Operation Disclosure GCR/RV Intel Alert 2 april 2018

Operation Disclosure GCR/RV Intel Alert 2 april 2018

Per Staffan 2 april 2018

Operation Disclosure GCR/RV Intel Alert 2 april 2018

Operation Disclosure
https://operationdisclosure.blogspot.com/

RV / INTELLIGENCE ALERT – 2 april 2018

Efter Alliansens senaste rörelser för fred på Koreahalvön, trängs Kabalen för att finna en annan geopolitisk anledning att starta Tredje Världskriget.

Ett nytt Världskrig är det enda sättet som Kabalen kan fördröja det oundvikliga på. Lyckligtvis kommer det aldrig att ske, inte under Alliansens vakt.

Mänskligheten gavs 13 000 år efter människans fall (som också var Atlantis fall) för att nå Kristusmedvetande igen. Detta tar vanligtvis 100 000 år för en art.

De Uppstigna Mästarna, som var Atlantis ledare, hade till uppgift att förstärka denna process under de 13 000 åren. Sumererna besökte dem och utbildade dem om stjärnorna. Detta gav mänskligheten ett lyft.

Yeshua Ben Yosef var en reinkarnerad Uppstigen Mästare, hans mål var att påminna människor om kärlek och andlighet vid en tidpunkt då vi var väldigt vänsterhjärnade och barbariska. Detta var ytterligare ett steg mot mänsklighetens uppstigning.

Smaragdstavlorna som hittades i Giza-pyramiderna skapades av de Uppstigna Mästarna och de förklarar hela vår historia som går tillbaka till Lemurien. Syftet med dessa tavlor är att ge mänskligheten ytterligare ett lyft. Tyvärr blev sannheten hos dessa tavlor förvrängd av Kabalen.

Kabalen har försökt att fördröja detta genom krig, förstörelse, fattigdom och lögner. Trots det har deras försök misslyckats. Mänskligheten förblir på väg och vi närmar oss mållinjen 13 000 år.

Händelsen är nästa steg som också kommer att markera slutet på Kabalen. Det här är det sista lyftet ungefär två decennier före Kristusmedvetandehändelsen som kommer att utlösas av solblixtar.

Händelsen, som ni känner den, börjar med RV/GCR och GESARA

Kabalen kan inte fördröja den oundvikliga planen som de Uppstigna Mästarna har till uppgift att genomföra.

Aktiemarknaden visar tecken på korrigering som förväntat. Den korrigerar till dess sanna värden baserat på det nya finansiella systemet.

Denna månad, april, anses vara den månad där alla nödvändiga ändringar är slutförda för att övergångshändelsen skall inträffa.

RV-tidsfrisläppningsprotokollen ska slutföras när som helst vilket kommer att utlösa publiceringen av 800-nummer.

Vi har alla fått privilegiet att titta på den största showen på Jorden med platser på främre raden.

Så luta er tillbaka och njut av föreställningen.

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...