Oracle Sara – Det Pockar På Ert Inre Nu, August 30th, 2023

Det pockar på i Ert inre nu. Låt det få fyllas av Er uppmärksamhet. Det är så många delar av Er som nu vill återvända hem. Till Era inre rum. Det är som en ren och kär hemvändarfest 💫🌕🌟💜🙏💜🌟🌕💫
Nu är det dags att verkligen ta emot, och låta alla de delar av Er som varit ute på vift på andra uppdrag, eller som har varit splittrade. få återkomma till Er – i Er. Och det enda Ni behöver göra är att vila i Era egna inre rum. I tystnaden och stillheten och välkomna dem hem. Som ett slags stilla retreat.
Härinifrån kan Ni skapa så mycket. Här inifrån blir Ni så förankrade i Er själva.
Andens energi fyller på Er med så mycket kärlek och glädje. Den stora Anden stiger i kraft, och Er egen ande stiger också i kraft.
Det är som att Ni kan höra den i tystnaden: ”Hallå är Du här? Vi har ju saknat varandra så mycket. Nu äntligen är det Vår tid – i gemenskap med varandra. I fördjupningen i själen. Nu är det äntligen Vi.”
För nu går Ni in i september månad – nr 9 – där Eremitens låga lyser som starkast. Er inre kunskap, Er Ande och Er inre kommunikation med både Alltet, Er själ och Er själva samtidigt skapar Era mänskliga Jag.
Nu kan Ni mycket lättare lyssna på Er själva och Er egen inre röst, och samtidigt på Alltet. Vart ska Ni ta vägen med allt nu när det är ett nytt arbetsår som väntar? Vart ska Ni ta vägen med Er själva?
Själen viskar tyst till Er i stillheten: ”Jag vill att Du aldrig mer tystar Dig själv. Att Du alltid lyssnar på det Du känner, vet eller hör i Ditt inre. Även om Du inte kan förklara allt, eller varför Du väljer eller gör som Du gör för andra – eller ens för Dig själv -, så måste Du välja Din egen inre röst före allt annat. För det är bara då Du fullt ut kan skapa Ditt eget liv.”
Den stora Andens kärleksfulla närvaro är nu total. Ni kan nästan känna den mot Er hud. Den finns runtom Er överallt, och skapar med sin starka kärleksfyllda närvaro ett fält runtom Er som består av ren och skär kärlek. Och det är även här – i stillheten, tystnaden och kärleken till Er själva som Ni nu behöver vara. Så att Ni får bli mittpunkten i Era egna liv.
Din själ i mitten, Din ande runtom, och Ditt mänskliga Jag igenom allt det som förankrar Dig i det jordiska.
Moder Jord fyller på med alla de väsen från sin jordiska sfär. Upp ur dimmorna stiger älvorna, rimtursarna, devorna och alla de väsen som nu vaknar till liv när Andens kraft och sav även stiger ur Moder Jord, och lägger sig tillrätta ibland Er med sin vidunderliga kärleksfulla närvaro.
För Ni är alla sprungna ur samma väsen – Gudaväsendet – Universums högsta kärlekskälla. Och Ni delar så starkt närvaron av denna kraftkälla med Er själva och varandra oavsett dimension.
”För det är på Jorden Ni är just nu ” Vill Moder Gaia säga till Er. Hennes livspuls och Universums livspuls är densamma. Men Hennes livspuls är Er nu närmast, och det är ur den Ni lever.
Fullmånen den 31/8 hjälper Er att fullborda det sista gamla innan Ni går vidare in i september månad och Eremitens energi. Så var medvetna om vad som vill släppas i Er denna fullmåne. Släpp verkligen det som kommer upp eller visar sig för Er. Gör det i tanken, hjärtat och i kroppen.
Sedan går Ni vidare lika närvarande i Era egna inre rum. Där Ni lyssnar och samtalar i Ert inre. Där Ni, själen och anden tillsammans, har ett så starkt utbyte med varandra. Som ett samtal och rådslag kring vad Ni nu ska göra, och hur Ni nu ska gå vidare i Era liv.
Så är Anden sann.
Så är Själen lysande av livsljus.
Så är Era mänskliga Jag lyhörda och mottagliga i samvaro med dem båda.
Så skapar Ni tillsammans – i detta fält av stark andlig närvaro, med själens ljus som ledstjärna och Er mänskliga närvaro i Ert eget inre rum. För här kan precis allting hända. Inuti Er.
Själens och Mångudinnans Ande genom Orakel Sara 💫🌕🌟💜🙏💜🌟🌕💫🥰

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *