Mästaren i Kristallriket via Carina, 18 mars, 2022

Älskade Ljusvarelser på jorden,
Era sinnen programmeras om för ett faktiskt liv i en högre dimension på jorden.
Era kroppar kalibreras om och ni kan känna smärta och trötthet i dem när de tar in de högvibrerande frekvenserna och anpassar in sig till dem.
Ni går emot mängder av klarhet och vi ber er ägna stor del av er vakna tid åt att älska det som varit en naturlig del i era liv men som nu måste lämna er för att ni ska kunna leva era nya liv i en högre vibration. Skiftet kan kännas smärtsamt men vi lovar er att det följs av ljus och kärlek inom kort.
Minns att allt ni upplevt i de lägre vibrationerna är enastående upplevelser som hjälper er att växa som själ. Försonas med era eventuella traumatiska minnen och välj sen att minnas dem som en del av er själsliga utveckling och resa på jorden.
Era liv på jorden har flera syften!
Ett viktigt syfte ÄR att ni är här för att LEVA! Ni är här för att GLÄDJAS och känna KÄRLEK. Nej, att ha kul är inte syndigt eller fult! Att leva i överflöd och göra trevliga, bra val för er själva är inte heller fult eller fel! Den felaktiga tron har existerat i en programmering, skapad av låga frekvenser, som snurrat runt på jorden sedan det stora fallet och nu löses den upp och ni blir FRIA.
Ni ÄR här för att MÅ BRA!! Känna GLÄDJE på ALLA TÄNKBARA SÄTT!! Glädje i HJÄRTAT är något helt annat än den glädjen i sinnet som HAR VARIT.
För era sinnen fylls nu med Ljuset från era hjärtan och Ljuset från Gaias hjärta. Era sinnen fylls med er själs önskningar och verkliga val för er så NJUT och följ flödet av känslor i ert inre och ni går en mycket ljus tid till mötes.
Vi älskar er helt utan krav och villkor

Du gillar kanske också...