Den Galaktiska Ljusfederationen via Sheldan Nidle, 3 april 2018

Den Galaktiska Ljusfederationen via Sheldan Nidle, 3 april 2018

Per Staffan 3 april 2018

Selamat Jalwa! Vi är glada över att informera er om att det finns en strategi som vi, den Galaktiska Federationen, har genomfört ganska framgångsrikt. Kabalen, som arrogant trodde att ingen skulle kunna besegra dem och var ovilliga eller oförmögna att förändra hur de fungerar, har hängt fast vid makten med all sin kraft. Detta förändras. Trots att de nu inser att de förlorar sitt strupgrepp på Jordens medborgare, väljer de envist att slåss till det bittra slutet. Medan detta är ett ställningstagande som är svårt för de flesta Ljusarbetare att förstå, kom ihåg att det ligger i Kabalens epigenetiska natur att regera till varje pris. I generationer har deras dominans varit ostridig. Ingen av betydelse utmanade dem: alla som gjorde det skrattade man mest åt. Kabalen, speciellt den västerländska fraktionen, vill att denna verklighet ska förbli stadigt på plats. Tack och lov utvecklas er 3D-verklighet och växer effektivt och energetiskt. Ändring är oundviklig. När medvetandet växer blir det alltmer dynamiskt.

Detta har öppnat portaler genom vilka vårt teams strategi kan infiltrera eller fylla i de hål som skapats av Gaias ökade frekvens och minskningen av hennes magnet- och gravitationsfält. Vi har gett er en modell av hur jorden omvandlas från bi-polär till mono-polär miljö. Det bi-polära ekosystemet håller er fångna i begränsad medvetenhet. Det monopolära systemet kommer att hålla ert nya Enhetsmedvetande på plats. Denna process snabbas upp av händelser som har observerats av klimatologer och geologer. Er planets hela magnet- och gravitationsfält skiftar. Detta innebär att strömmarna och Aurora Borealis (Norrskenet) migrerar söderut och täcker jordens yta. Era geologer har mätt det nordliga magnetfältets migration hela vägen till ekvatorn. Aurora Australis (Sydskenet) rör sig inåt mot sydpolen. Forskare vet inte vad man ska tro om dessa omkringflackande magnetfält eftersom de fortsätter att tro att Jorden är solid.

Förändringen i magnetfält påverkar i sin tur Jordens havsströmmar, vilket gör att vintern kan röra sig längre söderut. Detta är den främsta orsaken till de många oregelbundna väderförhållandena runt om i världen. Den Nordatlantiska Strömmen agerar inte på ett normalt sätt, vilket resulterar i väderytterligheter – kallare vintrar och varmare somrar – över hela världen. Stilla havets strömmar uppvisar oregelbundna vädercykler på samma sätt. Den Japanska strömmen och Humboltströmmen flyter inte längre som de har gjort i århundraden. Detta är mycket förvirrande för era forskare.

Förändring i täthet skapar en ny verklighet som, likt en jättenåldyna, producerar hål i rymdtiden i vår 3D-verklighet. Eftersom tyngdkraften blir oregelbunden, gör också vår atmosfär det. När rum-tid skiftar, skapas nya realiteter. De är den nåldyneeffekten som vi hänvisar till och som producerar skillnader i vad som händer i gravitation och magnetfält. Denna strategi är vidare upplevd som Uppstigningssymptom i huvudet, hjärtat och halsen och många andra delar av din fysiska kropp. I själva verket börjar lägre chakran att interagera med högre chakran. Detta intensifieras av förändringar i frekvensutveckling inom din nuvarande verklighet. Vi har en dynamik som förändrar varje detalj. När medvetenheten växer blir chakrana mer aktiva och flera av er vaknar upp. I processen börjar ni ifrågasätta status quo och söka livets större mening. När ni förändrar hur ni reagerar på varandra skapas ett nätverk av personer som längtar efter att hitta sanningen. Ni utvecklas i en riktning som Kabalen har försökt avvärja men inte längre kan. Antalen som väckts håller inte längre den gamla verkligheten, som var baserad på krig, girighet och konkurrens. Människors hjärtan vill ha fred, överflöd för alla och samarbete. Segern är säkrad.

Hälsningar! Vi är era Uppstigna Mästare! Vi kommer under denna gudomliga tid för att prata med dig om Nåd. Som framgår av ett tidigare meddelande handlar Nåd om respekt. Det är en tid då två människor gör ansträngningar för att introducera varandras själar till varandra i en anda av vänlighet. Det är ett ögonblick när man lever i linje med vår Skapares Gudomliga plan, snarare än inom illusionsstriderna. Genom Guds nåd. Det är alltid viktigt att arbeta under den gudomliga nådens sanktion, eftersom syftet är att anpassa dina önskningar till det Gudomliga flödet. Vidare duschas din planet av en kontinuerlig serie av speciella välsignelser som bekräftelse av detta mest framstående tillfälle. Det är naturligt för Himlen att använda denna heliga tid för att förklara omfattningen av Jesu Kristi särskilda offer av Yeshua (Jesus), Kristus. En mycket hög Själsessens släpptes vid hans uppståndelse. Det är vid den här speciella tiden som vi firar det förunderliga antalet himmelska välsignelser som skänktes både Kristi stora upplysta Ljus och de lärjungar som följde och upprätthöll detta yttersta offer. När vi åter riktar in oss på Sanningen om vilka vi verkligen är, blir vi alla till Kristnade uttryck av vår Skapare.

Det som gör Yeshuas läror speciella är den unika medvetenhetsnivå som hans Själ belyste i detta speciella liv. Det är alltid viktigt att arbeta inom den gudomliga nådens sanktion, eftersom dess syfte är att anpassa era önskningar till det Gudomliga flödet. Vi utvecklar alla Kristusmedvetande. När vi tittar tillbaka och undersöker våra Mästarkamraters liv, kan ingen fullständigt duplicera meningen med Kristi offer för mänskligheten. Det har gett oss alla ett distinkt Ljus och en ritning som är ett av de hjälpmedel som gör att vi kan öka medvetandet. Vi är mycket välsignade av dem som följer i fotstegen och vägarna till det stora Kristnade Ljuset. Vid den här tiden ärar vi den effekt som det här strålande ljuset har haft på oss och i sista hand på världen. Därför håller vi detta som en mycket speciell tid i våra hjärtan.

Till minne av denna heliga tid stänger två av oss, Greve Saint Germain och Quan Yin, under en 24-timmarsperiod varje år, vår World Trust-verksamhet för att fira allt som denna säsong verkligen betyder för er Uppstigningsprocess. Som vi tidigare noterade, tillåter detta Ljus oss att ta fram, ut i det öppna, de stora Ljusen och de stora överraskningarna som nu är redo att uppenbaras. Er tillväxt i medvetande, kopplat till Ljuset, är nu redo att manifestera en härlig seger för alla Själar som fångats i mörkret och som en gång styrde detta jordklot. Således ber vi att den kollektiva energin i denna välsignade årstid används för att lyfta upp ert individuella och kollektiva medvetande. När du är beredd, omfamna Ljuset av högre medvetande och använd det för att hjälpa till att lyfta hela mänskligheten. Påsk är en tid att hedra betydelsen av Kristi Ljus och hur det medför en ny medvetenhetsgryning till folket på denna planet och till alla som bor i Vintergatan. I den här heligaste tiden hedrar vi både de förflutna offren av detta stora Ljus och medvetenhetens tillväxt som svävar på randen av ett aldrig tidigare skådat globalt uppvaknande.

Idag fortsatte vi med vår diskussion om er verklighet och hur den omvandlas. Överallt upplever er värld det kaos som utgör en del av er nuvarande verklighets upphörande. Förståligt är ni frustrerade och ni undrar när och hur denna oro skall sluta. Vi jobbar med Himlen och våra Jordallierade för att få denna väldigt komplexa operation gjord på ett gudomligt sätt och i tid. Vet, kära Ni, i era Hjärtans Hjärtan, att Himmelens oändliga Förråd och oändliga Välstånd verkligen är ert! Så må det vara! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirianska för att vara Ett! Och Vara i Glädje!)

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...