Pallas Athena via Ann Dahlberg, 3 januari, 2019

Vishetens Gudinna – Pallas Athena

3 januari 2019

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Vishetens Gudinna och jag vill säga några ord idag. Ni är alla kloka och visa män och kvinnor längst inne i era hjärtan. Ni har bara glömt bort att lyssna på er själva, glömt bort att följa den intuition som ni bär i era kroppar. Instinkten är en del av den men det finns en högre intuition också, som kan leda er i rätt riktning så att ni ska kunna finna vad ni söker. Den intuitionen vilar i ert hjärta tills ni är redo för att ta fram den. Den söker er och om ni är villiga att söka den så kommer ni att finna varandra. Det kräver lite mod att följa sin intuition, den går ingen annans vägar än sin egen. Den kan inte kompromissa med sig självt. Den följer sin högre ledning och det som står skrivet det är sagt. Den finner den rätta vägen bland alla snår och buskar och den ser målet framför sig. Intuitionen är vis och klok och omger sig med ett hav av ljus. Det är det ljuset ni ska följa, kära barn. Ljuset inom er själva leder er till ert hjärtas mål.

Intuitionen växer sig starkare inom människorna idag, fler och fler har sökt och funnit sin vägvisare i livet. Det har gjort det möjligt för andra mindre medvetna människor att hitta hem till sig själva och vakna upp till de de är. Ett Guds barn med förmågor av vishet och kärlek som de sedan sprider på Jorden. Vi kan se detta och er värld har börjat att uppfatta det. Sakta men säkert så tänds det ljus som lyser upp mörkret lite varstans på Jorden.

Det är när visdomen (intuitionen) och hjärtat kulminerar som en ny början tar sin början. En sådan integration är stark och befriande. En stark glädje och styrka växer i dessa kroppar och sprider sig vidare ut i världen. De utför sina uppgifter med tillförsikt och kärlek, ty de ser nu var de hör hemma och vilka mål de har framför sig. De arbetar lugnt och metodiskt med hjälp av sin intuition och sitt hjärta som är kopplat till deras högre jag, som i sin tur har kontakt med de högre världarna av ljus.

Det är en stor transformation som är på gång på Jorden. Den börjar inom er själva och sprider sig sedan utåt till allt som ni kommer i beröring med. Er planets transformation genomgår samma process även om hon helt naturligt ligger ett steg före er. Hennes transformation påverkar era kroppar och tvärtom. Tillsammans höjer ni er medvetenhet av kärlek och vishet i en ständig böljande vågrörelse.

Var nu de visa män och kvinnor som ni innerst inne är och följ er intuition och kärlek in i den ljusa era som nu har startat på Jorden. Det kräver lite tid, lite eftertanke, lite stilla stunder av lyssnande för att höra er inre röst och att därifrån våga stå upp och följa den. Låt era egna snåriga känslor falla tillbaka för en lugnare, tystare viskning från ert hjärta. Jag tror på er förmåga och jag kommer att stärka intuitionen och visheten i ert hjärta så att ni ska förstå och höra en klarare röst från ert inre. En röst som får er att förstå att det är den här vägen som ni ska gå.

Jag tackar för ordet och önskar Er alla Lycka till i ert sökande.

Jag tror på Er. Jag älskar Er. Jag är Vishetens Gudinna

 

 

Du gillar kanske också...