jag att jag bara rörde vid människor och inte healade dem över tid som man kan göra med Reiki. De healades omedelbart. Jag vet att vi lär oss i sömnen, medan vi sover, ni vet. Tränar vi på saker också?

OWS: Då du sover? Ja. Du har upplevelser i sömnen bortom ditt medvetna vetande själv, som har tillgång till ditt multidimensionella själv. Så ja, du arbetar definitivt då du sover. Och så småningom kommer du mer och mer att börja komma ihåg mer av dessa upplevelser också.

Gäst: Åh, okej. Tack.

OWS: Ja. Finns det några andra frågor här?

Gäst: Ja, jag har en fråga.

OWS: Ja?

Gäst: En varm natt för åratal sedan, hade jag lite orolig mage. Jag somnade direkt. Någon gång under natten kände jag en våg av energi som kom från mitt hjärta, gled ut i två grenar och sammanstrålade brännande het längst nere i min ryggrad, sedan snirklade den iväg igen längs mina ben och sammanstrålade i fotsulorna, brännande het igen. Det höll på ett tag. Jag kan inte säga hur länge. Min fråga är, vad hände med mig den natten?

OWS: Det som hände är exakt det vi sade till James att ge dig e-postmeddelandet när han svarade på detta. Ditt Kundalini-uttryck öppnade sig här och du fick hettan av den Kundalini som steg inom dig. Det är livskraften inom dig som stiger. Och du upplevde en del av det. Inte hela Kundalini-stigningen, men en del av den. Så var glad! Var tacksam för att du hade denna upplevelse.

Och många, många fler av er kommer att få dessa upplevelser när ni fortsätter att hålla er kvar längre och längre i dessa vibrationsfrekvenser, och ert medvetande fortsätter att stiga tillsammans med det. Var redo, det händer nu.

Svarar detta på din fråga?

Gäst: Det gör det. Tack.

OWS: Finns det andra frågor här? Ingen mer? Då vet vi att det finns e-postfrågor.

Gäst: Ja. Nr 1: Vad är anledningen till att så många Hollywood-kändisar säljer sina lyxiga hem nu?

OWS: För att de ser vad som skrivs. De vet att deras tid som kändisar, många av dem, närmar sig sitt slut. För det kommer inte att kunna finnas sådana som har i era tider framöver, eftersom omvandlingen fortsätter att ske i denna övergång. Så era kändisar upptäcker att de måste förändras med tiden nu.

Många av dem har dock också varit tvungna att ge upp sina stora uttryck för medvetandet de har, när det gäller att ha mer än andra, när det gäller de där stora herrgårdarna och så. De måste avstå från detta, eftersom några faktiskt har arresterats och satts i husarrest, och den här typen av saker.

Ni kommer att lägga märke till att fler och fler kändisar inte kan göra det de alltid har gjort, eftersom de inte är tillgängliga för att göra det längre. Bara se det. Det här håller på att förändras. Du ser snarare mer nya Hollywood-kändisar komma fram, än de gamla, mer och mer här. Det är allt vi kan säga om det. Vi kan inte vara specifika om några speciella.

Gäst: Okej, tack, och nr 2: Hur kommer det sig att galaktikerna använder vapen för att besegra de mörka krafterna?

OWS: När du tänker på de vapen de använder så är det inte sådana vapen som ni känner till. De använder de styrkor som finns tillgängliga för att besegra de mörka. Men de gör det inte för att döda och sådana saker, som era styrkor gör här på denna planet.

De använder sådant som kan stöta bort mörkret. Så det är mest det de gör. De stöter bort dem. Men när de stöter bort dem så skickar de ut kärlek till dem, men om de mörka krafterna inte accepterar den kärleken, så kan det vara mycket skadligt för deras hälsa. Det är allt vi kan säga här. Det är inte sådana vapen som du tänker på. Det handlar mer om defensiva vapen.

Även om det finns de styrkor som använder dessa för att eliminera, för att förstöra i många avseenden, det som ni kallar de ”djupa underjordiska militärbaserna.” De håller på att elimineras. Många har eliminerats, och många kommer fortfarande att elimineras.

Okej, då är vi klara för denna gång, och vi är redo att släppa kanalen.

Vi kommer att säga, bara fortsätt röra er fritt. Låt det flöda genom denna transformation som ni alla går igenom. För det är en stor förvandling ni alla upplever. Och ju mer ni kan släppa programmeringen som håller fast er och binder er till denna illusion av separation, desto lättare blir flödet när ni fortsätter att röra er här på er resa.

Shanti. Frid vare med er.

Kanaliserad av James McConnell

 

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...