Orions Höga Råd, 11 januari 2015

Orions Höga Råd,

11 januari 2015

Via: Holly Hawkins Marwood

Föryngra och vitalisera er själva

Hälsningar Kära Ni,

Vi är Orions Höga Råd. Vi undrar vad ni gör i detta nu för att återhämta er, för att fylla upp er egen tank, för att känna pånyttfödelse och föryngring? Energierna har varit ganska starka. De har töjt på begränsningarna hos många människor. Ni skulle kunna kalla dem växtvärk, andlig eller energimässig växtvärk, och precis som vi antyder har en del av det känts obekvämt och smärtsamt och inte nödvändigtvis något ni längtat efter. Det kan vara utmaningar, det kan vara upprördhet, det kan vara relationer som förändras, arbeten som förändras, saker som känns ofärdiga.

Under den här tidpunkten med förändringar, när det skulle vara er önskan att bara tala om för alla att bara låta er vara så att ni kan få hämta andan, är det inte alltid möjligt att göra det, för energierna pressar på var och en av er, och alla organisationer, situationer, miljöer på varje nivå där ni befinner er.

Så vi undrar igen, vad gör ni varenda dag för att återhämta er och fylla på med energi? Detta kan ske på så många sätt. Ni hittar inom er hur ni bäst återhämtar och vitaliserar er själva. För många av er på planeten skulle vi föreslå att ni hittar ett sätt att vara i kontakt med naturens element. Oavsett om det handlar om att promenera barfota på gräset utanför era hem, eller om det handlar om att promenera i parken, gå längs en flod, simma i havet, eller även bada i salt vatten hemma i badkaret, då ni också är i kontakt med planetens energier. Krama ett träd. Plocka några blommor. Ta ut er hund på promenad. Sitt vid havet eller vid en sjö och låt planetens energier och energierna i er solarkropp att återhämtas och föryngras. Gör det med medvetenheten om föryngring och återhämtning. Detta är lika viktigt för er under denna tidsperiod som att andas eller dricka vatten eller vila era kroppar under natten.

Om ni känner att ni kämpar känslomässigt, mentalt eller kämpar med situationer i er omgivning ber vi er att återhämta er och vitalisera er själva. Våra förslag är att göra så mycket ni kan i de naturliga omgivningar ni har omkring er, och låta de inneboende energier som finns i naturen att hjälpa er hitta ny balans.

Om era fötter får känna det flödande vattnet i en flod eller gräs under fotsulorna, när ni arbetar i er trädgård, promenerar i parken, tar ut er hund för en promenad och medvetet för er uppmärksamhet till naturens energi omkring er.  Behöver ni se den? Behöver ni känna den medvetet? Vi skulle säga nej. Vi skulle säga att er uppmärksamhet på energierna omkring er automatiskt drar dem till er. Låt dagens oro och bekymmer blekna medan ni tillåter dessa ögonblick av er tid att få er att återhämta och vitalisera er energikropp, vilket påverkar er fysiska kropp positivt, och så även ert sinne och era känslor som hjälper er att justera vid förändrade energier på planeten som kräver så mycket av er vid denna tidpunkt.

Vi påminner er om att le och skratta för det förändrar också era energimässiga vibrationer. Vi påminner er än en gång om, att om ni känner er manade, be oss om att hjälpa er med att anpassa er så många gånger om dagen som ni behöver eller närhelst ni kommer ihåg. Uppmärksamma lättheten som kan komma som ett resultat av det. Att be om anpasssningshjälp utan förväntningar och att veta att vi kommer in och hjälper er med mycket små energimässiga finjusteringar för att få er lugna till sinnes och mer i linje med era sanna Jag.

Var Välsignade.

Vi är Orions Höga Råd.

Svensk översättning: Charlotta Olsson – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...