Sananda via James McConnell, 28 Januari, 2018

Sananda via James McConnell, 28 Januari, 2018

Sananda: Det Är Dags Nu Att Börja Utföra Er Faders (Högre Jag) Uppdrag

 

JAG ÄR Sananda.

Som vanligt är det underbart att vara här med er, att få dela och att få ansluta med allt som sker över hela planeten och alla er, allt inom er och utom er likaså. Tider som kommer och som är här nu är allt en medvetandeprocess, allt en process av det ni banat er väg emot.

Vi säger till er nu, att nu är det dags. Nu är det dags för er att ännu en gång vara redo att utföra er Faders uppdrag. Som jag sade som Yeshua, för så många år sedan ”det är dags nu att jag utför min Faders uppdrag”. Det är dags för er nu också att börja göra detta. Ni, de som är uppvaknade. Det är dags för er nu att hjälpa varandra att vakna upp. Det är dags nu att sträcka ut er till fler och fler människor, fler och fler av de utvalda, att hjälpa dem att bli uppvaknade. Och sedan då de har vaknat upp och alla ni är uppvaknade, så är det dags att sträcka er ut till alla de som fortfarande sover. Sovande utan att veta att de sover. Bara ni vet om detta. Såvitt de vet så lever de bara sina liv som de alltid gjort, i livstid efter livstid.

Men ni vet att detta inte är det gamla vanliga. Det är inte livstid efter livstid numera. Det är början av slutet eller slutet av början. För nu är det tid för alla att börja färdas framåt mot de olika uppdrag de har kommit hit för.

Om ni inte redan vet vilket uppdrag ni har kommit hit för att utföra, fråga. Gå inom er själva och fråga. Om ni redan är medvetna om era uppdrag så ta tag i det och rör er framåt med vad det nu är. Var inte blyga längre.

Det är inte längre okej för de av er, de av er som nu är krigarna, fredskrigarna. Det är inte längre okej för er att bara sitta ner och låta jorden rotera runt omkring er. Det är nu dags för er att röra er framåt och få jorden att rotera…och utvecklas.

Jag säger det här nu som Sananda, och jag säger det här med all brådska för det är en våg av energi på väg in. På grund av vart solsystemet nu har rört sig i galaxen, in i en speciell del av galaxen som det inte har besökt på en väldigt lång tid, tusentals år. Ni rör er nu in i ett tillstånd av energi. Där ni fram till nu har befunnit er i ett tillstånd av vila.

Det är nu dags för energin att samlas och röra sig över planeten efterhand att den här energin kommer ner från himlarna. Och den kommer att röra sig in i den här tidsperioden som ni befinner er i nu. Den kommer att röra sig in i förhållande till de kosmiska händelserna som pågår och som kommer att uppstå.

Vet med er, att när de här vågorna kommer in, att ni är den här energivågen. Ni är de som är katalysatorer för den här vågen. Och ni är de som kommer att ta den här vågen och få den att göra det den behöver göra. Ni är de som kommer att framhäva allt som behöver hända här.

Det är nu dags mina bröder, mina systrar, mina kära vänner. Det är dags.

JAG ÄR Sananda. Jag älskar er högt, mer än vad ni möjligtvis kan föreställa er. Och många av er känner mig väldigt direkt, och jag er väldigt direkt. Vi har varit tillsammans i tider förut.

All min frid och kärlek vare med er.

 

 

Kanal: James McConnell

http://www.ancientawakenings.org/index.php/channelings/

 

 

Du gillar kanske också...