Peggy Black och teamet ~ Händer Samtidigt, 20 juni 2023 

 

Peggy Black och teamet ~ Händer Samtidigt, 20 juni 2023

19 juni 2023

Vi är här; fokuset är tydligt och klart. Vi kommer att erbjuda er frön av förståelse utöver vad ni vet och kallar verkligt. Vi erbjuder återigen medvetenheten om multiverkligheter och samtidiga liv och aktiviteter. Varje gång det erbjuds i våra meddelanden triggar det och väcker din kunskap. Det berör aspekter av ditt DNA för att vakna och komma ombord.

Vi talar om varje människa som en flerdimensionell stjärnmänniska och vi är medvetna om att detta koncept är en sträcka för många att förstå. Tillåt dig själv att vara flexibel med dessa koncept och idéer.

Föreställ dig, om du vill, ditt nuvarande liv och dina aktiviteter: varje aktivitet har en plats i ditt sinne och medvetenhet. Du har en väldigt privat inre värld; denna inre värld är rik och strukturerad, fylld av mental dialog, bilder och av dess egen verklighet.

Du har en yttre värld, och denna yttre värld är befolkad med familj, vänner, affärsbekanta och främlingar. Det finns saker i ditt liv som du älskar att göra och har en passion för, och det finns aktiviteter som du är mindre förtjust i att göra, men dessa aktiviteter måste göras för att upprätthålla denna verklighet och ditt liv. Du ifrågasätter egentligen inget av detta, det är bara en fråga om vad du håller och tänker på som verkligt.

När du granskar ditt tredjedimensionella liv blir du medveten om många olika aktiviteter, kopplingar, möjligheter och mål, uppgifter och nöjen. Du är också medveten om att du kan byta från en aktivitet eller anslutning till en annan. Du gör detta med lätthet och skicklighet i att manövrera och hantera ditt liv. Det är så alla är förankrade i detta hologame. Fokuset är här, med alla stimulerade bilder, sinnen och all upptagenhet.

Livet är fyllt av spänning, drama, tristess, smärta och njutning. Den skicklighet med vilken du hanterar och rör dig genom dessa händelser och denna tidslinje skapar ett liv på jorden som bara är en aspekt av vem du är.Det är en fokuserad aspekt av vem du är. Din huvudsakliga uppmärksamhet och medvetenhet är här, med alla prövningar och belöningar av förkroppsligande.

Låt dig nu för ett ögonblick föreställa dig att ditt mycket aktiva och mycket rika liv bara är en mycket liten del av den aktivitet som äger rum inom ditt flerdimensionella stjärnjag. Det finns mer, så mycket mer, och du är inbjuden att uppleva det mer i de mest fantastiska och häpnadsväckande upplevelser.

Som en flerdimensionell stjärnmänniska rör du dig genom väven av tid och rum med lätthet och nåd. Det är en fråga om att förändra din medvetenhet och din kunskap. Det är en fråga om att tänja på vad du tror är din verklighet.

Ett spädbarn är bara medvetet om sin spjälsäng och är bara medvetet om sina fysiska behov. Det är spädbarnens verklighet och deras fokus. När barnet börjar växa utvecklas medvetenheten om att de kan gå in i andra rum i huset och interagera på andra sätt än att bara äta och sova. De tänjer på sin medvetenhet. Snart blir de medvetna om den större världen utanför bekvämligheten av deras hem och familj. Denna erfarenhet fortsätter att expandera tills de som vuxna har ett stort utökat aktivt liv. Det här livet du är fokuserad på, även om det är rikt och strukturerat, aktivt och hektiskt, är fortfarande ungefär som barnets liv i spjälsängen.

Det finns en möjlighet som händer med infusionen av solenergi och det evolutionära skiftet i det mänskliga medvetandets psyke och själ att individer börjar inse att de är aktiva i många verkligheter och i många tidsramar. De börjar inse att dessa aktiviteter i andra verkligheter och andra tidsramar sker samtidigt med det nuvarande fokuserade livet.

Detta gäller särskilt tillståndet av medvetslöshet medan du sover. Den fysiska kroppen är till synes i ett tillstånd av autopilot. Så kanske du vaknar trött, förvirrad, orolig och osäker på varför du känner dig lite utom kontroll.Inse att du bearbetar effekterna av den intensiva energin som erbjuds av supernovan och solflammorna. Detta är den kosmiska väckarklockan till mänskligheten.

Vi inbjuder dig, innan du somnar, att göra en tydlig avsikt att du kommer att integrera denna nya energi och väcka medvetandet med lätthet och nåd. Uppmana gudomliga varelser att stödja dig i denna uppgift. Var säker på att du är i ett tillstånd av djup tacksamhet när du somnar.

Det sker en stor förändring i detta hologame, denna livsaktivitet som mänskligheten är fokuserad på. Du och andra vaknar till behovet av att ändra illusionen av den kollektiva matrisen. Började förstå vad du kallas att göra som en flerdimensionell stjärnvarelse. Du registrerade dig för att vara här när denna omvälvning inträffar på denna planet. Du kan känna dig obekväm, känslomässigt aktiverad, trött och orolig.

Använd alla medvetna verktyg som du har förvärvat i din tillväxt. Låt din rädsla, din ångest och osäkerhet höras. Andas djupt många gånger tills du återvänder till ditt lugna centrum. Det är från detta lugna centrum som du kommer att börja vara behållaren för den kosmiska energin som översvämmar din planet. Det här är din tid att lysa. Du är gjord för den här gången.

Människor vaknar, och DNA-programmen som förankrar all medvetenhet i fysisk form förändras, vilket tillåter en ny utökad känsla av att vara större än den du trodde att du var.

Föreställ dig för ett ögonblick att du är oändlig. Du är kopplad till allt som är och allt som kommer att bli. Du är medveten om detta fokuserade fysiska liv och du är också medveten om andra fokuserade liv som alla sker samtidigt längs tidslinjen och andra dimensioner.

Energi följer medvetenhet. Börja låta din medvetenhet föreställa sig möjligheten att vara på mer än en plats åt gången. Du gör redan detta från ditt större flerdimensionella stjärnjag. Du tillåter dig dock inte att länka in i denna vetskap. Detta är frön som vi planterar som kommer att växa i ditt psyke och blomma ut i ditt djupaste själsjag.

Så för denna dag och detta budskap kommer vi att avsluta med att veta att ni kommer att fortsätta att tänka på detta, och det kommer att fortsätta att sträcka ut er medvetenhet om vad ni anser vara verkligt.

Ni kommer att fortsätta att expandera till er storhet.

Vi kommer att fortsätta erbjuda mer klarhet och vår kärlek.

Var i frid, Älskade.

”teamet”

©2023 Peggy Black Alla rättigheter reserverade. Meddelande ges att det är förbjudet att skapa videor av andra än författaren, kanalen och skribenten. Du får dela detta meddelande och distribuera så länge ingenting ändras, du krediterar författaren och inkluderar detta copyrightmeddelande och denna webbadress. www.morningmessages.com  GRATIS 88 meddelanden tillgängliga

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *