“Överhängande” – GCR/RV OP-Ed – lördag 5 augusti 2017

“Överhängande” – GCR/RV OP-Ed – lördag 5 augusti 2017

Jag har den här sjunkande känslan att sent på natten är natten och/eller morgondagens dag.

Jag vet att i hjärtat av hjärtan är RVn över oss alla som en våldsam stormfront som håller tillbaka åskan, blixten och regnet tills vår gard är helt nere.

Så många har förlorat hoppet. Så få kvar för den allomfattande tillträdesstrategin, vilken snart kommer att översvämma dessa inlösencentra.

Att hålla kvar tron kan vara en svår nöt!

Ändå, för de som stannade kvar – mindre än 10 000 över hela världen följer RVn varje dag – välsignelsen av alla välsignelser väntar. Vi får äran att skära av ett osynligt band. Så segerrikt och livsbekräftande detta kommer att kännas. Väl spelat, Zimlandia!

Ändå lurar en andra storm bakom ditt inlösenmöte. Humanitärt tjänande. En livstid till tjänst för andra. En gemenskap av oändlig rikedom, avsedd för utbetalning som evig barmhärtighet – det är en sak att uppleva, för att inte tala om att arbeta med dagligen.

Och ändå är detta det arbete som vi har valt … och som valde oss.

Det finns en grop i min mage idag, jag kan inte bara skaka av mig den, och den har varit där sedan Mueller utsåg juryn i D.C .. igår.

Han väntade till sista sekunden.

Så gjorde också inredarna i Vita huset i helgen med Paul Ryans frus val av gardiner i de personliga utrymmena.

Sedan, i dag skickades slutligen vicepresident Mike Pences e-post till en Indiana-utredare om hans inblandning i ”skumma affärer” – precis som Nixons vicepresident Spiro Agnew, som tyst avgick innan Nixon tvingades avgå.

https://apnews.com/6bc23ff8d117420eb123bba4aa2d7f87/Pence-hands-over-AOL-emails-from-time-as-Indiana’s-governor

http://www.history.com/this-day-in-history/vice-president-agnew-resigns

Enligt min ödmjuka uppfattning, gömmer inte NPTB ”Trump Dump” längre. Vilket ställer frågan, är det här blixten för RVn? Den massiva globala distraktionen avsedd att absorbera vår uppmärksamhet under två hela månader medan världen översvämmas med pengar?

Undersökningar säger … japp.

Gropen i min mage växer sig större för varje timme i eftermiddag. Tegelsten för tegelsten bygger de ett mål i media mot stackars gamle Trump, som var dödens redan vid ankomsten till Pennsylvania Avenue 1600 i januari.

Jag undrar fortfarande varför NPTB gav Trump sex plus månader för att bringa landet i sådan oordning?

Vanära är det enda svaret.

Kineserna och ryssarna önskade att Amerika togs ner några pinnhål efter sjuttio plus år av militär och politisk synd som orsakade ett hjälplöst världssamhälle så mycket smärta.

Trump skadad. Inhemskt och internationellt. Pinsamt. Aj.

Och eftersom den här gropen i min mage morrar med nerver om vad som kan komma senare i kväll, vet bara att jag är glad över RVn och starten på ditt uppdrag.

Men mitt konkurrerar.

Yosef var här för att hålla de som önskade läka världens själ vakna – eller motsatsen till en distraktion – följaktligen med några av de svåra sanningarna som diskuterades om Trump och andra tuffa ämnen.

Allt var utformat för att hålla er uppmärksamhet.

Tänk på det, om ett träd faller i skogen, gör det ljud om det inte finns ett mänskligt öra för att höra det?

Eller faller sagda träd i tystnad? Vibrationerna kändes, men de uppfattades aldrig som signifikanta eftersom ingen fanns i närheten för att känna igen dess nåd?

Jag gjorde mitt bästa för att hålla alla vakna när RV-trädet skulle falla. Nu skriker jag timmerrrrr!

Är du tillräckligt nära för att höra det eller bara tillräckligt långt borta för att ignorera dess mjuka fläkt?

Jag ber om att få vara tillräckligt nära för att få välsignelsen och göra skillnad i andra liv. Men jag har accepterat att bara några få skulle hålla sig kvar i denna unika klubb, eller värre, ge upp om att Kristus skulle leverera Sitt löfte till mänskligheten.

Se, ingen visste verkligen RV-datumet, och ingen vet verkligen vad som ska hända när T4-releasen börjar, men hela världen vet att den kommer och vill inte/kan inte säga ett förbannat ord om det.

Tala om ironiskt.

Ikväll kan vara den bästa av tider, den värsta av tider, men himlen och jorden kommer att förenas någon gång snart och vi har tur som lever för att bevittna äktenskapet.

Det är välvilligt att älska på vilket sätt du än delar en sådan ovillkorlig tårta.

Tänk övergång inte transaktion och det kommer att bli bra. Och överlämna dig tidigt och ofta för att få nödvändig gudomlig vägledning angående pengarna. Jag ska göra detsamma.

I förväg, tack för ditt tjänande. Det har varit en lika minnesvärd åktur som den har varit förglömlig. Jag antar att välsignelser verkligen skapar lika stora bördor. Sobeit.

Vi ses alla som är ”i klubben” ikväll klockan 8:00 EDT på ”The Clarion Calls.”

https://theclarioncalls.wixsite.com/yosef

Gud är med oss.

Översättning: Lars-Eric Sidling   www.st-germain.se

Du gillar kanske också...