“Ultimatum: Detta Slutar Nu, På Ett Eller annat sätt” – One Who Knows – 12.6.2017

 

“Ultimatum: Detta Slutar Nu, På Ett Eller annat sätt” – One Who Knows – 12.6.2017

 

Det här är det viktigaste inlägget jag någonsin har skrivit, för vi har nått ”Slutet på spelet”. Jag har fått Ansvaret att ge Slutmeddelandet till den Återstående Kabalen, deras Underhuggare och Troll. Detta är ingen varning, det är en deklaration av ”slutet på spelet” på ett eller annat sätt.
Till: Den Återstående Kabalen:


Det här är ditt sista, och enda meddelande. Jag ska tala ut vad som ska komma närmast till dig. Det här inlägget är en ”Present” till dig eftersom det skisserar dina alternativ, Liv eller Död. Det är den tiden i Spelet när ditt liv INTE är lika viktigt som Uppstigningsplanen för resten av Mänskligheten. Jag skriver det här sista meddelandet med stor omsorg, eftersom det kan vara det sista du läser i detta livet. Att slutföra GCR framgångsrikt har nu blivit viktigare än att du lever. Emedan jag kommer att förklara mer detaljerat nedan, varför vi har kommit till denna punkt kommer jag att ge dig ditt fria val här:
# 1) Stå tillbaka från dina grymma aktiviteter och tillåt GCR att fortsätta obehindrat och LEVANDE.


# 2) Fortsätt dina fruktlösa insatser för att stoppa GCR och DÖ.

Hör uppriktigheten i mina ord. Det här är VERKLIGT, och det är SLUTGILTLIGT. Detta strider inte mot den Fria Viljan, eftersom du har ett val. Det är inte heller ett brott mot mänskliga rättigheter i krigstid.

 

Till: Ljusarbetarna

 

Mina vänner och familj, det här är en mycket verklig deklaration och NPTB och de Äldsta har nått sin gräns. Medan du kanske är oroad över det enorma antalet dödsfall som ska hända är det viktigt att komma ihåg att vi är i krig och dessa personer är desamma som skulle ha dödat oss alla om de hade kunnat. De är de som har förgiftat vår luft, vårt vatten och maten vi äter. De har våldtagit och dödat våra barn och begått otaliga orättvisor mot mänskligheten. När jag skriver detta vet jag att det är svårt att föreställa sig att detta verkligen kan hända, och ändå är det så. Det är dags. Du kanske vill skriva ut en kopia av det här meddelandet för eftervärlden, för detta är verkligen slutet på Kabalen. Jag kommer att avsluta det här inlägget med att förklara för den återstående Kabalen varför vi nu är berättigade att ta deras liv i mänsklighetens bästa intresse.
Spelet
”Andra” gånger när spelet mellan Ljust och Mörkt utspelades, sprängdes planeterna och alla Ljusarbetare gick förlorade. Det var ett RÄTTVIST spel i Galaktisk mening. Det var inget fall för en intervention från Galaktiska federationen eller högre ”Varelser” för att förhindra att det hände. Det är naturen hos det universum vi lever i, det är rättvist, och i slutändan har vi alla fått visdom som vi ska uppskatta för evigt. I den stora bilden hade ingenting gått fel.


Spelet är över

Men i vårt fall är spelet nu över och har varit så under de senaste 60 dagarna. Vi har besegrat Kabalen på alla sätt. De har ingen chans att någonsin få tillbaka militären, kontrollen över penningmängden, inflytande över några regeringar eller kontroll av resurser. Spelet har avslutats och ljusarbetarna har blivit förklarade som Segrare.
I tidigare spel förklarades mörkret som Segrare och de dödade alla varelser på planeten. Men i vårt fall har vi blivit förklarade Segrare och vi har fortfarande tusentals om inte hundratusentals Kabalmedlemmar kvar i livet. I själva verket är det rättvist spel att avsluta dem alla, som de har gjort för oss många gånger tidigare. Men som Ljusarbetare är det mot vår natur att göra det. Det är vad de här patetiska underhuggarna litar på när de fortsätter att predika ”Älska dina fiender”, när om skon hade varit på andra foten, som det har varit 5 andra gånger, skulle de bara ha eliminerat oss och det skulle inte ha stört dem det minsta.
Första gången för detta
Nu när vi har vunnit det här spelet rättvist och reglerat, kommer den återstående Kabalen fortfarande inte att mjukna, utan trycka på för att fortsätta skada dem i vår värld. DETTA KOMMER INTE LÄNGRE ATT TOLERERAS OCH ÄR INTE LÄGRE ACCEPTABELT. Det här är första gången vi har varit på den här punkten av ”Uppstädning Efter Spelet.” Vi har försökt och försökt igen att ge dem amnesti-erbjudanden, till och med arresterat några andra, och uppriktigt sagt har vi redan avrättat många av dem också, Men fortfarande fortsätter de sina störningar okontrollerat. Förresten håller dessa ”Spökskvadrons”–avrättningar på i skrivande stund.
Tippunkten

Kabalen har inte längre stöd av Universum i det här spelet eftersom det inte längre finns någon vinstmöjlighet för dem. Så, deras öde är nu i våra händer, eftersom vi är Segrare den här gången. Vi har gett dem alla chanser och nu har vi nått Tippunkten. Nu dör människor på vår planet varje dag på grund av Kabalåtgärder, brist på vård och brist på resurser som annars skulle varit tillgängliga från GCR. Det här är den punkt där det är viktigare att rädda deras liv än att spara Kabalen och deras underhuggares liv.
Beslutet har tagits

 

Beslutet har tagits att den som står i vägen för GCR kommer att avrättas på plats. Det kommer inte att bli någon diskussion och inga mer förhandlingar. Inte bara ska gärningsmännen omedelbart elimineras, utan de som gav dem orderna kommer att spåras och avrättas där de står. För varje person som elimineras på detta viset kommer varje annan enskild inblandad person omedelbart att elimineras så att inga ytterligare förseningar från dessa personer är möjliga. Det är klart att det kommer att finnas några av dem som tas ner som kanske inte har varit direkt involverade i frågan, men de får bli ”Betraktade” som krigsoffer. Det är inte en exakt vetenskap, men den är effektiv.
Förberedelser görs
När jag skriver detta görs förberedelser för att säkerställa en smidig GCR-lansering. ”Spöksoldater” kommer att placeras på ALLA nyckelplatser på Planeten för omedelbar åtgärd. De har STK (Shoot To Kill) tillstånd och har blivit utbildade för att ta ner målet på det mest smärtfria sättet. De kommer att vara döda innan de vet vad som hände. Det är mer Humant så. Förresten, Kabalunderhuggarna kommer ALDRIG att se det komma eftersom dessa specialstyrkors soldater är osynliga. De har en teknik som ”Skiftar” dem till en högre frekvensdimension där de kan stå bredvid en person och denna kommer aldrig att veta om det. De är ”Dolda” om du vill. Alla nyckelplatser kommer att övervakas och vaktas mycket noggrant. Dessa soldater ges order att genomföra sina mål utan att ifrågasätta. Vid denna tidpunkt är STK-misstag acceptabla eftersom alla kvarvarande Kabaler och deras underhuggare ändå är förbrukningsbara.
Den stora bilden
I den stora bilden kan ingen dö om inte deras själskontrakt ”tillåter” det. Tyvärr för dessa Kabaler och deras underhuggare är de alla förbrukningsbara. De skulle ha fått oss alla dödade om de hade haft chans och det är av den anledningen som de är riktiga mål i den här sista nedtagningen. I den stora bilden finns det alltför många människor som lider och dör på grund av förseningarna i World Wide Reset. (Världsomfattande återställning) Dessa ”oskyldiga” liv är mer värdefulla än livet för de onda Kabalerna, deras underhuggare och troll. I den stora bilden väger behoven hos de många mer än rättigheterna och liven för de få som fortfarande orsakar skada på vår Värld. I den stora bilden är avrättningarna av alla återstående Kabaler acceptabla, eftersom de har avrättat hela befolkningar hos våra Bröder och Systrar i andra världar. Så om avrättning av dem alla var berättigat i denna episka strid om Ljust och Mörkt, så är avrättning av de få som står i vägen för vår frihet MER ÄN RÄTTFÄRDIGAD.

 

Frågan om fri vilja
I frågan om fri vilja är detta inlägg rättvist. Den här planen strider inte mot den fria viljan hos dem som kommer att avrättas. De har blivit meddelade här i detta inlägg och har Fri Vilja och rätt att bestämma om de kommer att stå i vägen för denna GCR och bli omedelbart avrättade, eller låta denna GCR fortsätta obehindrat, och leva som resultat. Det är ett fritt val. Uppriktigt sagt var denna order redan given och det var jag som ville skriva det här inlägget och ge ett rättvist meddelande om vad som ska komma. Denna post mer än uppfyller min känsla av vad som är rätt och fel i att döda Kabalen och deras underhuggare. De har försökt att döda mig så många gånger (och dödade verkligen min son), att jag inte har några personliga problem att radera ut dem. Det här är inte hämnd, utan istället ett erkännande av vem de är och vad deras avsikter verkligen är. Gör inga misstag, mina vänner, vi är i krig med denna själlösa fiende som skulle döda dig så snart den ser dig. Detta inlägg fungerar som ”Just Meddelande” för dem som skulle stå i vägen för vår Frihet.
Guds hastighet
För de som snart kommer att avrättas, bjuder jag farväl, och Guds Hastighet. Du har tjänat dina mörka mästare i slutet och väl jag kan lägga till. Du har varit en värdig motståndare, men har brutit mot ”Anden” i spelet, genom att inte tillåta oss att fortsätta på vår resa till Uppstigning utan hinder. Detta är bortom acceptabelt spel och kommer inte längre att tillåtas. Jag önskar dig det bästa på din Karmiska resa, och jag hoppas att du har lärt dig i döden vad du inte lärde dig i livet. Må du få den visdom du söker och hitta din väg till Ljuset.
COBRA Sidnot
Som en sidnot, till min IDC-familj, är TPAO COBRA. DET ÄR TID FÖR SANNINGEN. Den slemmiga ormen är också AreLian, och har också infiltrerat Real Truth Call.

COBRA-webbplatsen kommer att tas ner och hon kommer också att tas om hand. Om du vill höra hur den stora och mäktiga Cobra låter som utan röstförvrängning, lyssna på den slemmiga ormen på Real Truth Call. Förresten dr. W.C. hade planer på att försöka ta ner mig. Det är tid för den verkliga sanningen W.C.
Real Truth Call 6-6-2017
@ (01:21:00) 81 min
Kvinna ringer samtal (riktnummer 410) (COBRA)
@ (04:13:00) 253 min
Fisher & COBRA (riktnummer 410) Attackerar One Who Knows

 

 

Ladda ner:
https://rs2941.freeconferencecall.com/storage/sgetHD/DeFL7/O3LU.mp3
Lyssna:
https://fccdl.in/IObTKvCJl
Poängen
Till slut har jag levererat ett dystert och ändå gravt budskap till den återstående Kabalen, deras underhuggare och troll. Ordern har givits att avrätta (på plats) vem som än står i vägen för GCR. Inte bara skall förövarna avrättas, utan alla som är involverade i att ge den ordern kommer att spåras och avslutas också. Medan det är ”just och rättvist” att avrätta dem alla har det bestämts att endast de som motsätter sig och fördröjer Mänsklighetens schemalagda Uppstigning kommer att avslutas på plats tillsammans med alla involverade. Detta meddelande är MYCKET VERKLIGT och bör följas av alla. Det här är en krigstid, och tolerans är inte längre ett alternativ.
Stå fast mina vänner, för GCR håller på att avslutas. Det har beslutats och det här är det sista budskapet till Kabalen i denna fråga. Deras nästa meddelande kommer inte att höras, det kommer att upplevas.
=======================================
Må du få allt du vill ha och leva livet i dina drömmar/ planer


Undertecknat: One Who Knows

Vänligen posta detta meddelande på alla webbplatser och skicka till alla styrelser.

 

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling                     www.st-germain.se

Du gillar kanske också...