Orions Höga Råd genom Elaine DeGiorgio, 2 februari 2018

Orions Höga Råd genom Elaine DeGiorgio, 2 februari 2018

Sitter i den heliga JAG ÄR närvaron och ansluter till mitt Högre Jag, Sekhmet-Durga med Heru och mitt andliga Guide Team. Jag har följande meddelande till dig, allt från Det Höga Rådet av Orion.

Kära själar,

Vi är Det Höga Rådet av Orion och vi kommer fram för att dela vårt budskap om kärlek av glädje och förståelse.

Vi är Det Höga Rådet av Orion och vi arbetar i partnerskap med Sirius och har nära samarbete med livsåskådningar på din jord och har gjort så under eoner.

Denna dag på er jord har vi öppnat Star Gates av Orion för att bära fram kärlek och fred och helande till den maskulina energin, för det är hög tid nu för healing, fred och balans som är Master of Ascensions verktyg.

Det är verkligen många skiftningar som tar plats på jorden vid denna tid. Många av er kommer att känna av justeringar av energin och i era fysiska kroppar.

Var och en av er tar emot ljus och sprider det vidare till världen du lever i.

Ljuset kommer inifrån dig, sanningen finns i dig.

Söker i det inre efter svaren. Alla svaren finns där och de vackra tingen är guidade av din själ på din resa. Det finns ingen bättre plats där du kan få information, svar och lösningar än från ditt inre.

Du är den unika ljusvarelse som kommer att få frågor om ”vad som kommer att hända med planeten, och vad som kommer att hända med människorna.”

Använd din inre urskillningsförmåga för att känna om du är i fas med detta eller inte. Sanningen är att det inte finns någon ultimat sanning.

Varje själ är inne på sin unika bana, det kan vara den perfekta vägen för den ene, guidad av sin själ, men inte nödvändigtvist den rätta vägen för någon annan. Vi kommer att be dig om något vilt och galet nu, inte för en speciell orsak eller från en hjärtlös synvinkel, utan ”förbli i ditt hjärta och oroa dig inte för andra.”

Låt oss förklara vad det innebär. Det finns många på planeten just nu som säger: ”Vad händer med min make? Vad kommer att hända med min fru och mina barn? Vad sägs om min bror eller syster? Wow, tror de inte på Ascension Island. De vet inte något om det och ska de vara kvar på jorden? Kommer min hund med mig och mina katter? Jag kan inte gå vidare utan dom!”

Svaret på dina tankar och frågor, ”ja de kan, för varje själ är på sin egen väg av Ascension Island. Ingen själ blir kvar, alla är på sina banor av uppvaknande. Själen bestämmer när det är dags att anamma ön Ascension.”

Varje själ bär en gnista av gudomlighet. Gud/Gudinnagnistan antänds inom var och en.

Själen bestämmer…

Ditt fokus måste vara på dig själv…

 

 

Det vi vill påpeka är, att du önskar att dina nära och kära ska flytta tillsammans med dig till en kärleksfylld plats i uppstigningsprocessen.

Du måste tillåta dig att inte gå in i en dömande fas, varken mot dig själv eller andra. Tillåt era själar att vara i denna mittpunkt exakt där det är menat att vara.

Nu är det tid att ställa in fokus och bearbeta er genom processen av odödlighet, uppståndelse och himmelsfärd. Dessa tre är de attribut som verkligen sker i denna tid för varje uppvaknande själ.

Låt oss förklara för dig vad det innebär. När en själ beträder dessa nivåer blir de medvetna om vem de är, självmedvetenhet, odödlighet. Aktivera din ljuskropp och ditt DNA, din MerKaBa uppståndelsen) och uppstigning och anslut dig slutligen till den femte dimensionen och ovan med full medvetenhet om de höge dimensionerna av ljus och kärlek.

Som vi sa tidigare till er, det vi bad er att göra, är istället för att oroa sig om personer omkring dig, som du inte anser vara på rätt plats för upplyftning, ge dem av ditt utrymme, det sköna och kloka av din själ. Vägled och styr dem till deras inre sanning.

Det bästa stället du kan visa för alla i ditt liv är en ickedömande och hjärtinnerligt fridsam och förtroendefull plats. Att lita till sin själ för att styra sina liv såsom du gjort för att styra ditt liv. I mellantiden, var inte dömande, som om du har kristallkulan och vet att de tar fel beslut.

 

 

 

 

Efter vad vi sagt är att alla andras beslut är rätt och perfekt för dem i deras unika situation. Den vackra varelse av ljus som den personen är stämmer överens med dens nivå.

Vad vi skulle vilja erbjuda dig handlar om att lita till din själ när du styr deras liv. Lita till din själ för att styra ditt eget liv istället. Då blir det färre sammandrabbningar och mer öppenhet och bättre för alla inblandade.

När det gränsar till dömande blir det en konstruktion och konstruktion begränsar expansion. Kan du lita till dig själv och se dig kärleksfullt omkring och lita på deras själar, skapar du en öppenhet som möjliggör energi för alla.

Vi ber idag att du välsignar dem omkring dig. Stå hjärtcentrerad så mycket du kan. Känner du att du inte upplever signaler från ditt hjärta, andas och släpp in energin.

Det är verkligen tid att ansluta till kär samverkan med ditt hjärta för det är inifrån du finner den helande inre friden.

Nu är verkligen tid att ansluta era hjärtan för detta är en tid för sanningar.

VI ÄR Orions Höga Råd och vi talar genom Elaine denna dag.

 

Översättning: Cicily

Du gillar kanske också...